עוד חידון כבקשתכם

darksideonline

New member
עוד חידון כבקשתכם

גם לא למומחים 1.מה שמו המלא של איגי דיין?אני גם לא יודע אבל זה בטח לא השם 2.בתוך כמה זמן הוקלטה העמותה ? 3.מאיזה תקליט תרם את עצמו יובל לניגון בגיטרה בהופעות? 4.איזו להקת בנות משתתפת בשיר להתראות נעורים? 5.על מי נכתב "כל יום אני בולש"? 6.לכבוד מה יובל חימצן וגילח את השיער ועוד לשווא? 7.מי מהחבורה נקרא "המוקוהיסט האחרון" מקווה שאני מבטא נכון 8.למה היא שחררה עליו כלבים? 9.באיזה קליפ החבורה מנגנת בתוך הים? 10.תן לפחות 4 שפות מהשיר כרים עבדול זמר 11.אז איך מבטלים את הרעש המטאלי? 12.מי איחלה למותו של יובל?(מתוך שיר) 13.כיצד נוצר המפגש המקרי שבו משינה החליטו לחזור בשנת 1984? 14.האם משינה ידעו שלהתראות נעורים הוא האחרון (בינתיים)? 15.האם ד"ר קליני אוהב גזר ואם כן למה והאם הוא שייך לרשמית המתאבדים הפסיכופטים הנפוצה של משינה? 16.מה היתה השאלה? 17.אבנר סעדון משתמט?כן מי שיענה נכונה יזכה בכרטיס להופעה של משינה(לפחות הפירוק הביא כמה בדיחות לא רעות..)

קצת תשובות

אני מודה שאת הרוב אני לא יודע אבל: 3. אני אהמר על שיא הרגש? 4. ללדין 7. המוהיקני האחרון הוא איגי דיין 9. בדרך אל הים 10. עברית אנגלית צרפתית וערבית וזהו...

תשובות

1. נראה לי שזה שאיגי אבל פעם שמעתי איתי נראה לי 2. נראה לי שבוע או שבועיים 3. שיא הרגש 4. אני יודע שזאת לימור עופר, דינה אברג'יל ולימור עזרא אבל אני לא זוכר להקה 5. חברה של שלומי 6. לסרט אוהב אותך מישל 7. איגי דיין 8. כי התחלת להטריד אותה ונדבקת אליה 9. את באה לבקר 10. עברית, ערבית, אנגלית וצרפתית 11. כשפחי שואו מנגן (גם נהנה ונותן) 12. מיכל/מרצדס 13. כשיובל בא לסידורים בת"א ופתאום שמע שריקה מאחורה וראה את מייקל ואבנר 14. כן 15. זה תלוי אם בקטמנדו מגדלים גזרים, והוא מתאבד כי הוא לא קיים והוא לא מציל את עצמו או משהו 16. מעניין מה הייתה השאלה 17. זה שהוא הולך לקנות עיתון ושהוא לא קצין בצנחנים לא הופך אותו למשתמט! תגיד לי אם זכיתי אה?

למעלה