עוד הקפצה...

Digi Lista

New member
רגעים מרגשים שהשפיעו עלינו בסדרה...

במסגרת הניסיונות לפעילות
נתחיל מהעונה הראשונה,כולל ציטוטים וכולל כול דבר שרוצים,אנחנו נבחר את ההצעות שיחזרו על עצמן ונעמיד את העניין לסקר(יש לי רעיון מסויים,תשתפו פעולה כדי שהוא יצליח)

Digi Lista

New member
כמה תגובות...

יאללה לא רשמתי את זה כדי להכחיל את הפורום,זה אולי נדוש אבל יש מטרה לדברים
...

Hotaru

New member
אה...באמת לא רשמת את זה כדי...

...להכחיל את הפורום?-.- טוב אז עליי השפיע הקטע עם מאט במערה...בגלל שאני הרגשתי די כמוהו...זאבה בודדה כזאת..שאחיות שלה כבר לא צריכות אותה...ורציתי שיהיה לי איזה דיג'ימון שיהיה חבר שלי ויהיה נאמן......:| הקטע הזה גרם לי לבכות...

Apikachu L

New member
כאשר קארי הקטנה התחילה לזהור.

כאשר טי קיי איבג=ד את אנג'מון כאשר מיוטיסמון מת כאשר מיוטיסמון מת שנית כאשר אפולטיקמון הפך את כולם לנתונים אמא של סורה לביומון:"אז את לא פוחלץ?"

OFIRB9

New member
יותר נכון

"הרגע דיברת ראיתי אותך! חשבתי שאת בובה מפוחלצת!" "טוב, החיים מלאים בהפתעות" _________________________________________________________________ קוג'י וקואיצ'י, כמובן, "אתה באמת אח שלי????????" _________________________________________________________________ עונה 3 כל הילדים נפרדים מהדיג'ימונים ;_; _________________________________________________________________ קן נזכר באח שלו! ממש בכיתי בקטע הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________________________________________________________ כשפיטרו את לובה! אופס לא קשור...טוב כשטאי וקארי נפרדו בפעם הראשונה שהוא חזר לעולם הדיגיטלי _________________________________________________________________

למעלה