עוד חידה
ע עטרה ב ט New member 23/3/02 #4 אני מתלבטת אם זה קטע נוף או קטע פרצוף. אם זה נוף זה מזכיר לי את הדברים ההולנדיים, אבל אם זה פרצוף זה הרבה יותר מודרני וקרוב לתקופתינו.....
אני מתלבטת אם זה קטע נוף או קטע פרצוף. אם זה נוף זה מזכיר לי את הדברים ההולנדיים, אבל אם זה פרצוף זה הרבה יותר מודרני וקרוב לתקופתינו.....
K komandatore New member 25/3/02 #8 רמז 5 שנים לפני מותו הוא עבר לגור באותו איזור שבו גר האיש שהיה בחידה הראשונה...
K komandatore New member 25/3/02 #9 עוד משהו אמו מתה כשהיה בן 13 והוא מתואר כבעל עיניים עצובות נאמר עליו גם שאת רוב חייו העביר בתוך הסטודיו שלי
עוד משהו אמו מתה כשהיה בן 13 והוא מתואר כבעל עיניים עצובות נאמר עליו גם שאת רוב חייו העביר בתוך הסטודיו שלי
S shonshon5 New member 25/3/02 #10 נו, לא מכיר את האמא שלו.. אבל נראה לי מתאים לאדון פרנסיסקו גויה להשתמש בצבעים וטקסטורה כאלו.. אבי
K komandatore New member 26/3/02 #17 גם לא הרמזים לא עזרו עד עכשיו? אולי זה- רקדניות זה קטע חזק אצלו.
E Eran911 New member 26/3/02 #18 התמונה ממש לא ברורה, אז... אני סתם יזרוק נחוש, פיקאסו? (אין לי מושג אני סתם מנחש).
K komandatore New member 26/3/02 #19 חשבתי שמשהו מהרמזים יעזור אולי צריך לעבור על כולם ואם לא, אני אתן רמז מהתמונה- אבל אז זה יהיה קל מדי...
חשבתי שמשהו מהרמזים יעזור אולי צריך לעבור על כולם ואם לא, אני אתן רמז מהתמונה- אבל אז זה יהיה קל מדי...
ב בואי New member 26/3/02 #20 שלחתי תשובה אבל היא נעלמה... (אולי בינתיים תופיע אז סליחה על הכ]ילות) - הצייר הוא דגה ונדמה לי שגם ראיתי את התמונה - רקדנית עם סרט שחור על הצואר שמלה לבנה ופרחים על השמלה והכתם השחור הוא רקדן ברקע, ולחלופין, תמונה אחרת של דגה
שלחתי תשובה אבל היא נעלמה... (אולי בינתיים תופיע אז סליחה על הכ]ילות) - הצייר הוא דגה ונדמה לי שגם ראיתי את התמונה - רקדנית עם סרט שחור על הצואר שמלה לבנה ופרחים על השמלה והכתם השחור הוא רקדן ברקע, ולחלופין, תמונה אחרת של דגה