עוד חיבוק

the great X

New member
עוד חיבוק

נכון שאמרתי, אני יודעת. כבר מכירה את עצמי, יודעת שלמילים יש משמעות אדירה- ברגע אמירתן בלבד. מחכה ומחכה ומחכה............ ובאה אליך, להגיד שמספיק ועוד לא התחלתי, רק רמזתי, אתה קולטן אנושי חכם ובעיקר עייף. אתה עייף מכדי לאהוב, אתה עייף מכדי להגיד לא, אתה עייף מכדי להרגיש אתה מייטיב לתאר את העייפות, את הדיכוטומיה, את החיים המפוצלים והמטורפים מחכה לחזור ולהיות אתה ואני מסתכלת בעיניים גדולות מבינה מרגישה מתרככת יותר מדי נותנת תוך שטף מילותיך לידיך ללטף לי את הרגל החלקה ולעיניים הנעצמות שלך להפקח אל תוך שלי ההסברים והנסיבות הקשות מתגלגלות מגרונך אל אוזניי והרגל שלך מלטפת לי את המותן, היד מטפסת במעלה המכנס אתה תופס לי את היד ומושך אליך לחיבוק ענק, מרגישה עד כמה אתה זקוק לזה לא מסוגלת לסרב ממשיך למלמל, מנשק ברוך מלטף בעדינות, יודע כל כך טוב איך להמיס אותי, איך להשתיק אותי בעייפותך אתה מתגלגל אל הרצפה ואני בחצי הגוף על הספה שכובה, רגליי פשוקות באופו טבעי מול הפנים שלך מושך את מכנסיי, מסלק את ההפרעה, מלטף בהערצה את הכוס שלי ואני בלי מילה מאשרת, מתקרבת, נפתחת למבטך הרעב כמו פרח לשון נשלחת, איטית, חמה מלקק אותי בדיוק מטריף מסביב לפתח הרטוב, בין קפלי השפתיים, משחק קרוב ורחוק עם הדגדגן מלקק אותו, בדיוק ברגע הנכון, ליקוק חזק אחד ודוחף לי את הלשון לפי הטבעת אני מתחילה לרעוד, תופסת כרית ומניחה על הראש- יודעת שהצעקה תבוא, נזהרת לא להעיר את הישנה הקטנה אתה מזיין אותי עם הלשון, דוחף אגודל לתחת עולה אל הקצה התפוח הנוצץ שלי ומלקק אותו באהבה חמה עמוק, רך ונוקשה עקבי ומדוייק יותר ויותר ויותר ואני צורחת ומתקשתת ומתעוותת וגומרת לך על הפרצוף בטירוף חושים מושכת אותך אליי מנשקת מלקקת לך את כל הפרצוף- כמה שאני טעימה מלטפת לך את הפנים, מנשקת את העיניים היפות העייפות, מחבקת אותך, מכילה אותך כמו תמיד פשוט לא מסוגלת אחרת עדיין

../images/Emo24.gifאז עוד חיבוק..

בשבילך...!

כמה חיבקוקים...

הזמן, חזק יותר מהכל... אין אדם, או מצב שאין לו תחליף... כמעט. זו רק זווית ההתבוננות שמשתנה, כאמור, בעזרתו של הזמן.

למעלה