עוד הקפצה...

niena

New member
ככה לדוגמא?

"אוי לא! החיצים פגעו בו!" קראה איזומי. "עכשיו הוא יישן כמה ימים.. נצטרך לסחוב אותו", אמרה מיני, והביטה בדמיסוניקמון. דמיסוניקמון הנהן והרים את מייקל (שנחר קלושות) על גבו. "קדימה! ממשיכים!" אמר טאי וצעד בראש. בעודם צועדים, התחיל להחשיך, ועננים גדולים נראו מרחוק. רוח קרה ולחה נשבה. "עדיף שנמצא מחסה, העננים האלו לא נראים לי." אמרה מיני. הם חיפשו ומצאו מנהרה מרווחת לא רחוק משם, והדליקו אש. דמיסוניקמון הניח בזהירות את מייקל, שרק התהפך והמשיך לישון. הם התיישבו ועד מהרה נרדמו. איזומי התעוררה בבהלה. נדמה היה לה שהיא שמעה משהו מתפוצץ. גשם חזק ירד בחוץ, וברק הבריק בשמיים. "זה רק היה רעם..." מלמלה לעצמה, ופנתה להירדם שוב, כאשר שוב הבריק ברק. נדמה היה לה שהיא רואה דמות כלשהי, או יותר נכון חיה כלשהי, עומדת בפתח. איזומי שיפשפה את עיניה, והדמות נעלמה כלא הייתה. היא התהפכה, מהרהרת לרגע בדמות, אך נרדמה מיד אחרי רגעים סבורים, והדמות נשכחה. "הם נמצאים באחת המערות שבמישור," קול קר וגרוני נשמע. "מצויין... הם הגיעו בדיוק בזמן למשחק הקטן שלי..." אמר קול קר ועדין, וצחק צחוק מרושע וקר, שסימר את שערותיה של הדמות שעמדה מולה. שתי דמויות שחורות ומטושטשות מרוב הגשם הכבד שירד נראו לא רחוק מהמערה בה שכנו הדיג'יגורלים. דמות אחת הייתה גדולה ועמדה על ארבע רגליים, והשנייה הייתה מעט גבוהה יותר, שארבע כנפיים צומחות מגבה. ברק הבריק, והאיר את שתי הדמויות. הדמות הראשונה היתה זאב מגודל, רצועות עור שחורות היו קשורות ברגלו הקדמית והאחורית. רעמה כסופה ושופעת הייתה על צווארו. הדמות השניה התגלתה כבעלת כנפי פרפר שחורות, שער שחור וקצר, והייתה לבושה בשמלה קצרה. מעויין קטן ושחור הבריק על מצחה. הברק נעלם, והדמויות שוב ניטשטשו, כנתכסו בהילה שחורה. "לך, דַארְמוּלַמון, ושמור שאף אחד לא יצא מהמערה" "כרצונך, דרפמון..." דארמולמון צעד בשקט אך במהירות לעבר המערה, ואילו דרפמון נשארה עומדת בגשם, מחייכת ללא שום סיבה נראית לעין. לאחר מכן התרוממה מעלה ונעלמה. הילדים התעוררו, כולם מלבד מייקל, בשעה מאוד מאוחרת. הגשם אמנם פסק, אך עננים כבדים עוד היו בשמיים. "אתם באים?" שאלה מיני, וצעדה לעבר הפתח יחד עם מייאנמון. אבל מישהו כבר חיכה לה שם. אותו הזאב המגודל, דארמולמון, נהם לעבר מיני והדיג'יגורלים שהיו מאחוריה, יחד עם הדיג'ימונים. "אף אחד לא יוצא מפה!" נהם לעברם. "ומי אתה שתחליט?" החזיר לו קוג'י באותו הטון. "דארמולמון, דיג'ימון זאב, דרגת על. מתקפות: צללי חרמש, נשיכת אימים. מתקפה מיוחדת: ייללה שחורה. פרוט: דיג'ימון מסוכן ביותר, לרוב חי בקבוצה." אמר הדיג'יכלי של ניקול בקולו המתכתי. "אם לא ברצון, אז בכוח. רנאמון, תתקפי!" אמרה ריקה. ורנאמון תקפה. אך דארמולמון נשאר אדיש למתקפה. גם כאשר כל שאר החבורה תקפה, הוא נשאר עומד איתן במקומו. "זה כל מה שיש לכם? יללה שחורה!" תקף הזאב. הוא ילל יללה נוראית, וכל הדיג'יגורלים ודיג'ימוניהם אטמו את אוזניהם, וחלקם אף קראו על ברכיהם. מייקל לא קם אפילו כאשר דמיסוניקמון הפיל אותו במטרה לסתום את אוזניו שלו. מין צל פשט באזור כולו. "אוקיי, נמאס לי. הגיע הזמן לפעול! התפתחות נשמה!" קרא טאקויה. קוג'י, קואיצ'י, זואי וג'ייפי עשו כמוהו. הם התקיפו כולם יחד, והדיג'ימון הזאבי סוף סוף הודף לאחור. הוא קם, מעט בקושי, וגיחח. "שום דבר לא יעזור לכם נגדי!" "אה, כן!" אמר לובומון ושלף את חרבותיו. הוא רץ אל עברו, והודף לאחור. דיג'ימונית אחרת הופיעה משום מקום. היא נראתה כפיה שחורה, עיניה השחורות בוהקות ברשעות, וחיוך קר על שפתיה. ידה היתה מונפת אל עבר המקום בו עמד לובומון לפנים. "גבירתי..." דארמולמון השתחווה לפני הפיה. "בך אני אטפל אח"כ." אמרה בקור מבלי להפנות את פניה אליו והורידה את ידה. "דרפמון, דיג'ימונית אפלה. דרגת מגה. מידע נוסף איננו זמין." מיני כיוונה את הדיג'יכלי שלה לעברה. "אז אתם הדיג'יגורלים, מה?" אמרה בזלזול. "וגם אם כן, מה אכפת לך?" שאלה אינט בתוקף. "מה אכפת לי? כמובן שאכפת לי, אני הרי לא הייתי רוצה להשמיד את האנשים הלא נכונים." ענתה לה דרפמון בחביבות מזוייפת, שנעלמה מיד. "הבל שחור!" צעקה, וערפל שחור יצא ממנה. הערפל התפשט ועטף את כל החבורה. כמה מהם ומהדיג'ימונים שלהם התעלפו. דרפמון צחקה ברשעות, אך מיד הפסיקה לאחר שנדחפה על ידי קזמון. חיוכה נמוג, והערפל התפוגג. "סלמנדרת אש!" (תקנו אותי אם אני טועה) התקיף אגונימון. דרפמון הופלה, אך קמה מיד. "אתם לא יודעים אם מי אתם מתעסקים!" אמרה בכעס. "להבי צל!" היא העבירה את ידה מעל המעויין השחור שהיה על מצחה, ובידה הופיעו שני מעויני מתכת שחורים. היא זרקה אותם לעבר אגונימון, שהספיק להתחמק בקושי. "מתקפת מטאור!" (סלחו לי על אי הדיוק, אני לא זוכרת את המתקפות שלהם...) התקיף לוומון. דרפמון לא הספיקה להתחמק, וספגה את מלוא התקפה. אך היא לא נכנעה. היא עפה למעלה, ותקפה שוב. "כוח אפור!" היא פשטה את ידיה, ורטט מוזר עבר באוויר. היא נגע בכל אחד מהדיג'ימונים, שמיד הרגישו שכוחם תש, והם נפלו על ברכיהם. טאקויה, קוג'י, זואי, קואיצ'י וג'ייפי הפכו שובה לילדים. "עכשיו אתם תחוסלו.." אמרה בקור, וחייכה שוב. "להבי...!" אך היא הפסיקה באמצע ההתקפה. מולה הופיעה אישה גבוהה, שמלתה הארוכה מרופדת בפרווה, על פניה עבר חרמש ירח כסוף וגדול, והיו לה אוזני וזנב זאב. "לונה....!" מילמלה בפחד דרפמון. לונה שתקה. במקום היא הושיטה את ידה, ושמה אותה על ראשה של דרפמון, ועצמה עיניים. עיניה של דרפמון נסגרו גם כן, והיא כמו נתכסתה בהילה אפורה, אך בהירה. ואז, בהבזק אור אפור, היא נעלמה. לונה פתחה את עיניה, וירדה על האדמה, אל עבר דארמולמון. "הער אותם." אמרה לו, בקול עמוק ותקיף, אך משום מה היא לא נראתה מרוצה, כאילו היא עושה את זה שלא מרצונה. דארמולמון ציית לה, וחרמש ירח כסוף הופיע על גבי גבו ועל אחת מעיניו. הוא שוב ילל את היללה הנוראה שלו, אך הפעם האזור לא התכסתה בצללים, אלה הואר במקצת. כל הדיג'יגורלים והדיג'ימונים התעוררו מעילפונם. הם היו עייפים מאוד. לונה נעלמה, עוד לפני שהחבורה הספיקה להבחין בה. "בני אדם ארורים... אלולי הבטחתי, לא הייתי עוזרת להם..." מילמלה בכעס לונה. היא צעדה כרגע על גבי אחת מהפסגות הגבוהות ביותר של העולם הדיגיטלי. שלג רך ירד. "גם ככה נגזר עליהם למות יום אחד... הבטחה ארורה..." זואי הסכלה על מייקל לכמה שניות ולבסוף פלטה:"אני לא סוחבת אותו !" אחריה כל אחד אמר בצעקה:"לא אני !" עד שבסוף רק קואיצ'י שעדיין היה המום מהמיתרחש נשאר אחרון,קוג'י כנראה גם לא אמר כלום אבל אנשים לא רצו להגיד לו כלום,קואיצ'י היסתכל לצדדים עדיין טיפה מבולבל ולבסוף שאל:"מה ?" מיני היסתכלה עליו בחיוך ואמרה בצעקה שמחה וטיפה משוגעת:"אתה צריך לסחוב אותו !",קואיצ'י היסתכל עליה בתהדמה לכמה שניות... לא היה ברור אם זה בגלל הצעקות שלה או כי הוא הבין שהוא יאלץ עכשיו לסחוב מישו לשארית הדרך, אחרי בערך עשרים שניות,קוג'י, שבאותו הזמן נשען על עץ אם ידו שלובות אמר:"אני יעזור לך..."

niena

New member
והמשך...

בצורה שבה הוא אמר את זה היה סוג של חוסר רצון כי כנראה אמר את זה כי הוא מרחם על אחיו,אבל הוא היה מוכן לעזור לו,הוא ניגש למייקל ששכבר מעולף על הרצפה,הרים אותו בקלות יחסית (אני משער שהוא דיי חזק),קואיצ'י הלך בחוסר שביאות רצון לעבר מייקל חסר ההכרה וגם עזר כמה שיכל בלהרים אותו,הוא וקוג'י התחילו לסחוב אותו בהמשך השביל באיטיות בזמן שכל השאר עמדו מופטעים כי ציפו ללפחות טיפה מאבק ממנו, אבל קואיצ'י בחור דיי כנוע שלא נהנה מלהיתווכך והעדיף פשוט לעשות מה שמבקשים ממנו,טאקויה עמד ללכת עליו ולהגיד גם לו וגם לקוג'י שהם לא באמת צריכים לסחוב משהו אבל ליפני שהספיק להגיד משהו קארי אמר בקול:"למה שלא פשוט ניסע ברכבת ?" כולם היסתכלו עליה בהפטעה כי הם עצם לא חשבו על זה,קן התחיל ללכת כשה הוא אומר בקול חלש:"טוב קדימה כולם" וכולם פשוט היתקדמו אחריו,קוג'י ואחיו שעדיין החזיקו את מייקל המשיכו ללכת כשה הם סחבים אותו, הם כבר היתקדמו דיי רחוק מתחנת הרכבת ליפני שמייקל ניפגע ונאלצו לחזור על צעדיהם,הם עברו ביער,או יותר... פרדס שביל לא מסומן אבל ריק מעצים הוביל אותם חזרה לעבר התחנה,העצים סביב הדרך בה הם הלכו לא היו מאוד צמודים,כל אד יכל היה ליפנות וללכת לאיזה כיוון שירצה אבל כולם הבינו שעדיף להמשיך בדרך הישרה במקום לאבד את דרכם ביער בחיפוש אחר קיצור דרך שעלול לא להיות שם בכלל,קוג'י וקואיצ'י (איזה שמות מעצבנים יש להם,הא ?) כבר הפסיקו לסחוב את מייקל, לא בטוח מי סחב אותו עכשיו אבל תלונות לא נישמעו,רק יולי ליפעמים הייתה הולכת בין הקהל ליבדוק שהם לא שחכו את מייקל,הפרדס היה ארוך והכל נראה בידיוק אותו דבר עד כדי כך שהיה קשה להאמין שהם מיתקדמים לאנשהו,אפילו העצים, כולם בידיוק אותו דבר, באותו גובה, אם אותם תפוזים באותם מקומות ואותו שקט שהם גרמו, הייתה שלווה מדהימה, אף אח לא אמר כלום, גם ציפורים לא היו, פשוט דממה וצליל הרוח הנושבת,הכל נראה כל כך דומה עד שאי אפשר היה שלא לתהות אם היער נבנה,או... הונדס בצורה הזו על ידי מישהו,אבל אחרי הליכה ממושכת לעבת תחנת הרכבת נשמע קול מהדהד מתוך אחד העצים,"אז חבר שלכם היתעלף אני רואה..." כולם נעצרו באותה השניה והפנו מבטם אל העץ,מיני, שנראתה כאילו שהיא חושבת על משהו, בגבה מורמת התחילה להיתקרב לאט לאט אל העץ שהיה בצורה מוזרה גבוה הרבה יותר משאר העצים עד שהיא עמדה טיפה יותר קרוב לעץ מכל שאר החבורה,לבסוף קפץ מתוך העץ דיג'ימון מוזר, היה לא גוף אנושי ודיי רזה, אם רק מאט יותר שרירים מלבן אדם רגיל,הגוף שלו היה מכוסה לגמרי בשחור כולל העיניים והפה שלו,על היד שלו היה מחובר להב ארוך ודק שניצנץ באור השמש, העל פרקי הידיים שלו במקום שחור היה עיגול אדם כמו צמיד על היד,על הגב שלו היה תלוי מגן ענקי שהיה בולט בצורה כזו שהוא מגיע טיפה יותר גבוה מקצה החזה שלו ויפה יותר נמוך בצידו השני מהבטן שלו,הייתה דממה לכמה שניות אבל בסוף מיני צעקה:"שוב אתה ?!" הוא צעק בכעס:"מה זאות אומרת שוב אני ?!",מרתון צעקות הוחלף בין מיני ליצור המוזר לכמה דקות על שלכולם נמעס לעמוד במקום,הראשון שעשה משהו הייתה ריקה שלקחה צעד קדימה ואיתה ריינמון, אחריה כולם היתקדמו צעד לעבר הדיג'ימון וחלק מהדיג'ימונים היתכוננו ליתקוף,פתאום היצור לקח צעד אורה ושם את הידיים קדימה אם ידיים פתוחות כאילו לסמן לכולם לעצור ואמר בקול:"לא להרביץ !",כולם נעצרו והיסתכלו עליו עד שהוא המשיך לדבר,"כל הזמן אם האלימות הא ?! הם למדו את זה ממך מיני הא ?!" כשה הוא אמר את זה הוא נישען קדימה לעבר מיני,היא כתגובה נתנה לו כפה וצעקה:"אני לא אלימה !",היצור לקח כמה צעדים אחורה ושפשף את הלחי,"שמעו אם אתם לא רוצים עזרה זה בסדר !" הוא צעק והיסתובב,רוב האנשים גאים מידי להסכים לקבל עזרה, לבסוף טומי צעק לו:"רגע !", הוא היסתובב לעבר טומי אבל ליפני שטומי המשיך הוא אמר,"כן כן כן פשוט תשאירו את זה לי" הוא הניף את היד לעבר מייקל ואור ירוק ואדום הקיף אותו,מייקל ישר היתעוור והיסתכל לעבר היצור,הדבר השחור סהר לכמה שניות ואז נהפך לילד רגיל שלבוש בבגדים לבנים חוץ מחולצה שחורה מתחת לג'קט הלבן והפתוח למחצה שלו כולם היסתכלו בתדהמה ובימיוחד מייקל שעד עכשיו ישן ולא שם לב לכלום, כולם חוץ ממיני לפחות, הילד הצביע לצד ימין ואמר:"אם תמשיכו ללכת בכיוון הזה תגיעו לתחנת הרכבת תוך עשר דקות, אז הצביע לכיוון אחר ואמר:"אם החלטתם שעכשיו שמר. "אני עומד לחטוף חץ הרדמה לתחת שלי" היתעורר אתם רוצים להמשיך ללכת אז פנו לשם ותגיעו קצת יור רחוק ממה שהייתם ליפני שהתחלתם ללכת לכאן תוך עשרים דקות", כולם עדיין היו טיפה מופטעים והיסתכלו עליו בבילבול, הוא בסוף החליט להסביר מה קרא ואמר:"ויש לי נישמה אם לא הבנתם", מיני צעקה לו:"למה שניבטח בך", הוא אר לה בשקט:"תעשו מה שבא לכם" והיסתובב ללכת אבל נכנס אם הפרצוף בעץ, אחרי כמה שניות של הליכה בסחרחורת נהפך שוב ליצור וקפץ לתוך העץ הגבוה ונעלם,אחרי דממה קצרה דיוויס שאל:"טוב לאן עכשיו ?"

OFIRB9

New member
אני למשוכה

"טוב לתכנת הרכבת אני מניח" ענה טאיצ'י לדאיסקויה (ככה? אני פתאטית) "תגידי מיני מי היה ה...דבר הזה?" שאלה היקארי את מיני "זה היה -הכנס שם דמות מוזרה-, על תשאלו מה הבעיה שלו אבל זה לא חשוב כרגע, היי מייקל אתה בסדר?" מייקל שיפשף את הרגל שלו שעוד כאבה "כן אני בסדר, מה קורה פה?" לפני שמיני ענתה נשמעו צעקות "אינטי נשמהההה!!!!" ילדה עם שיער חום כמו של מייקל ושמלה עד הברכיים עם חולצה לבנה מתחת וכפפות צהובות רצה לכיוון החבורה "סיבוש!!!" קפצה אינט וחיבקה את חברתה "כמה זמן לא ראיתי אותך איך התגעגעתי!" "סך הכל בוקר שלם..." מלמל מייקל "טוב לראות גם אותך אחי" אמרה סיבי מסדרת את הכובע קש הקטן על השיער החלק שלה "כמה אנשים יואו ואיזה חוש אופנה מדהייים יש לילדה הזו!" היא הצביעה על איזומי שהסמיקה "סתאם ילדה אופנה לא מעניינת אותיהאמת שאני שונאת סגול" היא אמרה וצחקה "סברינה ממש בדרנית..." אמר ילד שהגיע מאחורי סיבי עם שיער קופצני ובצבע סגול כהה כל כך עד שנראה יותר שחור מסגול ולידו עמד יצור שועלי מהמם דומה מעט לריינמון לבן, כמו שתיאר מייקל "אתה בטח ג'וני!" אמר טקויה (נמאס לי מהאלף הזו!) "זה אני" הוא אמר בידידות "אמרתי לך לקרוא לי סיבי!" אמרה סיבי, מאחוריה יצא דובון מעופף עם סרט אדום וענק על הצווער (מבנה גוף דומה להוא מסאקורה) ושרביט קטנטן וורוד. "חמוד!" קפצה היקארי, היצור (שחכתי את שמו! ><) קפץ בפחד והתחבא מאחורי הגב של סיבי "והנה אוליבר! אוף איזה איטי הילד הזה!" קראה ניקול כל הילדים שלא מצאו בנתיים נושא בשיחה הפנו את ראשם כל כך מהר שזה נראה כואב, אוליבר, עיניים צהובות חדות ושיער דומה לשל קוג'י, רק בלי קוקו בצבע לבן מחומצן, עם קצוות שחורים ובגדים שחורים רגילים וזרוקים, לידו עמד אימפמון שנראה מאוד משועמם, בדיוק כמו המאמן שלו "הכל בסדר איתכם חברה?" שאלה מיני "הכל סבבה!" קפצה סיבי "הכל טוף" אמר ג'וני "מה איתך אוליבר הכל בסדר?" שאל מייקל את אוליבר "לא" אמר אוליבר באדישות והמשיך לבהות באוויר בשלווה "אה....כן, טוב עכשיו מה? כבר פגשנו אותם אין מה ללכת לטירה של אופנימון עכשיו" אמר ג'ונפי "מה עם בוקמון?? איפה הוא??" קפץ נימון עד שטומי תפס לו במכנסיים "הוא עוד בטירה, אנחנו ברחנו כי היה לנו משעמם!" קפצה סיבי "לא סיבי, לך היה משעמם ואנחנו באנו כי היית צריכה הגנה! לא ככה אוליבר?" "לא" אמר אוליבר "אמרת לי בוא אז באתי" כולם נפלו על הריצפה "בכל מקרה...מה עכשיו?" שאל טקאטו "נלך לתחנה הקרובה, הטריינמון יוצא רק עוד רבע שעה ונגיע לטירה צ'יק צ'אק" אמר ג'וני "בסדר! אבל הפעם שלושה קרונות לפחות!" צעק טאיצ'י "למה, הוא אכל שעועית?" סיבי הצביעה על ג'ונפי באגודל וכולם צחקו לא היה להם מושג שמישהו מאוד מיוחד נמצא במרחק ממש לא רב מהם, ושכשהם יפגשו איתו הם כבר לא יצחקו חירבשתי משו....יותר קישורית למישו יאלה אורן תורך!!!!!!!!!!!

Dark SpaWn

New member
יש בעיה גדולה בפיק !!!!!!1

אנחנו סובלים ממחסור קשה בקאלומון !!!! אתם מיתבקשים להוסיף אותו ככל האפשר ! אה... פרק נחמד אופרבי

למה אני צריך להמשיך?

אין לי כרגע השראה שחקי אותה מותק גנב לי את כל השראה מירוב הקיצ'יות

למעלה