עוד חודש זה קורה!!!

SHTRUDIDI

New member
עוד חודש זה קורה!!!

העונה השישית של איידול עולה. ביינתים באתר אמריקן איידול הסקרים רצים ומשתנים במהירות וגורמים לי לכל מיני מחשבות ותהיות לגביי העונה השישית. היה באתר סקר- איזה מאיידולי העבר הייתם רוצים לראות כשופטים בתוכנית? לא התכוונו לאיידולים שזכו אלא למתמודדים שהגיעו לטופ 12 ולא זכו. כשהצבעתי, קונסטנטין היה מקום ראשון בסקר בפער גדול מהשאר. מה אתם אומרים? את מי אתם הייתם רוצים לראות בתוכנית כשופט? או שאתם בכלל לא בעד הרעיון הזה? יאללה,תנו איזה חמישה שמות שמתאימים לדעתכם לשפוט העונה.

שלא יחליפו את השופטים המקוריים

אבל בתור שופטי אורח... טמיירה גריי אולי (כ"כ התלהבו ממנה שחייב להיות בה משהו), קימברלי לוק הייתה טובה וכריס.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כמובן שאני מעדיף

שלא יחליפו בטח לא במתמודדי איידול לשעבר אבל 5 שמות שלא זכו? קימברלי לוק,קונסטנטין,מיקיילה,טמיירה גריי,קת'רין. חיפשתי אנשים בערך שלא יפחדו להגיד מה הם חושבים ושלא ינסו לצאת נחמדים כאילו כולם ינסו אבל אלה בערך אנשים שלא יודע..הסתדרו לי...

SHTRUDIDI

New member
מיקיילה

בטח תתאים, היא מבדרת למדיי. למרות שאני אישית לא ממש מתתי עליה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif זה בסדר,גם אני לא :)

אם לבחור אנשים שממש אהבתי? טמיירה,כריסטינה כריסטאין,דיאנה,JPL,בו,קונס,וונזל,נדיה,אליוט,פאריס,כריס

מרי לי

New member
אני אומרת

קליי אייקון - הוא לא "זכה" כריס דוטרי דיאנה דגארמו אני!!

Fairywitch

New member
לגבי קונסי+התמונה../images/Emo26.gif

אני בעיקר רוצה לראות אותו שוב- שיהיה שופט, שיהיה מנחה, שיהיה עץ אשוח על הבמה- העיקר שיהיה

Fairywitch

New member
כמו שאמרו כאן לפניי-

הייתי רוצה מתמודדים מהעבר כשופטים אורחים, לא קבועים. את מי הייתי רוצה לראות? קונסי כמובן, טמיירה, מאט רוג'רס (תתפלאו- אבל הוא פשוט מצחיק וסימפטי), איימי אדאמס, נדיה טרנר, ג'וש, וונזל, הדיוות הגדולות ג'ניפר האדסון ומנדיסה. שימו לב שבחרתי באנשים שהם או מוסיקליים במיוחד, או משעשעים עם כישורי הנחיה. יכול להיות מעניין.

SHTRUDIDI

New member
מאט באמת מעולה

הוא הנחה באחד מהגמרים בעיר של המתמודד ועשה עבודה מצוינת כמנחה. מנדיסה,היא באמת מתאימה!

Fairywitch

New member
בדיוק. זכרתי כמה נהניתי אז כשמאט

שידר מאחת מנקודות השידור. הוא הרג אותי

SHTRUDIDI

New member
אני הייתי רוצה לראות את...

קליי אייקן, נראה לי שהוא פשוט בחור חביב וסימפטי, מצחיק כזה וגם יוכל להעביר ביקורת הוגנת. אייס לדעתי ממש יתאים לזה, הוא מאוד מוסיקלי וממש חמוד. טמיירה גריי, עושה רושם של חמודה מאוד וגם מתאימה לשפוט. ג'ניפר האדסון לדעתי תהיה מעולה. נראה שהיא מאוד התבגרה ותפסה ביטחון מאז התוכנית וזה יתאים לה. אנואר הוא מורה למוזיקה ככה שביקורת הוא יודע להעביר והוא גם בחור נחמד. גם אני כמוכם הייתי רוצה לראות אותם רק כשופטים אורחים אולי בהתאם לז'אנרים השונים אבל לא באודישנים אלא בתוכניות הטופ 12 ממש.

למעלה