עוד "חדשה" מצטרפת...

may1414

New member
אל תלכי בגישה כזו!!!

תכיני ריקוד שאת בטוחה בו ותלכי עם הרבה מוטיבציה!!!!!! אני בטוחה שתצליחי!!!!

רקדנית1

New member
צריך להכין ריקוד?

אם כן באיזה סיגנון? האם אני בוחרת את הסיגנון בו אני רוצה לרקוד? עוד משהו האם צריך פרוטקציות כדי להשיג את התואר "רקדנית מצטיינת"?

dance fr3ak

New member
רקדן מצטיין...

רקדנית1 , אני קיבלתי רקדן מצטיין במחזור האחרון. שמעתי את המילה פרוטקציות מכל האנשים שהתלוו לרקדנים במבחן. צר לי לאכזב אתכם אבל אני הגעתי מקריית שמונה וחוץ מלהכיר שם של אחת הבוחנות (שהיא במקרה אחת הרקדניות המובילות בארץ) לא הכרתי אף אחד ואף אחד לא הכיר אותי... אז לא חושב שיש פרוטקציות בעניין הזה.. האודישן מורכב משני חלקים, בחלק הראשון יש שיעור קלאסי ושיעור מודרני (במודרני יותר מלמדים שתי וריאציות ככה וצריך להציג אותן בקבוצה). ואז יש הפסקה, שבה השופטים מתייעצים ומחליטים על משהו כמו עוד 22 רקדנים\ות שעולים לשלב הסופי בו הם מציגים וריאציה קלאסית או מודרנית שאותה הם הכינו מראש... כמה חודשים לאחר מכן 7 רקדנים (אמרו לי ש7 מקבלים, 3בנים ו4 בנות..) מקבלים תשובה חיובית... חשוב ללכת עם מצב רוח ולהינות קודם כל... בהצלחה...

Black Star

New member
לשמור על הכושר בזמן הצבא - אפשרי

בהחלט אפשרי. קודם כל במידה ואת בבסיס פתוח זו ממש לא בעיה - לדוגמא, אם את באזור ת"א, את יכולה ללכת לסטודיו B ולהרבה מקומות אחרים ולרקוד בהם בערבים. אם את עושה תפקיד של משמרות אז יש לך את הימים שאת בבית ואותם את יכולה לנצל כדי לרקוד. אם את בבסיס סגור - אז מן הסתם יהיה יותר קשה ללכת למספיק שיעורים, ולכן צריך משמעת עצמית ולעבוד לבד על מתיחות, כושר, וכל שאר הדברים, כדי לא לאבד אותם. אישית אני יכולה להמליץ על פילאטיס כדרך מצוינת לשמור על ההישגים שכבר הגעת אליהם ואפילו לשפר אותם, בלי להיות בשיעורים. כדאי לך לנסות שיעורי פילאטיס ולראות אם את מתחברת לטכניקה - לי זה מאוד מאוד עזר בתקופות הלחוצות וגם עכשיו כשאני לא רוקדת הרבה ובעיקר עושה פילאטיס אני יודעת שזה שומר לי על הכושר, חוזק וגמישות שדרושים לי כדי לרקוד. בהצלחה, ואם בא לך לדבר על זה עוד - את מוזמנת לפנות אליי במסרים. יעלי.

OfrikiG

New member
ברוכה הבאה!

גם אני די חדשה פה...
אני בת 18, מרמת השרון. למדתי במגמת מחול בתיכון אלון, ועוד חודש אני מתגייסת לצבא. דרך אגב, השיעורי מודרני שאת לוקחת הם של איריס נייס?

OfrikiG

New member
כרגע...

רק בסטודיו B אבל רקדתי בתיכון במגמת מחול ובסטודיו של אלמה פרנפורט 8 שנים

maholnikit

New member
אהה וואלה???

איזה שיעורים את עושה?? גם אני רקדתי שם עש לפני כמה חודשים אבל היה לי נורא קשה הנסיעות לשם כל פעם.... אני מתגעגעת...

OfrikiG

New member
כן...

הנסיעות זה באמת בעייתי. אבל אין לי כרגע מקום אחר שאני יכולה לרקוד בו...אז אני מתפשרת על הנסיעות תמורת שיעורים מעולים
אני עושה בעיקר קלאסי עם מירה / יורם כרמי ומודרני עם איריס נייס. ומדי פעם אני עושה היפ הופ, ג'אז ופילאטיס

maholnikit

New member
אני לא יודעת אם זה עוזר לך מבחינת

מרחק...אבל איריס נייס כנראה תלמד בקרוב בהרצליה...ויורם כרמי גם מלמד בהרצליה... אבל לא נראה לי זה משנה לך מבחינת מרחק...בכל מקרה תל אביב הרבה יותר קרובה לרמת השרון מאשר לרעננה......

jordan bellamy

New member
תודה על הקבלת פנים!

ואגב,איריס נייס מדהימה. אני דווקא ממש אהבתי .

למעלה