עוד זוג ?

נונינה

New member
עוד זוג ?

היום בעלי אמר לי שהוא היה רוצה עוד זוג תאומים (ישבנו והסתכלנו בחברה שלנו משחקים אחד עם השני ) מישהו מצטרף ?

nonana

New member
כרגע ממש לא - שבת שלום- ועוד איך../images/Emo82.gif

שתהיה לכולנו שבת נעימה ושקטה

טל של 4

New member
ממש לא!!!!! לא כרגע ולא בעתיד!!!

עולמינו מלא ועשיר עם הארבעה שיש לנו!! אנחנו סגרנו את הבסטה!! שבת שלום לכולם.

קרנושה

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ולאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ולמי שלא הבין אז לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

רז2

New member
גם בעלי רוצה עוד זוג..

אותי דווקא מעניין איך זה בבודד/ת, אבל מה שיבוא!!!!

חיבנוקי

New member
תאומים *2 שמחה כפליים../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בתור מי שמתודדים עם המצב (שני זוגות מקסימים),אומרת כןןןןןןןןןןןןןן וכןןןןןןןןןןן שוב. זה קשה ,זה מתסכל לפעמים(יש רק שתי ידיים,אבל אז מגלים שיש לנו גם 2 רגליים
). האמת שאנחנו נהנים מהם מאוד,תמיד יש להם עם מי לשחק. וכיום אני יודעת שכשננסה להביא ילד משותף יש לנו סיכוי לעוד פעם. כי מעבר לזה שיש לי שני זוגות תאומים ,אני אחות לזוג תאומים,וליואב יש תאומים במשפחה, אז מי אמר פעם שלישית????????????????

כרמית מ.

New member
העיקר שאתם נהנים ../images/Emo13.gif

אגב, זה שלאבא יש תאומים במשפחה, לא ממש משפיע על הסיכויים (רק על הסיכויים שלבנותיו יהיו תאומים) כי הביוץ של האם הוא הקובע... אצלנו - אבא מאיים שאם יהיו עוד פעם תאומים הוא יקח מסרגות...
בהתחלה זה היה לא חזק בערך כמו של קרנושה. היום - פחות, כי זה כבר נראה אחרת כשהם גדלים, והיום זה אולי אפילו יותר קל מאשר עם ילד אחד. מצד שני, אני מאד רוצה לחוות הריון, לידה, וגידול תינוק יחיד, עם היכולת להתכוונן בעיקר אליו (אמנם הוא כבר לא יהיה ילד יחיד, אבל בכל זאת, זה עולם אחר), להניק כמו שצריך וכדומה.

לא תאמינו, אבל אני כבר מפנטזת

על הזוג הבא. עוד לא עברתי את שלושת החודשים הראשונים (הכי קשים אמרתם, נכון? מצפה להקלה מיידית
), וכבר אני מהרהרת על ההריון הבא. לפי הסדר אמורות לבוא עכשיו זוג תאומות
אבל אני אסתפק גם בתינוק יחיד.

נונינה

New member
שלושה שבועות ? שנתיים!

מצטערת אבל לא הייתי כשהטעו אותך...... אצלי לפחות זה לקח שנתיים עד שהתחיל להיות לא קשה - אז הם כבר אנשים קטנים שיודעים מה מותר ומה אסור וגם מבינים מה זה מסוכן.... אבל אני זו רק אני...

שוליקה

New member
עוד תריסר../images/Emo92.gif

הייתי מצטרפת בכיף בתנאי שלא יגדלו כל-כך מהר!

טל של 4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ספרי לנו על עצמך ותאומייך....

עוד זוג ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif? לא יודעת

הייתי רוצה אחד, אבל לכשיבוא - מי שבא ברוך הבא

keren60

New member
כן בהחלט

בעלי תמיד אמר שהוא רוצה שלושה ילדים ואח"כ חותך. אני תמיד אומרת לו שאני רוצה ארבעה ילדים ולא צריכה אותו. עכשיו אנחנו עם שלושה ו... אני אשמח לעוד זוג. אני מצדיעה לכל השלישיות ... תאומים אני מבינה ... יש לנו 2 ידיים אבל שלישיה ... ??? כל הכבוד !!!

זוג אחד מספיק לי בהחלט

יש לי גם אחד יחיד, להזכירכם. וכרגע עוד ילדים , זה משהו שהוא הס מלהזכיר מבחינתי עשיתי את שלי, לא?

anat30g

New member
גם אני חשבתי

שאם כבר עושים עוד ילד אז בטח בזוג.... עכשיו אחרי שיש לנו ניסיון אחד זה יהיה נורא משעמם.... ובכל מקרה גם אם יבוא עוד אחד/שניים זה בטח יקרה רק עוד 10 שנים....

למעלה