עוד חוות דעת עם אפשר

falash

New member
עוד חוות דעת עם אפשר

במסגרת החיפוש המתמשך אחר פרוייקט החלומות שלנו במודיעין, אבקש את חוות דעתכם על הקבלנים אביסרור והאחים אוזן. כל פרט יתרום. שוב תודה לפורום הנהדר.

33נמי

New member
אחים אוזן

משווקת מחברה קבלנית אחרת אמרה לי שהם נקלעו לקשיים. מכוון שזה נאמר ע"י מתחרה צריך לקבל זאת בערבון מוגבל. אני בכל אופן החלטתי לא לדרוך אצלם.

דושניק

New member
העובדות בשטח תומכות בהחלטתך

שלדי-בניין מיותמים, והתקדמות איטית מאוד. או שהם לא מוכרים או שהם פשוט לא מסוגלים/רוצים.

falash

New member
דושניק לאיזה פרוייקט

אתה מתכוון, יש להם 7 פרוייקטים במודיעין.

עמי י

New member
בדקתי היום

בדקתי היום בשטח בשכ' בוכמן בשני פרויקטים. מפוצץ בפועלים,כך שנראה לי לפחות לגבי הפרויקטים הב"ל שזה לא כל כך נכון. מקווה שאני לא טועה. תקן אותי אם לא

falash

New member
עמי, תודה על המידע

מקווה שלא נשאר הרבה בוץ באתר...ביום שישי אחרי הגשם חלק גדול מהגבעה נכנס איתנו לרכב

עמי י

New member
אפשר לסמוך

אני קניתי אצלהם. ולכן אחרי שקראתי פה בפורום הלכתי להסתכל באתרים שהם עובדים. הייתה עצירה ל 3 שבועות עד לפני שבוע, אבל הבנתי שהיה מחסור של פועלים.

דושניק

New member
תירוצימפו

נשמע לי כמו חבר של הקבלן ראובני. לך תראה מה הולך באתרים של חברת גרופית ותגיד לי אתה אם יש מחסור בפועלים. בבל"ת!

falash

New member
סליחה הלינק הנכון הוא

http://www.psakdin.co.il/news/article.asp?PDUID=nws_ndxj

עמי י

New member
אוזן

עדיין אני יכול להגיד לך שהמתחם נכון לאתמול היה מפוצץ בפועלים. כמו שאמרתי אני מקווה שלא אתבדה. כי הכסף שלי מושקע שם. עד עכשיו הם היו בסדר ועמדו במילה שלהם

falash

New member
הלינק הרצ"ב קצת מדאיג

לגבי אוזן http://www.psakdin.co.il/news/article.asp?PDUID=nws_ndx

uri70

New member
חוסר בפועלים

לחברת לוקי שהרסה את רחוב החרצית בכך שבונה רק עכשיו באיזור ותיק יחסית מגדלים ענקיים ,יש מלא פועלים הכל טיוחים. דרך אגב אל תתקרבו גם לפרוייקטים של עובד לוי מי שירצה אפשר לקבל פרטים גם במסרים

marcoxx39

New member
כי עובד לוי נמצא על סף פשיטת רגל.

ראיתי אותו אצל יועצים כלכליים המתמחים בלהציל חברות מפשיטת רגל וגם עורך דיני היה שם בפגישה הזאת.

uri70

New member
למה לא עובד לוי

קנינו בית לפני 7 שנים נפלנו נפילה קשה עם איכות החומרים בבית (מרצפות שוקעות,סדקים,בניה לקויה, חוסר נכונות לתקן את הליקויים והתחמקויות משירות, מבדיקה שערכנו במתחם גילינו בעיות רבות בדירות נוספות בפרוייקט פרט לכך הייתה תגובה כאן בפורום שיש להם גם קשיים כלכליים . ראו הוזהרתם

למעלה