מה יהיה? אני כבר שבועיים וחצי מדממת! ואני עם סרזט כבר הרבה זמן! רק מחר יש לי תור (גם כן רופא שמקבל רק פעמיים בשבוע) אבל בינתיים אני זקוקה לעצה! וכמובן שאני עוד מניקה. ואנחנו גם שומרי נידה אז בכלל כיף לנו...
אני כבר חודש וחצי לוקחת את הגלולות ובעם בשבועים מקבלת מחזור ממש סיוט במיוחד שאני שומרת נידה אז מה שיוצא תמיד לילה לפני שאני צריכה ללכת למקווה אני מקבלת בא לי להפסיק לקחת את הגלולות יש לי תור לרופא ביום חמישי יש לציין שאני מניקה הנקה מלאה
כי הוא כבר אוכל מוצקים. הרופא אמר לי שצריך לבדוק אם אין בעיה של קרישה. אבל חוץ מזה נחמד לדעת שאני לא מוגנת בפני הריון (לא שיש לי איך להכנס להריון בצורה כזאת...) ונחמד גם שהאופציה היא או לדמם או להפסיק להניק...
חלקית (הוא כבר בן שנה אוכל מוצק ויונק רק בבוקר)שונאת גלולות ולכן הסזרט שנתן לי הרופא עוד יושבים במגירה שלי... אנחנו גם לא סובלים קונדומים בלשון ההמעטה ואני לא רוצה התקן כי אני כבר קשישה ונתחיל לעבוד על עוד ילד עוד איזה חצי שנה.... לעומת זאת - אנחנו מאוד מאוד מתבאסים מהאילוצים של כל הנ"ל - או להתאפק או לברוח באמצע - וכבר ממש לא בא לי על סקס כתוצאה מכך.... בקיצור - רציתי לשאול - מצבי רוח וכו יש הרבה עם סזרט? וכמה זה יהיה לי יעיל עם אני אקח את הגלולה הזאת עכשיו
בנוסף לסרזט. הורמונים או משהו כזה? כי זה קצת לא אנושי שעד שהבן שלי יהיה בן שנה שזה עוד 4 חודשים אני לא אוכל לגעת בבעלי. ודתיים לא יכולים להשתמש בקונדומים. עוד בעיה. יכול להיות שהרופא שלי צודק בעניין הקרישה?
עשו לי ממש רע מהרבה בחינות. אני כבר 3 ימים בלי, אמנם מניקה, אבל לא מלא, ולא דיממתי/קיבלתי מחזור. אני מתחילה לחשוב שאולי אני בהריון.. מישהי יודעת/ מניסיון שלה, האם אני אמורה לקבל אחרי שהפסקתי?
בעקבות הדימום הבלתי פוסק הנ"ל הלכתי לרופא היום והוא נתן לי את האופציות הבאות: א. להפסיק להניק ולעבור לכדור רגיל ב. להמשיך עם סרזט ולדמם ג. לשים התקן בשם מירנה. עכשיו אני צריכה דעות לכאן ולכאן. תודה.