עוד חודש

RamlaCity

New member
עוד חודש

וגם אני אהייה "ישראלית בחו"ל", חושבת אופטימי ומקווה לטוב. נראה לי סבבה איתכם, אם אתם קהילה כזאת שמפוזרת בעולם. איפה שאני לא אהייה רמלה תמיד תהייה בנשמתי. אבל צריך לנוח קצת מהכל. אז ימים טובים לכולם, ד"ש מרמלה סיטי ו... נדבר!

RamlaCity

New member
מכל מיני בירורים שלי

במודעות דרושים בעיתון יש הצעות מאוד מפתות של כל מיני עבודות בחו"ל. גיישה ביפן באסטות מכירת תמונות שמן. יש למישהו חויות על זה?

Yaniv-DC

New member
מקסימוווש שלנו רצתה להיות

גיישה ביפן, אבל אמרו לה שלא כדאי... לגבי מכירת תמונות וכו´ - אם אתה מדבר על ארה"ב, אז זה דווקא לא להיט היסטרי בימים אלו, כשהמשטרה מרחרחת בכל מקום. ובעקבות חוויה שנגמרה בכבייה אישית שלי - המודעות המפתות הללו, במקרים רבים מפתות על הנייר. רק עליו, אז תזהר, ותשאל, ותחקור, ותציק, ואל תתן לנוכלים (וכאלה לא חסר) לסנוור אותך. בהצלחה!

RamlaCity

New member
אני בת וקוראים לי אלה

זה קדם כל. ואני בודקת אפשרויות וחלק מזה, לשאול אולי מישהו פה יכול לתרום מהנסיון האישי. בנוגע לגיישה, מה שאני חושבת שיכול להיות סבבה. אבל חברים שלי נחרדים מזה וישר מעלים אפשרויות מזוויעות על גורל דומה לגורל הנערות הרוסיות המסכנות שהגיעו לכאן במרמה והסתבכו עם החוק ועם סרסורים, ושמה זה יפן.. אז לך תדע.. מעניין שדיברתי היום ככה במקרה עם בחור שמכר תמונות שמן בארה"ב ועשה לדבריו 1000 דולר ביום, ולעומת זאת מישהי שאני מכירה סיפרה על מישהי שבזבזה הרבה אנרגייה וכסף ולא יצא לה מזה כלום. קורה.

אלי פלס

New member
יניב!!!

הרמלאית היא רמלאית ולא רמלאי... או בקיצור: היא נקבה. עם ציצים.

Yaniv-DC

New member
ברוכה הבאה

בשמי ובשם גפן (צוות חו"ל), וכמובן כל השאר. אכן נחמד לנו וטוב פה, ואת מוזמנת בכל זמן.

למעלה