עוד זיון

עכסה

New member
עוד זיון

עומדת מול המראה בחזיה שחורה ותחתון חוטיני שנכנס לתחת אתה מסתכל עלי שרירי חלק וחזק מתקרב ויורד לי בין הרגלים מזיז את התחתונים עם הלשון ומלקק אותי כלכך טוב עם הרבה רוק ולשון גמישה ומהירה כל הדם זורם לי לכוס אני מרגישה בזרמים הנעימים ממלאים אותי, אני עוצמת את העיניים שומעת את המציצות הליקוקים מתמכרת לתענוג. ובלי הכנה מודמת אתה קורע מעלי את החזיה זורק אותי על המטה הופך את הפנים לכיוון המזרון ונכנס לי לתחת. חזק, בכוח עצום, זה כואב. אני לא יודעת איך הזין הענק שלך מצליח להכנס אלי אבל אתה בפנים אני מרגישה את זה חזק נכנס ויוצא נכנס ויוצא מושך לי את השיער תופס לי את השדיים וחופן אותם בשתי הידיים וככה ממשיך להצמד אלי מאחור הכל בוער לי כואב ומטריף ביחד ,הידיים מחפשות את הכוס ואצבע מוחדרת פנימה אני לא מצליחה לזוז אתה עוטף את כולי מחדיר לי אצבע וזין ולשון בכל חור שאפשר אני על סף שגעון מרגישה שהשליטה יוצאת ממני לגמרי אני כולי שלך אתה יכול לעשות בי הכל מזיין לי את כל מה שרק אפשר תמשיך ככה עד הסוף אני כבר לא מרגישה כאב זה אלוהי זה כל כך טוב ...

bugbuster

New member
../images/Emo41.gif ןאם נוסף? ../images/Emo25.gif

כשאת על ארבע... א-וווו התנוחה הזו מרתיחה אותי. אש. תמיד רציתי גבר נוסף עם אשתי (הלשעבר) ככה.. כשהיא נחבטת מאחור ונהדפת לפנים נלפתת על איבר ענק בשפתיים ניפערות.

עכסה

New member
מאחור ומלפנים

מתה עלזה ככה, מאחור ומלפנים זין ענק בתחת ועוד אחד בכוס מזינים לי את הצורה.

mosheko5

New member
איזה כשרון

איזה כשרון ומה עם המציאות דומה? שונה? תחזרי עם מסר מעשי אם יש על מה.

bugbuster

New member
../images/Emo25.gifעכסה... השם מהפנט ../images/Emo25.gif

כמדומני אני ממחזר מעט.. ובכל זאת.. השם בלבד " ע-כ-ס-ה" - יש בו "את זה".
ולעיניניינו.... פנטזיות ושיקריהן, או בהיפוך, "האמת" שבהן:
נהדרה - מי שכך כותבת איננה רק מפנטזת.. ובהיפוך: כדי לפנטז בצורה מדוייקת- המ-ממ-םםם, כל כך הרבה יותר מנימת מקור ראשון מצויה בדברים. ואולי אני טועה.. ובכן, היי נא זו פנטזייתי

arandiera

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

מפ33יצה

New member
המעשה שהיה, כך היה......

הזמנה חדשה מחדר 813 אומר לי מנהל המשמרת, עלי לשם עכשיו הם מחכים ליין שלהם, אני עולה עייפה מהליכה מרובה וכל מה שאני חושבת עליו זה לשקוע במיטה החמה שלי ולישון. אני לוחצת על כפתור מספר 8 במעלית, לידי עומד בחור שרירי גבוה ומטריף שהריח שלו נכנס לי לנחיריים ובטח אחלום עליו מאוחר יותר, אני דופקת על חדר 813, נכנסת סוגרת מאחורי את הדלת ועומדת, פי נפער ולרגע מסתחרר עומדים מולי בחור ובחורה ערומים כביום היוולדם ונראה שהם חגגו מקודם, הוא ניגש אלי, אני מתביישת לא יודעת מה לעשות עם עצמי מרוב בושה, רציתי לברוח אך הרעד ברגליים לא נותן לי ללכת הוא מסתכל אלי לוקח את היין, אני מרגישה ידיים מחבקות אותי ונכנסות לי מתחת לחולצה, לפני שאני אומרת משהו החצאית שלי מורמת, אני מפסקת רגליים ולשון חמה של בחורה מדהימה מפסקות לי את השפתיים, אני נשנקת ונשענת עם ראשי לאחור, ומרגישה זוג שפתיים נוספות, תופס לי את החזה, עובר עם לשונו החמה סביב הפטמות הזקורות שלי, אני מרגישה אותו עוטף אותי יונק ממני את שארית כוחותי.... האצבע שלה חודרת לי לכוס לוקחת מהרטיבות ונכנסת לישבני, היא מכניסה אצבע נוספת, מפסקת אותי ומלקקת אותי בעדינות מסביב, הוא מסיט את מכניס אצבע חמה מקדימה- עמוק לתוכי ומתחיל לנוע בתוכי לאט קדימה ואחורה יוצא ונכנס, היא מתאימה את הקצב לקצב שלו , הוא מכניס אצבע נוספת, היא מפסקת אותי יותר וביד שניה עולה ויורדת על הזין שלו, אני שומעת אותו נושם הוא נשכב לאחור היא מסובבת אותי עם הגב אליו, מפסקת לי יותר את הישבן ומכוונת ומכוונת ומחדירה את הזין שלו לאט לתוכי .. אאאאא.... עודדדד.... אאאאא. כןןןןןןןןן........................אני אומרת ... טלפון בחדר מצלצל.......... אני מתעוררת.

למעלה