עוד הקפצה...

Digi Lista

New member
עוד ניסיון למשחק -../images/Emo47.gif הטריוויה

ולמה כול הרעיונות(נם לא מקוריים,אבל לא משנה לצורך העניין
)? כי אני מתחילה להתרגז(לא עליכם, מי שקשור כבר יבין) וכדי שאני לא אאבד שליטה ואגיב משהו שאני אצטער עליו מאוד...
המשחק הולך ככה, עונים תשובה ואז צריך למצוא את השאלה(ולהביא שאלה משלכם). לדוגמא(כמה דוגמאות היום,מה?
): תשובה: מאט זה שאחריי עונה למשל מיהו סמל החברות?(או כול שאלה אחרת שהתשובה שלה היא מאט...) קצת מסובך,אבל בואו ננסה,אוקיי?

Digi Lista

New member
כן...תתחילי עם התשובה...

התיקון היה אמור להישלח עוד קודם,אבל עד שזה שלח...

Digi Lista

New member
....תיקון קטן...

אחרי שעניתם בשאלה אתם נותנים תשובה,לא עוד שאלה...המשחק הוא קודם כול תשובות ואז שאלות ולא להיפך

Digi Lista

New member
אני אנסה להסביר...

אבל אני גרועה כידוע בהסברים. אם בדרך כלל שואלים שאלות בחידונים ואז עונים את התשובה כאן זה הפוך,מתחילים מהתשובה ומה שאמורים להגיד זה את השאלה. כמו בדוגמא שכתבתי עם מאט. אולי מישהו יתחיל להגיד איזו תשובה ונענה את השאלה(ואז ניתן תשובה משלנו...)וככה כול מי שלא הבין יבין יותר טוב(אחרי הכול אין כמו "דוגמא חיה...")

Digi Lista

New member
אולי אפשר לנסות לפתח את זה....

כלומר ננסה לשכלל את העניין... אם נייקו אמרה את השאלה,זאת השאלה שהתכוונת יובל או שנמשיך לנחש ומי שיגלה את השאלה יוכל ישר להגיד תשובה?
מה דעתכם?

טיקיי

New member
זה נשמע קשה מידי...

בגלל שמילה אחת שווה 1000 שאלות... אני יכול למצוא לך 100 שאלות שהתשובה עליהן היא אימפמון וזה יכול להימשך שנים...

Digi Lista

New member
אוקיי בסדר...

אפילו שככול שזה ימשך יותר זמן יהיה יותר מעניין...
אבל...בסדר,לי אין בעיה שנחזור לרעיון הראשוני...

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

דעתך בסדר גמור,קיבלתי אותה
אז יאללה נתחיל לשחק איך שהיה אמור להיות מההתחלה

Digi Lista

New member
אז מתחילים להתקדם?...

אם כן אז נייקו יאללה תכתבתי תשובה...

Digi Lista

New member
תור נייקו...

היא גילתה את השאלה היא צריכה לענות תשובה,אלא אם לא בא לה ואז מישהו אחר יתן תשובה ואנחנו נמצא את השאלה
לא להתרגש כשלא מבינים,אני גרועה בהסברים

Digi Lista

New member
התבלבלת...

את אמורה לכתוב את התשובה ואנחנו אמורים לגות את השאלה...

למעלה