עוד "חדשה" מצטרפת...

jordan bellamy

New member
עוד "חדשה" מצטרפת...

אהלן אני ירדן. בת 20 מראשל"צ. רוקדת כבר 14...הכל: ג'אז,בלט,היפ הופ,מודרני,לירי וגם ניסיתי ברייקדאנס. מגיל 14 המחול בשבילי היה הכל בחיים! נתתי את הנשמה ואת הלב והתחלתי ממש לחשוב על קריירה בתור רקדנית. מגיל 15 עד 18 הייתי בלהקת המחול בומר. מגיל 18 עד 19 רקדתי בביכורי העתים ואף השתתפתי בפרוייקט של בת שבע,שזה אף כלל השתתפות בפסטיבל כרמיאל. ובשנה האחרונה אני גם לוקחת שיעורי מודרני בסטודיו B. אה וגם רקדתי חצי שנה בניו יורק ,והופעתי שם...וגם בניו ג'רזי ובפירנצה שבאיטליה. וזהו פחות או יותר. כיום אני יותר מחפשת מה לעשות הלאה...מחפשת אם יש אודישנים וכו'. ידוע לכם אולי?

dancer14

New member
שקל או בלון???

סתם חומד! בסרוכה הבאה פורום יבש רצח סתםםםםםםםםםםם

amitush26

New member
|פטריה|../images/Emo99.gif

מצאתי לי את מי להעריץ
ברוכית הבאית

MiniMe20

New member
ברוכה הבאה.......

היי, אני לילך גם בת 20 ואני רוקדת 11 שנים. עכשיו אני לומדת כוראוגרפיה ומלמדת מחול בבי"ס יסודי.

Mr GK

New member
ברוכה הבאה

יש אודישנים קרובים ללהקה של עמנואל גת. (או שהם כבר היו?)

ברוכה הבאה ירדן:)

אני שיר... את נשמעת ממש רקדנית מקצועית שהריקוד זה חלק ענק מהחיים שלך, נחמד לגעת:) אני מקווה שתהני כאן בפורום!!

netap3

New member
../images/Emo41.gifאת רוקדת מגיל 14?? ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

והצלחת כל כך בהרבה תחומים?? .. אני גם התחלתי מגיל 14.. אני רוקדת כבר שנתיים... ואני תמיד מרגישה שאין לי תקווה כי כול מי שרוקדת איתי יש לה ניסיון של מעל 6 שנים .. אז אם כך... את המודל להערצה שלי :)

jordan bellamy

New member
לא שמת לב...

נראה לי טיפה התבלבלת...או יכול להיות שלא הייתי ברורה. אני רוקדת 14 שנה. היום אני בת 20. ז"א שמגיל 6 נעלתי את נעלי הבלט הראשונות שלי. ובקשר לנסיון ,אז כן יש לי נסיון...אבל אני ממש מרגישה לאחרונה שאני נעצרתי במקום-לצערי הרב. אני בהחלט מטילה את האשמה על הצבא הארור הזה! שנה שלמה נהרסה לי,לא להאמין. לכל הרקדנים פה,שעומדים לפני גיוס! צבא+מחול, לא הולך ביחד. באמת שלא...וזה לא יעזור כמה שטיפות מוח תקבלו. זו האמת!

maholnikit

New member
די, אל תדכאי....

אני בדרך להשלים עם זה...אין לי מה לעשות...אני יהיה חייבת להתגייס...אני פשוט מקווה שאני יוכל לחזור לזה אחר כך..

OfrikiG

New member
אני, לצערי, מתגייסת עוד חודש

רוב הסיכויים לבסיס סגור. עוד לא ממש השלמתי עם העובדה שאני מפסיקה לרקוד פחות או יותר לשנתיים. אבל אני אהיה בחיל אויר, ואמרו לי שבכל הבסיסים שלהם יש חדרי כושר. אז אני אוכל לשמור על גמישות וחוזק לבד. אבל כמובן שזה לא אותו דבר...

MiniMe20

New member
לדעתי...

אם את תהיי בבסיס פתוח תנצלי את זה שאת חוזרת כל יום הביתה ותלכי לרקוד, אני לא עשיתי את זה למרות שכל יום הייתי בבית וזו הייתה טעות. הצבא הוא לא קל ואף יכול להיות נוקשה לפעמים, לכן כדאי שיהיה עוד תחום בשביל פורקן וסתם בשביל הכיף.

Black Star

New member
דווקא אפשרי, עד גבול מסוים

כמובן שזה מאוד תלוי בתפקיד, ואם את בבסיס פתוח או סגור, ועוד גורמים. אבל אם יש מספיק מוטיבציה, אפשר לשמור על הקיים. כמובן שאי אפשר לרקוד באופן מקצועי (אפילו אם מקבלים "רקדן מצטיין" זה די קשה), אבל אפשר ללכת לשיעורים, לעבוד על הטכניקה, ולשמור על עצמכם לקראת השחרור והחזרה לכושר שיא. אני יכולה להגיד שעד שיצאתי לקצונה לא רק שהמשכתי לרקוד, אלא המשכתי להופיע עם הלהקה ואפילו בשורות ראשונות (והייתי אז בין הכי צעירות בלהקה). הייתי אמנם בבסיס פתוח, אבל בתפקיד תובעני שדרש ממני השקעה של שעות רבות, אבל הצלחתי לשלב את זה. הייתה איתי אחת במדור שרקדה ב"ורטיגו" בזמן הצבא. הרבה תלוי גם בגישה של מפקדים, אם הם באים לקראתך, משחררים אותך מוקדם כשאת צריכה, מתחשבים בך בענייני תורנויות. אבל זה לא בלתי אפשרי. אל תתייאשו.

רקדנית1

New member
שאלה

אם צבא ומחול לא הולכים ביחד אז מה אפשר לעשות? אני רוקדת הרבה שנים ושנה הבאה אני מגייסת. איך אוכל להמשיך לשמור על הכושר בזמן הצבא?(בהנחה שלא אהיה בבסיס פתוח)

may1414

New member
תגישי בקשה לרקדנית מצטיינת

יש דבר שנקרא רקדן מצטיין..לפי דעתי רק 17 אנשים מקבלי אותו.... בעצם משרתים בצבא.. אבל משחררים אותם לחזרות ולהופעות....

ballet20

New member
נורא תלוי

מה מטרותייך..אני רוקדת בשביל הכיף וכשהיתי בצבא מצאתי מקום שנתןשיעורים בימי שישי (יצאתי בערך כל שבועיים...) וברגילות הלכתי להמון המון שיעורים- ניצלתי את הנסיעות בחינם שלי
. חוץ מזה כדי לא לאבד כושר בזמן הצבא הייתי רצה בערבים בבסיס. (כן אני עדה לדיון שהיה כאן על ריצה וריקוד, זה הנסיון הפרטי שלי). ברור שאי אפשר ללמוד הרבה ואינטנסיבי אבל אפשר בהחלט לשמור על כושר, ולרקוד בשביל הכיף.

רקדנית1

New member
תשובה..

אני אגש ל"רקדנית מצטיינת" אבל רוב הסיכויים שלא אתקבל. מטרותיי הן לא לרקוד רק בשביל הכיף .אני רוצה לרקוד באופן מקצועי והפוך את הריקוד למקצוע לאחר הצבא. לכן מאוד מאוד חשוב לי לשמור על הכושר במהלך הצבא.ל-בלט20 איפה רקדת בימי שישי?

למעלה