עוד התחלה יפה...

עוד התחלה יפה... "אני כותבת מפני שאנשים שאהבתי כבר מתו. אני כותבת מפני שבהיותי ילדה היה בי הרבה כוח לאהוב ועכשיו כוחי לאהוב הולך למות. אינני רוצה למות." ????

ל א

New member
בארץ הדברים האחרונים? או שאני עושה צחוק מעצמי...

ל א

New member
עוד התחלה יפה "במובן מסויים אני ג'ייקוב הורנר."

שרה א

New member
שני ציטוטים משני ספרים של סופרת אחת גדולה: א: "124 היה זדוני. חדור ארס של תינוקת. הנשים של הבית ידעו זאת, וגם הילדים. במשך שנים הסכין כל אחד מהם בדרכו שלו לזדון. אבל בסביבות 1873 נותרו סת ובתה דנבר..." ב: "הנה הבית. הבית ירוק ולבן. יש לו דלת אדומה. הוא מאוד יפה. הנה המשפחה. אמא, אבא, דיק וג'יין גרים בבית הירוק והלבן. הם מאוד מאושרים. ראו את ג'יין, יש לה שמלה אדומה..."

rannot

New member
Beloved או חמדת בעברית. מאד עשה לי את זה שגיליתי שזה בעצם BELOVED. אז יש לי גם אחד אבל לא ממש פשוט - "קצכן צייר אישה שרגליה קצוצות. הוא משך שערה אחת כלפי מעלה וסלסל בה בקצה הגליון. אחר כך הביט באישה וחשב שמראה פניה מפחיד מעט, אבל אותו, את קצכן, אין היא מפחידה כלל. אלא שאין לדעת אם לא תפחיד את מי שלא צייר אותה. דוד ארתור לחץ על ראש הציפור שבקצה מקלו ובשר אצבעותיו הלבין. "קום!" אמר ועמד על שתי רגליו. פעם ראה קצכן עץ ברוש נע ברוח. אבל זה היה לפני שאימו עלתה לשמים. הוא תחב את האשה לכיס מכנסיו והלך אחרי דוד ארתור."

s i l v a

New member
ובהמשך - "כשיצאו מתוך הבנק השעין דוד ארתור את מקלו אל חנות של ספרים ומעברה האחר של הזגוגית היה מגדל אבן. עננים אפורים שטו בין צריחיו." קצכן - יואל הופמן

rannot

New member
וואו יפה מאד !!! אני התרשמתי. ספר יוסף הינו שמו ד"א. איזה כיף!

Princess Grace

New member
הראשון- חמדת/ טוני מוריסון השני אני לא זוכרת (על קצה הלשון!!!!!!!!!!!)

למעלה