עוד חידה

עידו17

New member
עוד חידה

בהמשך לפופולוריות של החידות האחרונות, הנה עוד אחת כזו, שלא ישעמם - מי היו כל הדמויות הקירחות בסידרה? אבל ברשותכם, אני מותח קו, כדי שלא יתחילו להזכיר כל ניצב מסכן שצץ לשתי שניות ברקע - הדמות חייבת להגיד לפחות מילה אחת, או שיהיה לה שם. יאללה יאללה.

מה שעולה לי בראש בינתיים

ג´ורג´. זה שהתחזה לחולה סרטן. הקירחת שפעם יצאה עם ג´ורג´. וזהו בינתיים.

עידו17

New member
עוד כמה קרחים

דני טרטבול מהיאנקיס, שג´ורג´ גרר לערב התרמה הג´ורג´ המדומה מה´ביזרו-וורלד´ קרל האקסרמינייטור סטן, חבר של ג´רי מתקופת הלימודים, שג´רי גרם לפיטוריו בפרק עם הקני רוג´רס צ´יקן אחד החברים של איליין, שגילח את הראש עבור נבחרת השחייה, וגילה פתאום שהשיער לא צומח (איליין ממליצה לו על מומחה מיוחד לקרחות) ההוא עם הקול הנשי, שאיליין התבלבלה בטלפון בין חברה שלה לבינו (ברח לי השם שלו) האבא של הבאבל-בוי סטאן נושא הכלים (הוא היה קירח? נדמה לי) השומר בחנות הבגדים, שג´ורג´ הביא לו כיסא נוח דווייט, הנהג של הבלאק-סאב בפרק הפורטו-ריקן דיי (זה רק נדמה לי, אבל כמעט כל דמות שחורה בסידרה היתה גם קרחת)

עידו17

New member
כמה תוספות ותיקונים

לנהג של הבלאק-סאב קראו למאר (מאיפה הבאתי דווייט? לא יודע) ההוא עם הקול הנשי היה החבר של נורין, וקראו לו החוואי הזקן שניומן התארח אצלו לארוחת ערב וגורש עם רובה לאחר שהתחיל עם הבת שלו גארי פוגל הדוקטור שמבשר שסוזן מתה ושג´ורג´ לא יילך יותר אמא של ג´ורג´ (כן כן, זה מוזכר פעם אחת) אנקל ליאו הגדול מכולם ותיקון קטן - סטאן דה-קאדי לא היה קירח אחרי הכל

עידו17

New member
כי ממש משעמם לי ../images/Emo9.gif

חוץ מזה, זה לא שאני שואל משהו שאני יודע את התשובה אליו, סתם זרקתי שאלה והאמת שבאותו רגע לא יכלתי לחשוב על יותר משלושה. ואתה צודק בקשר לסת´.

subzero

New member
...

ג´ורג´ האבות הראשונים של ג´רי וג´ורג´ ג´ק קלומפס אבא של סוזן הזקן שפיטר את ג´ורג´ מההיתנבות שלו האשא הקרחת שקרמר שידך לג´ורג´ אדגר, האיש שחפר בפארק שפרנקי מרמן חפר בו. the pig man אבא של איליין שכחתי איך קוראים לו, הבוס ב pandant publishing הזה שזייף סרטן ומת מתואנת דרכים מר. וולהאם העורך דין של אבא של ג´ורג´ החבר של נורין שנשמע כמו אשה העיוור שג´ורג´ החליף את המיסגרות של המשקפיים זה כל מה אני זוכר כרגע...

עידו17

New member
יש כבוד

שמע ידידי, אתה טוב עוד תוספת: ניומן (כן כן, גם הוא היה פעם קירח)

verbal

New member
לעידו17...ויש לי עוד קירח...

יש לך טעות חמורה: ג´רי הוא זה שנוהג בבלאק סאאב ולא השחקן בפורטו ריקן דיי...אתה מתבלבל בגלל הקריאה המפורסמת:"בלאק סאאב רולסססס!!!". ושכחתם את הקירח הכי גבר...אדי שרמן (אני מקווה שאני לא טועה בשם)... עובד הדואר בעל הלוק הקשוח שאיליין העלתה בדרגה כי פחדה לפטרו... ועידו אחלה שאלות, תמשיך כך...

subzero

New member
יש עוד 3

לא זוכר את השמות שלהם. החבר של קרמר מהפרק ההפוך, שמוכר נקניקיות בםרק עם ה buzzaro world, המקביל לג´ורג´ המוכר נקניקיות שג´ורג´ שאל אותו אם הוא אוהב נקניקיות

verbal

New member
כמה הבהרות לך ידידי

מוכר הנקניקיות שציינת עם ג´ורג´ הוא מוכר הנקניקיות עם קרמר בפרק הנהדר "הבגידה" (הפרק ההפוך)... FDR שמו ... פרנק דלנו רומנובסקי... ואגב לפי דעתי הוא גם יהודי...לפי שם המשפחה... אז נוסף אחד ביהודים...

למעלה