עוד התמודדות

woman228

New member
עוד התמודדות

אני גרושה למעלה מחצי שנה והאקס לא מפסיק להציק לי.הוא מעונין לחזור ואני- איני מעונינת בכך כלל! ביקשתי ממנו שיפסיק ל"רדת" לחיי ויעסוק בקשריו עם הילדים..תשובתו הייתה- "אני אפסיק לרדת לחייך רק כאשר תהיי באדמה", הטון, והקונוטציות הפחידו אותי עד מוות, בצר לי, פניתי למשטרה והתלוננתי...אז השוטרים "הרגישים" נתנולו צו הרחקה ממני ל- 10 ימים וביקשו ממנו למנות אדם שלישי למען יהיה בקשר עם הילדים. הוא "קפץ" על המציאה והודיע לילדים, שאמא הגישה תלונה במשטרה והוא לא יוכל להיות איתם. כך הוא מונע מהם את הכייף בלהיות עם אבא בחלק מחג סוכות. ניסיתי לפנות להוריו....הם פנו אליו...והוא פנה למשטרה בתואנה כי אני "מטרידה" אותם....אני מנסה להיות הדובר של ילדי, הם רוצים את אבא. הוא קיבל צו הרחקה ממני, לא מילדיו. איני יודעת איך לפנות אל ליבו ולבקש שירכך למען הילדים, לפחות צעיר ילדיי מתגעגע לאביו. האם למישהו פה, יש עצה...?? חג שמח

adam33

New member
חברי אליו

מבלי להתחבר אליו הראי לו שאת ידידתו ואל תלחמי איתו היי קשובה לו מבלי להיות לצידו אם תחמירי את המצב הוא עלול להיות הרסני ואת הרי רוצה ומודעת לכך שאת רוצה עדיין בקשר שלו עם הילדים רק ככה תביא לכך שהוא יעשה המוטל עליו ואת תהיי נפשית רחוקה ממנו להעמיד פנים את יכולה תתחילי להשתמש בכך..

s h o o s h a

New member
מה לעשות?

אתם נמצאים כעת בעיצומה של לחימה כאשר כל אחד מנסה להציג את כלי הלחימה שלו ולהוכיח שהוא חזק יותר ובלתי מנוצח. הנפגעים הראשונים והעיקריים הם הילדים. אל תנסי להיות הדוברת של ילדייך, הרי אינך מצליחה להיות ה'דוברת' של עצמך למען שקט בין שניכם. האב רוצה לפגוש את ילדיו? הזכות לעשות כן היא בידיו. מניחה שיש ביניכם הסכם ובו הסדרי ראיה. שימלא אחר ההסכם ואת- אל תנסי לחולל שינויים ואל תטילי סנקציות כאלו ואחרות. הוא לא רוצה לפגוש את ילדיו? לא תוכלי להכריח אותו. יש צורך בגורם מקשר? לשם כך קיימים שירותי רווחה ועובדים סוציאליים. תפני אל לשכת הרווחה באזור מגורייך ותבקשי את סיועם.

מאולף

New member
שלום לך Woman228,

תחילה, אני משתתף בצערם של ילדייך על המצב שהם נקלעו אליו. לא תוכלי להכריח אותו ליצור ולשמור קשר עם ילדיכם, ולא תוכלי גם לשמש "דוברת". אם הוא לא קשוב אליך, לא תוכלי "לגרום" לו לסטות מדרכו. נראה לי שכדאי לתת לילד הקטן או לחביב שבהם להתקשר בעצמו אליו. אם יש לו רגש חם לילדיו לפחות ורצון לשמור על קשר איתם, הוא יישבר בשיחה כזו וירצה לראות ולשמר את הקשר. אם אין לא את הרגש הנ"ל, לא יעזור כלום. בהצלחה,

y not

New member
לדעתי

איום מעורפל ולא ספציפי ככל שיהיה, הוא עדין איום. ואדם כאקס שלך, שאינו מסוגל לסיים את הפרק איתך ולהמשיך הלאה ובנוסף בוחר לבטא את העויינות שלו אליך באמצעות ילדיכם, הוא לא האדם להעלות את רמת הקרבה ביניכם, כיוון שכל צעד כזה "למען הילדים" יתפרש מבחינתו כתקווה מחודשת לקידום הקשר ביניכם. ואני מבין ממך שאינך מעוניינת בזאת, וטוב שכך. אני מבין מדבריך שיחסיך עם הוריו טובים יחסית והם מעוניינים בטובת ילדיכם, מכאן שאולי כדאי לך לשקול את הפיכתם לגורם השלישי המגשר ביניכם, לך ולהם אינטרס משותף, הילדים. יתכן שהריחוק שהם יאפשרו בינך לבעלך יעזור לו לקלוט שהפרק ביניכם כבר מאחוריכם. לשקולך

למעלה