היא חמודה אבל יש לה אף כזה סולד מדיי שמזכיר מעט חזיר><
G Gali Girl New member 16/12/07 #31 לא ממש אהבתי... אני מבינה את הטעם המיוחד שלך (גם אני אוהבת עייניים גדולות, אף ופה קטנים) אבל זה פשוט לא נראה ממש טוב.
לא ממש אהבתי... אני מבינה את הטעם המיוחד שלך (גם אני אוהבת עייניים גדולות, אף ופה קטנים) אבל זה פשוט לא נראה ממש טוב.
S somwere else New member 16/12/07 #26 ../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifמאיפה השיער? אבל היא נראית לי קצת אנורקסית.... והאיפור גורם לעיינים שלה להראות מוזר
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifמאיפה השיער? אבל היא נראית לי קצת אנורקסית.... והאיפור גורם לעיינים שלה להראות מוזר
U uv2008 New member 16/12/07 #27 הן אחלה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אבל את העיניים שלהן קצת הגדלת מידי וגם את השפתיים קצת ניפחת, אבל בכללי הן יפות
הן אחלה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אבל את העיניים שלהן קצת הגדלת מידי וגם את השפתיים קצת ניפחת, אבל בכללי הן יפות
G Gali Girl New member 17/12/07 #36 עוד תמונה של אפריל ... שימו לב לאישונים D: זה כמו האישונים מהקליפ של Nemo 3:
G Gali Girl New member 17/12/07 #39 יכול להיות שהתכוונת לסנטר? בכ"מ, זה פחות או יותר בכוונה ככה. אני מנסה ליצור סימית "מושלמת", שהשלמות שלה היא בעצם שלא הכל מושלם.. האף, הסנטר..
יכול להיות שהתכוונת לסנטר? בכ"מ, זה פחות או יותר בכוונה ככה. אני מנסה ליצור סימית "מושלמת", שהשלמות שלה היא בעצם שלא הכל מושלם.. האף, הסנטר..