עוד חודשיים..

עוד חודשיים..

יש את הבחינות לתלמה ילין...ואי... אני התחלתי לחשוב על ריקודים שאני צריך להציג : 1.סוף לסיפור-ריקוד שקט ומסובך... 2.אבינו מלכנו-מרשים אבל עם כאבי גב... 3.רציתי ללמוד את הריקוד מ"מרכז הבמה" שהם בסטודיו רוקדים גאז.. איזה כדאי? יש לי שאלה... בדוגרי הטכניקה שלי לא משהו..ואני מרגיש שאני לא מתקדם ומבין ממש את העיקרון של התרגילים.. השאלה היא האם כדי לי לקחת יותר שיעורי טכניקה?

Vitamin Chick

New member
סוף לסיפור של חן?

ריקוד מממש יפה!!!! הייתי לוקחת אותו אם אתה רוצה לרגש... למרות שכשאני נבחנת בד"כ אני מעדיפה ריקודים ג'אזיים... אבל זה נשמע אחלה~! הוא גם מיוחד והשיר מיוחד.... לגבי הטכניקה --> אני התחלתי עם בנות שכבר למדו טכניקה שנה וחצי (או משהו כזה) ואני הגעתי וכמובן לא ידעתי כלום... אז מה שעשיתי - אחרי שסיימתי את החצי שנה בשנה הבאה לקחתי גם את השיעורים של המתחילות מתחילות (וככה למדתי כל פעם משהו מהתרגילים של המתקדמות יותר) וגם את השיעור של המתקדמות יותר וככה המשכתי עד היום - שיעור אחד ברמה שלי ושיעור אחד ברמה אחת פחות (כבר לא מתחילים... אבל רמה אחת מתחת) זה נורא עוזר!

n o a k

New member
איכסה!!

הריקוד של סוף לסיפור של חן הוא קקה לעומת סוף לסיפור של שי!!! חן אפילו לא עשתה ריקוד שהוא מודרני כי היא לא יודעת אופיר אתה יודע מה אני חושבת... תקח את סוף לסיפור כי הוא מראה יותר טכניקה וריקודיות... נעה

nofar ginon

New member
איכסה?!!?!?!?

מה איכסה בו?!!? הוא ממש יפהה!! ואת לא יכולה להגיד את זה..! כי היא ממש השקיעהה!! וקקה?!!?!?!?!לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! מה הקשר קקה?! הוא מדהיםםם!! ואגב..! אני רוקדת אצלהה!! ו..היא כן יודעת מודרניי!!

n o a k

New member
לא היא לא

הדבר האחרון שהיא יודעת לעשות זה מודרני היא יודעת לעשות רק דבר אחד וזה גאז

אופיר..

כמה דברים... אני לא הייתי לוחקת את סוף לסיפור כי הוא ממש לא מרשים כשבן אדם אחד רוקד אותו כל היופי בו זה הקבוצה... הוא גם נורא קשה ועדיף לקחת ריקוד שאתה כבר יודע או ריקוד שלא יקח כל כך הרבה זמן ללמוד .. אנחנו למדנו אותו כמעט בשנה... אבינו מלכינו זה ריקוד ממש נשי וגם בו יש את הקטע של המבנים וזה שנורא מוסיף..ולבד, לא יודעת איך זה יראה... ובשום אופן אל תרקוד גאזזז זה הדדבר הכי גרוע שאפשר לעשות בבחינות האלה למרות שאתה בן אז תתקבל בטוח... תקשיב לך תדבר עם שי תשאל אותו מה הוא ממליץ כשאני הלכתי הוא המליץ לי על הבה נזיזה... אולי תעשה אותו?

nofar ginon

New member
אופיררררררררררררר

אמ...לא כדאי לך ללכת על ריקוד של ג'אז בתלמהה!!! כי זה ג'אזז!! ורשום באתר!שילדים בעלי מניסיון של ג'אז לא יתקבלו! רק מודרני וקלאסי! אז אני לא ממש מציעה לך!!!.. ו..זהו נראה לי! וזה הסיבה העיקרית שאני לא ממש רוצה ללכת לבחינות! למרות שאני ממש רוצה ללכת לתלמה! אבל..אני רוקדת 9 שנים ג'אז ושנתיים וחצי בלט! לא נראה לי שזה מספיק טובב!! אז...לא יודעת!!!

n o a k

New member
בשביל מה?

בשביל מה שאופיר ילמד עכשיו ריקוד חדש? ועוד אחד מורכב כמו הבה נזיזה? כאילו סוף לסיפור הוא עוד יכול ללמוד גם מהקלטת וכאלה אבל את הבה נזיזה ממש קשה ללמוד

בדיוק להפך!!

הבה נזיזה זה אחד הריקודים היותר פשוטים של הלהקה... וסוף לסיפור הוא ריקוד נורא קשה ואופיר אני באמת ושבת שאתה רקדן מצויין ושנורא התקדמת אבל נראה לי שסוף לסיפור הוא טכניקה טיפה גבוהה בשבילך כרגע.. לך על משהו אחד אולי אפילו הריקוד שהוא עושה לנו עכשיו... או שתמציא לבד...

טוב..

אני מסכים איתך בקשר לסוף לסיפור יש בזה משהו. מה עם אבינו מלכנו...הוא נראה מאוד מרשים עם המוסיקה והתנועות.. הריקוד החדש ממש לא נראה לי..- אני נראה לי שבסוף אני יעשה את אבינו מלכנו(עזבי את זה שזה נשי..זה ממש לא לעניין..לדעתי..) מה דעתך?

n o a k

New member
תגובה

תראה אתה יכול אבל הוא לא מתאים לך אתה צריך לרקוד משהו שיתאים לך ולאופי שלך ותאמת משו שיוציא את הריקודיות שלך הכי הרבה ואבינו מלכנו לא מתאים לכל אחד אני אנסה לחשוב על משהו ואחזור אליך

mousey

New member
ב-27.1..חח זה יוצא על..

הבגרות במתמטיקה לחלקינו שב4 יחידות... מוזר...

למעלה