עוד חולה נפש

naf86

New member
הקללה

שהטילו הרבנים מפחיד אותי....

barr1969

New member
שיעבור כבר יום חמישי הזה

שיעבור. כבר כמה שבוועות שמוחות חולניים מתחרים ביניהם מי יעבור את סף הטמטום, וייצר שנאה, מחלוקת ופסימיות. נראה כאילו הייאוש מכך שהמצעד יתקיים למרות ההפגנות נגדו, מוציא מפנאטיים מודעות כאלו. ואני שואלת: מי מאיתנו לא מתקרב אל מותו, עם כל יום שעובר. גם כן קללה

חולים בראש..

נהיו דוברים של מלאך המוות...איזה פחד...
אני ממש לא אשן בלילה...

שלא יעבור.

יש לי תכניות ואני מתכוונת להנות מהם. ואני שואלת: למה רק שוטרים שומעים על ניסים, ואני לא? ולמה מנהיג לבירה נכון יותר מכח עליון? ולמה רבני העדה החרדית צדיקים יותר ממני? ולמה כח בשמים הוא מעלה? כח בממשלה, פה בארץ, מועיל הרבה יותר. ולמה כתיבה כל כך רדודה? טוב, השוטרים בכלל לא יבינו מה לעשות עם הפחד והחלחלה. כי הם חילונים, והם לא מבינים מה זה לאחוז. (זו הפעם השניה, עוד 998 פעמים יימאס לי
)

rigoletto111

New member
אני בעיקר התרשמתי מהקללה בעניין הסרטן

וזה מרשים למדי , כי מסתבר שלסרטן אין בכלל דריסת רגל אצל החרדים, או שגם הם חוטאים במשכב זכר? לאחרונה שוחחתי, בנסיבות משפחתיות לא-נעימות-במיוחד, עם רופאה צעירה במחלקה האונקולוגית. הגברת הנחמדה הפגיזה אותי בהסבר מפוצץ וארוך גדוש במונחים רפואיים (אך לא במונח "סרטן") , שלא הבנתי ממנו כלום. אני: רגע, את מתכוונת "לבדוק אם הסרטן גרם לו לזה?" היא: כן אני: אז תגידי כך חילונים, הל"ל מחכה לכם.

almog4

New member
אני בעד לקלל בחזרה

...אני מתנדב לקלל בחזרה את מטילי הקללה. אני מטיל בזאת קללה קשה וחריפה, שלא היתה עוד כדוגמתה בסיעתא דשמיא, ובהתאם לסימנים שונים שנטלתי מספר הזוהר הקדוש - שכל מי שקילל שוטר שעשה את עבודתו - יחלה בכל המחלות הנ"ל, ומן שמייא ייגרמו לו סבל וכאב עד שיתפלל למותו, כאיוב. נכון, שאני לא מאמין שהקללות עובדות. אבל אין סיבה שהוודו יעבוד רק כשהם מטילים אותו. בפעם האחרונה שבדקתי, יהוה ממש לא עובד אצלם.
דני

לא אכחד

כי אני נהנה מדי פעם להחשף לקללות (כל עוד הן מבוטאות בחצי קריצה וכל עוד אינן מכוונות כלפי). ולא זו בלבד אלא שלעיתים אני נהנה גם לקלל בעצמי (לתוך הצווארון, עם חלונות סגורים כשאף אחד אינו שומע). עם זאת אני ממליץ על תגובתו של בן גרשון באתר GoGay: צריך לעשות ברכה כתגובה למעשה זה, אנחנו צריכים לברך את כל באי המצעד... להציף את המצעד ואת העיר והארץ כולה באנרגיות חיוביות של אהבה ואור. כל אחד צריך לעשות זאת בדרכו שלו - מי בתפילה, מי בהכרזות חיוביות, מי ברייקי :) אני מברך את כל מי שיבוא למצעד, כל מי שיתמוך בו, כל מי שיעזור לארגן אותו, כל מי שירצה בקיומו, וכל מי שקיים בעולם, כולל מתנגדי המצעד - שיזכה לחיים ארוכים וטובים מלאי אור, אושר, משמעות, חופש ואהבה, מלאי ברכה. ברכו גם אתם ! זה חשוב גם אנרגטית וגם מבחינת המסר החיובי שמועבר.

rigoletto111

New member
מאוחר מדי, ידידי

אתה ממש אמן הגדף. פעם היית מתפרנס מזה כמו מלך. מלוא ביתך כסף וזהב, וכאלה.

boten d

New member
המשפט הכי טפשי:

"הספירה לאחור להלוויתו, החלה" ובכן, זה קרה ביום שהוא נולד...

למעלה