עוד חוזר הדימום....

בובוני24

New member
עוד חוזר הדימום....

מה יהיה? אני כבר שבועיים וחצי מדממת! ואני עם סרזט כבר הרבה זמן! רק מחר יש לי תור (גם כן רופא שמקבל רק פעמיים בשבוע) אבל בינתיים אני זקוקה לעצה! וכמובן שאני עוד מניקה. ואנחנו גם שומרי נידה אז בכלל כיף לנו...

מצוקית

New member
את מניקה הנקה מלאה?

כי לי זה קרה עם הסרזט ברגע שעברתי להנקה חלקית, והרופא אמר לי שזאת הסיבה וכמובן שבמקרה הזה הסרזט לא מגן באופן מלא.

כדאיף1

New member
אותו סיפור

אני כבר חודש וחצי לוקחת את הגלולות ובעם בשבועים מקבלת מחזור ממש סיוט במיוחד שאני שומרת נידה אז מה שיוצא תמיד לילה לפני שאני צריכה ללכת למקווה אני מקבלת בא לי להפסיק לקחת את הגלולות יש לי תור לרופא ביום חמישי יש לציין שאני מניקה הנקה מלאה

בובוני24

New member
אז זהו שההנקה לא מלאה

כי הוא כבר אוכל מוצקים. הרופא אמר לי שצריך לבדוק אם אין בעיה של קרישה. אבל חוץ מזה נחמד לדעת שאני לא מוגנת בפני הריון (לא שיש לי איך להכנס להריון בצורה כזאת...) ונחמד גם שהאופציה היא או לדמם או להפסיק להניק...

בובוני24

New member
והבנתי שגלולות רגילות

פוגעות בייצור החלב. איזה דיכאון... מה עושים?????

avishagk

New member
הסרזט מגן גם בהנקה חלקית

וגם ללא הנקה. אלא לא גלולות שנועדו להנקה בלבד. אני לוקחת אותם כגלולות רגילות גם כשהפסקתי להניק.

rjf

New member
../images/Emo207.gifבדיוק רציתי לשאול - אני מניקה

חלקית (הוא כבר בן שנה אוכל מוצק ויונק רק בבוקר)שונאת גלולות ולכן הסזרט שנתן לי הרופא עוד יושבים במגירה שלי... אנחנו גם לא סובלים קונדומים בלשון ההמעטה ואני לא רוצה התקן כי אני כבר קשישה ונתחיל לעבוד על עוד ילד עוד איזה חצי שנה.... לעומת זאת - אנחנו מאוד מאוד מתבאסים מהאילוצים של כל הנ"ל - או להתאפק או לברוח באמצע - וכבר ממש לא בא לי על סקס כתוצאה מכך.... בקיצור - רציתי לשאול - מצבי רוח וכו יש הרבה עם סזרט? וכמה זה יהיה לי יעיל עם אני אקח את הגלולה הזאת עכשיו

אני באותה צרה...

דימומים ארוכים עם הסרזט.... רופאת הנשים אמרה שזה או לסבול ולהמשיך או קונדומים. בעסה.

בובוני24

New member
השאלה אם אי אפשר לקבל טיפול

בנוסף לסרזט. הורמונים או משהו כזה? כי זה קצת לא אנושי שעד שהבן שלי יהיה בן שנה שזה עוד 4 חודשים אני לא אוכל לגעת בבעלי. ודתיים לא יכולים להשתמש בקונדומים. עוד בעיה. יכול להיות שהרופא שלי צודק בעניין הקרישה?

yoyo10

New member
לדתיים יש אופציה של דיאפרגמה

זה אומנם קצת מקשה על העיניינים אבל מבחינת הלכה זה בסדר

slw

New member
באותו עניין- הפסקתי עם סרזט כי הן ע

עשו לי ממש רע מהרבה בחינות. אני כבר 3 ימים בלי, אמנם מניקה, אבל לא מלא, ולא דיממתי/קיבלתי מחזור. אני מתחילה לחשוב שאולי אני בהריון.. מישהי יודעת/ מניסיון שלה, האם אני אמורה לקבל אחרי שהפסקתי?

בובוני24

New member
../images/Emo26.gifעדכון!!! כן להתקן???????

בעקבות הדימום הבלתי פוסק הנ"ל הלכתי לרופא היום והוא נתן לי את האופציות הבאות: א. להפסיק להניק ולעבור לכדור רגיל ב. להמשיך עם סרזט ולדמם ג. לשים התקן בשם מירנה. עכשיו אני צריכה דעות לכאן ולכאן. תודה.

בלינקה

New member
אבל את יכולה להמשיך להניק ולעבור

לגלולה רגילה. הבעיה עם גלולות רגילות היא שלפעמים הן גורמות להפחתה ביצור החלב. אצלי, למשל, הן לא גרמו להפחתה.

בובוני24

New member
הרופא אמר שגלולות רגילות

לא טובות כי זה עובר לתינוק. הבעיה גם שמירנה עולה 700 (!!!!!!!!!!!!!!!!!) שקל!!!!!

בלינקה

New member
לא יותר מגלולות להנקה

מירנה עולה 700 ש"ח. כמה עולה לך גלולות לשנה?

בובוני24

New member
או קי צודקות בעניין המחיר,

אבל בריאותית? ואני אחרי לידה ראשונה רק... אבל אני ממש ממש לא מתכננת ילדים ב 3 שנים הקרובות לפחות. ונקודה נוספת האם התקן מותר לדתיים????

yoyo10

New member
אני לא דתיה אבל מכירה בנות דתיות

עם התקן אין לזה כל בעיה הלכתית זה אצל האישה

למעלה