עוד חידת תמונה !!!!

PUMI for ever

New member
עוד חידת תמונה !!!!

מה?
בדיוק מה שקראתם
למי שזוכר לפני כמה זמן עשיתי חידה #1 עם קובייה והבטחתי עוד. אז הנה ה"עוד". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אז מה הקטע הפעם?
למרות שרעיון דומה (חידה + תמונה), הפעם הקטע בתמונה שונה:
הגזיר המצורף לקוח מתמונה של משהו הקשור לD&D. עליכם לגלות מהו הדבר המופיע בתמונה (בעזרת הגזיר כמובן). לאחר שתגלו (אם בכלל) מהו הדבר, יגיע שלב ב'
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ומה אם לא מצליחים לנחש?
שום דבר מיוחד. אם תוך זמן מסויים לא תצליחו לגלות, אני אפרסם גזיר טיפה יותר גדול של התמונה ובה כמובן יראו יותר פרטים אשר יקרבו אתכם לפתרון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יש חוקים?
כן בהחלט! הנה תקציר: אנא לשרשר תגובות של ניחושים רק תחת השרשור הראשי. קרה וברצונכם לשנות ניחוש או כל דבר אחר, אנא שרשרו את התגובה השנייה (..שלישית, רביעית וכו') כתגובה להודעה הקודמת שלכם ולא כתגובה להודעה הראשית שלי או של מישהו אחר. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ב-ה-צ-ל-ח-ה

PUMI for ever

New member
../images/Emo47.gif מצויין DDN --->

התמונה היא באמת של נחיר של דרקון אש (למעוניינים התמונה + זכויות מצורפת). כפרס על הפתרון המהיר, DDN מקבל פטרייה (
). ברגע שתחליט לאכול אותה תוכל לראות דברים יותר ברור ואני אפרסם הודעה עם רמז (= גזיר יותר מפורט). השתמש בה בתבונה
חלק ב' בעוד כמה דקות.

NoKi2sh

New member
גם אני חובבת אלפים....

וגם עשב
הנה תמונה עדכנית מהיום בבוקר... אלפים רולז!

PUMI for ever

New member
../images/Emo70.gif חלק ב' ../images/Emo70.gif

לאחר הסיפתח המוצלח, נעבור לדברים טיפה יותר מסובכים (יחסית כמובן).
אני מכיר\ה את התמונה!!!
כל הכבוד. אנא אל תגלה\י את התשובות במקרה שאת\ה מכיר\ה את התמונה בשביל לא להרוס לשאר החברים. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אין לי חברים
פתח\י ספר טלפונים תחת השם "כהן". הנה, יש לך הרבה מאד חברים. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה הפעם?
גם הפעם גזיר של תמונה. אך הפעם עליך לגלות את הדברים הבאים: 1. מהו היצור\ים אשר מופיע\ים בתמונה. 2. מה מיוחד ליצור\ים בתמונה ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה זה הדבר הירוק הזה שמופיע בחלק מהגזיר?
בגלל שהתמונה היא בשחור\לבן, והגזיר הוא בעיגולים, החלטתי להדגיש את הרגע בירוק בשביל למנוע בלבולים. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הבנתי שיש פרסים
בהחלט! DDN, אשר עלה על הפתרון לחידה הראשונה קיבל פטרייה אשר תעזור לו בזמנים הקשים. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ומה אם אני לא DDN? אי אפשר לקבל רמזים?
בטח שאפשר. מקבלים רמז אוטומטית כל כמה זמן אם לא מתקדמים לשום מקום. ב-ה-צ-ל-ח-ה

PUMI for ever

New member
ועוד תוספת קטנטנה :

הגזיר הראשון בכוונה לא מובן כל כך. אנא הפעילו את הראש ונחשו מהם הדברים המתוארים שמה ולא סתם ככה לראות שאין קשר הגיוני ולהגיד "לא יודע". הגזירים הבאים (רמזים) יותר מפורטים ועוזרים
בהצלחה.

naring

New member
צבת של עקרב?

או אולי בעולם פנטזיה, זה צבת של ScorpionMan...

mishmishi

New member
שו?

זה לא איזה זנב של משהו? (לוחמ/ת /חיה לא מוגדר/ שד)??

למעלה