עוד הצלחה ישראלית!

locnar

New member
עוד הצלחה ישראלית!

נודע לי, ממקורות יודעי דבר, כי לאחרונה הרים הקלידן הגאון רוסלן סירוטה טלפון לסטנלי קלארק (איתו הוא מופיע מזה זמן), והודיע לו כי יאלץ לעזוב את ההרכב שלו. והסיבה: ה ו א מ ת ח י ל ל נ ג ן ע ם seal!!! כבוד ועונג.

שבלוז

New member
התלהבות מוגזמת

מה ההישג וההצלחה הגדול בעצם המעבר מהרכב להרכב?

locnar

New member
תשובה לשני המגיבים

1. בתור עבודה, אני מניח שסיל עדיף. 2. ההישג הוא לא במעבר מהרכב להרכב, אלא במעבר מליגה לליגה. אין מה לעשות, ברמה המסחרית והמקצועית, הפקות פופ של מגה-סטארים כמו סיל הן גיג הרבה יותר נחשב (ומכניס, ומפרסם, ומצולם, ומושמע, וכו'), והפקות מסוג זה - כהפקות - הן בליגה אחרת מהפקות ג'אז ופיוז'ן. 3. סיל הוא הפקה מטורפת ומכובדת מאוד לדעתי. 4. אם אי אפשר לפרגן לנגן ג'אז שיצא מישראל וניגן עם גארי ברטון, סטנלי קלארק, ועכשיו כנראה הצליח להיכנס להפקות הענק, לא ההתלהבות היא שמוגזמת, אלא צרות העין.

שבלוז

New member
תגובה

אני לא פוסל את המעבר ובטח שאני לא פוסל את הפירגון ואף מפרגן בעצמי, בעיני מהסיבה שאמן מבוקש ע"י שני זרמים שאמנם יש מן המשותף בהם אך עדיין שונים, בעיני זה מוכיח ורסטליות שזה לא דבר רע בכלל! אז אני שמח על המעבר ומפרגן ומאחל הצלחה רבה אבל זהיר יותר, מאחר וכידוע, הצלחה באה מעצם העשייה במהלך העבודה ולא מעצם המעבר מעבודה לעבודה.

damn

i just got this link from a friend.. hahaha 1 - itay i fuckin miss u like crazy i will hopefully be back home in the fall... we have to hang 2 - i never left stanley's band.. we just came back from europe.. and in the middle of cuttin his next album fuck it ima do both hits.. take ALL the fuckin money HAHAHAH

truth is

i turned down a bunch of pop shit for stanley before.. but seal is like the "Eli Luzon" of the first world.. cant refuse hahaha

locnar

New member
וון יו יוז דה בי שלוש...

שלום לך... 1. הרגש הדדי. 2. כל הכבוד, יא מזדיין! דע לך, אתה מקור של אושר וגאווה של ממש. כל פעם שמעדכנים אותי מה קורה איתך אני נדהם, אבל לא מופתע. טוב שמישהו שזה באמת מגיע לו בא על שכרו, וגם מה שקורה איתך סבבה (סתם... :). 3. אני יכול להזדהות עם זה שאתה מנגן עם סיל, כי אני כל היום מסתובב עם אנשים שלבושים כמו פינגווינים. אמנם זה הרבה פחות כיף, אבל לפחות גם הכסף לא משהו. 4. אם תבוא לארץ אז בכיף, אבל אתה ידוע בתור מבריזן סירוטה.

שבלוז

New member
רוסלן, אז בסוף עזבת או לא עזבת את קלארק?

אני קראתי עשר פעמים את מה שכתבת ולא הצלחתי להיות בטוח...

שבלוז

New member
So you are Sealed...

...with Stanley

TheWonderGirl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo158.gif../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif../images/Emo204.gif

Blessings

Ruslan, this is Doron Giat here, (remember?) anyway, it's great to hear news like that, congratulations....... and say hello from me to Ronald Bruner Jr. next time you see him, I think he's insane keep up the good work

culture

well we're talking about Ronald Bruner Jr. yes?? he group up in L.A. man, I have nothing against it, I wish him all the best, I just mentioned he's barely 24 and from the way he talked in those 4 days we spent together it feels like a sudden switch, but I guess that's life. don't forget to say hello to him

כבוד ועונג - דורון

איתי, אני מניח שזה אתה המפרגן, יפה לך. אז הצטרפתי לפורומיסטים ואני מקווה שאפשר להתכתב בנוסח הזה, תקן אותי אם טעיתי. בכל מקרה, נקווה לעוד בשורות טובות כאלה ושהגיטרה של לסקי תצא מה-case לטיולים בין אצבעותיו. Love&Music דורון

למעלה