עוד חבר חדש

עוד חבר חדש

סוף סוף הגעתי, אחרי מספר חודשים של קריאת פורום זה ופורומים אחרים החלטתי לצאת מהחשכה ולהראות את פני (ניסיתי לעשות זאת לפני יום העצמאות אך זה לא כל כך עבד). אז בעוד אני מחמם את הקפה שלירונר רץ להביא לי בכניסתי הראשונה(לפורום זה בפרט ולאיזשהו פורום בכלל) אספר לכם קצת עלי. בכניסתי לכאן אני מחזק את יציע "הקשישים" של הפורום (אגב , אלאדין לאן נעלמת ?) , בגיל 33 אני מרשה לעצמי להגדיר את עצמי כדו/בי איך שתרצו. אמנם אתם תמיד ממליצים לצעירים בחבורה לא לרוץ ולחפש הגדרות אך בגילי ההגדרה הגיעה די בזחילה. לצערי גדלתי בתקופה שהומוסקסואליות הייתה שקולה למחלה בדעותיהם של כל הסובבים אותי ואם כבר מדברים על מחלה אז איידס לא היה קיים (לפחות לא בתודעת הציבור). בגיל 16 קיימתי בפעם הראשונה יחסי מין, לא מאהבה , לא ממשיכה רק מסקרנות (והרבה הורמונים משתוללים). זו הייתה גם הפעם הראשונה (והאחרונה לפי שעה) שהם היו עם בן מיני.מאחר ואף אחד מאיתנו לא ידע כיצד שני גברים מקיימים יחסי מין לא קיימנו יחסים מלאים(המשמעות ברורה אני מקווה). קונדום שימש באותם ימים אך ורק למניעת הריון ומאחר ולא הייתה סכנה כזאת לא השתמשנו בו
(למזלנו כלום לא קרה לנו). זה נמשך למעלה משנה עם הפסקות. מאז ועד היום אני נמשך לגברים די במידה שווה לאופן שבו אני נמשך לנשים אך אני חש בתוכי שהמצב היה נוטה יותר לכוון הגברי לו לא הייתי גדל בסביבה(המשפחה) ובתקופה שמרנית כ"כ. עד היום אני שומע הערות הומופוביות (גועל נפש, כל המחלות בגללם) כמעט בכל הקשר (אפילו מותה של עופרה חזה "זיכה" את הקהילה ההומוסקסואלית בהאשמות חריפות, ע"י הורי. מובן שבסביבה כזו ממש פחדתי לחוש את מה שרציתי. בחרתי להדחיק את היצרים הללו כפי שחבר אחר בפורום ציין (וסל). אני שותף לחלק מתחושותיו אך לא לתחושות הגועל אותן הוא הביע.כיום אני נשוי עם ילד, אוהב אך לא מאוהב באשתי (כפי שסקיפ ציין בתגובתו לדברי וסל) , אוהב את ילדי ואת משפחתי אך לא חי את חיי כפי שרציתי לחיות ואכן זה מכרסם ומחלחל כפי שתיארה זאת בצורה מדוייקת 9סנורקה9 בתגובתה שלה לדבריו של וסל. אני חושש שלעולם לא אעיז לשבור את התא המשפחתי , אני יודע שזה יפגע באשה שאני אוהב ומעריך ואשר אוהבת אותי אהבה חסרת פשרות, ולכן אני לא אעיז לפגוע בה זה לא מגיע לה. אני אמנם מקריב את עצמי ואת רצונותיי למעשה את חיי אולם זה לא רק אי הרצון לפגוע בה זה גם החששות והפחדים שלי מהעתיד אותם חששות שוסל היטיב לבטא. זו הפעם הראשונה שאני מדבר על הדברים הללו עם מישהו. התחושה היא כשל וידוי המושמע בתא הוידוי בכנסיה (לא שיש לי מושג איך זה) איני רואה את פניכם ואתם אינם רואים את פני בעודי חושף את כמוסות נפשי ,אך יש בכך הרבה ע"מ לשחרר מהלחץ. הניק שלי נבחר מאחר הוא מייצג שתי תחושות עיקריות שלי: הציפור - ציפור הנפש שלי שחופשיה לחוש מה שהיא רוצה אך היא ירוקה מקנאה באחיותיה החופשיות שכן הציפור שלי מצויה בכלוב. (חוצמיזה שעיני ירוקות דילגתי על המון המון דברים נוספים שרציתי לומר. אך אני מקווה שאומר אותם בפעמים הבאות. אשמח לשמוע את תגובותיכם (אך לא את תגובתו של smartchild שבטוח תגיע
) שלכם, גריןבירד
. (אני מקווה שכל הסימנים יוצאים בסוף כציורים ולא כקשקוש בגוף ההודעה)

merman

New member
שלום שלום ובוקר טוב

ברוך הבא! היה מאוד מעניין לקרוא את מה שכתבת. אין לי כל כך מה להגיב על מה שכתבת - חוץ מזה שגריןבירד לא חייב להיות ציפור כלואה עם ירוק הקנאה, אלא ציפור חופשיה בצבע הצמיחה והגדילה. הדרך לממש את זה? אין לי בדיוק מושג - אבל אני מניח שלאנשים הטובים פה יש רעיונות יצירתיים.

campari

New member
שלום רב שובך ציפורה נחמדת

אוף, זאת כבר הפעם השלישית שאני מנסה לכתוב את זה, ובכל פעם משהו אחר משתבש. אז תשתלב, ותעזור לי לתחזק את אגף הזקנים (זה אמנם אגף קטן כרגע, אבל בסוף כולכם תהיו בו
...)

שלום גם לך !

אשתדל לסייע בשיפוץ האגף. אך נדמה שאחד מחברי האגף השתתק לאחרונה, ידוע לך מה עלה בגורלו ? אחרי הכל המאמר המצוין של אלאדין וקורות חייו הדומים (אך לא זהים) לשלי הם אלו שהביאו אותי להחלטה לצאת מהמערה. אגב, תודה מגיעה לך גם על איתור הסמל של הציפור המתאימה כל כך לניק. גריןבירד.

campari

New member
../images/Emo110.gif תיאוריית קונספירציה ../images/Emo62.gif

שמתם לב לכך שאלאדין נעלם ממש באותו הזמן שילדחכם
הפציע בחיי הפורום
האם זה מקרי? אני לא חושב...

.m

New member
שרב כבד, שרב כבד

אלאדין בצרפת. הכל תקין. אפשר להרגיע את כל הקונספירטורים למינהם.
mai (גשש בלש)

לא מספיק ש:

1. עשו מסיבת פרידה למרמלד ולא הזמינו אותי בגלל התירוץ המפגר שאני רחוק מדי ולא זמין בפלאפון 2. אני היחידי שטרם ראה הוכחה שקמפארי לא דומה לדובי גל (ולא אאמין עד שארה במו עיני) 3. שבשבוע שלא הייתי הפורום ירד לחלוטין, אבל לחלוטין, מהפסים הצרים עליו נסע עד עכשיו 4. שאני כבר לא מכיר חצי מהניקים שהשתלטו על הפורום 5. ששבוע אחד בלבד שלי בצרפת הביא את התמיכה בלה-פן לשיעורים מדהימים עכשיו גם מאשימים אותי באישיות מפוצלת, ועוד עם חולה הרוח ילדחכם? בקיצור: חזרתי (אבל לא בתשובה), אני כאן, לירונר - כוסית שמפניה לחוזר
ומייד!

לירונר

New member
שמפניהההההההה ~../images/Emo70.gif~

לכווווווולם אלאדין- ברוך השב מארץ הקוראסון והבגטים שלא נדבר על אמילי.....
~לירו
~

MARMELAD

New member
גרר ברר שרר

ברוך השב !!! ואני בכלל נכנסתי לשרשור הזה כדי להגיד ברוך הבא לציפור הירוקה
איך היה בצרפת? מה הבאת לי? נו נו נו??? ספר הכל החל מהסטוץ עם הבל בוי וכלה במועדונים הצפופים האם יצא לך לאמר Non, je suis l´actif או אולי Je veux coushez avec toi ma petit bonbon או אולי est que il y a des condoms icy?

../images/Emo163.gifגיא, רצוי מאד שתפנה ליועץ שלך

לעינייני צרפתית מדוברת/כתובה, לפני שאתה מפרסם הודעות הכוללות שימוש בשפה הזו...
אבל אתה משתפר, זה בטוח...

אלאדין בצרפת

(התשובה הגאה לצ´יפופו בפריז) היום הראשון דווקא לא היה משהו. הגענו לפריז ותוך 30 שניות אלאדין נזכר כמה הוא שונא את פריז. אלאדין בילה את ירח הדבש שלו בפריז. אלאדין מכחיש בתוקף כל קשר בין שתי העובדות שצוינו לעיל. אלאדין גם פעם שנא צרפתים עד שראה סרט וידאו עם צרפתים צעירים בפעולה. מאז אלאדין לא שונא צרפתים ויש לו פטיש (בסגול!) קטן לצעירים צרפתים בנעלים שחורות וגרבים לבנות. במונית משדה התעופה נהג בחור ישראלי, שזכה למבול של שאלות אינטליגנטיות מצד שני חברה´ ישראלים צעירים שחלקו איתנו את המונית (החל מ: "איזה אוכל יותר טעים בפריז, הכשר או הלא כשר" וכלה ב"אם יורדות טיפות גשם בבוקר האם צריך לקרת מטריה כי ירד גשם בערב". הם היו רציניים לחלוטין!). היה משעשע. שיטוט בחנויות פריז העלה את העובדה שככל שדוגמנית הבית של הרשת דומה יותר ליעל בר-זוהר, כך הבגדים ברשת זבליים יותר. זה פחות או יותר מסכם את ההבדל בין פריז לישראל. (אל תעלבי יעלי, אוהב אותך הרבה). חוסר שיתוף פעולה בוטה מצד אחד מחברי הפורום (בלי הסגרת פרטים מזהים נציין רק שהיא גרה בפריז) הביא לכך ששלל היום הראשון הסתכם במעיל עור מדהים שבונה לאלאדין אישיות שרמנטית (כמה חבל שבתנאי האקלים בארץ לאלאדין תהיה אישיות שרמנטית רק 7 ימים בשנה), בחולצת טריקו נפלאה ובארוחת ערב במסעדת פיוז´ן יוונית /צרפתית – היה טעים אבל לא בשביל זה טסתי 5 שעות וסבלתי יום שלם של קרקורים בצרפתית. למרות הפצרותיה של אשתי סירבתי בתוקף ללכת למועדון גייז מקומי. מכיוון שהידע שלי בצרפתית אפסי, ממש לא היה לי חשק לא לדעת האם המשפט הארוך שההומו ה-
ילחש באוזני הוא "אתה כוסון חמוד בוא אני אמצוץ לך את הזין" או "יהודי מלוכלך בוא אני יחתוך לך את שארית הזין". כמו כן העובדה שהמשפט היחידי בצרפתית שאני יודע הוא Vouz avez un chambre pour cest soir (שגיאות הכתיב במקור) איננה התחלה מבטיחה (ואולי כן?). מרמלד – בפעם הבאה תשלח לי רשימה של משפטים שימושיים לפני שאני טס לצ´כיה (אלאדין פיתח גם פטיש לצעירים צ´כים שמשחקים הוקי קרח ובונה על זה בתור היעד הבא שלו). למחרת ירדנו לחבל דורדון (איזה כיף לנהוג במהירות 190 קמ"ש!) ומאותו רגע הזכרונות שלי מעומעמים על ידי ערפילי אלכוהול וכולסטרול. נקמנו בצרפתים האנטישמים באמצעות חיסול שיטתי של עדרי אווזים וכרמים בבורדו. לעיתים גיוונו במאכלים אחרים כמו אשכי טלה
ושבלולים
. לסיכום: א. היה כיף! ב. למרות הכל אלאדין הוריד קילו, מה שמוכיח שיש אלוהים ושגן עדן נמצא בצרפת ג. אלאדין שומר את עצמו לנערי השאדו הכשרים ולא יפקיר את חמדותיו לערלי צרפת ד. אלאדין הביא מצרפת דווקא המון וויסקי סקוטי - מרמלד, אתה מוזמן לחגיגות הפתיחה (רצוי אצלך בבית, אין לי חשק לשלוח את השטיח לניקוי יבש
).

../images/Emo12.gif

האם הוזכרתי בדרך (עקיפה) איפהשהו בהודעה הזאת? ובגלל שעוד לא אמרתי אז WELCOME BACK !

חס ושלום ../images/Emo13.gif

ממישהי אחרת בפריז ביקשתי המלצות על חנויות בגדים ומסעדות וקיבלתי תגובה שיש לי בקשות מתוסבכות
תודה על הברכה, No hard feelings!

למעלה