עוד הפתעה לכולם.

עוד הפתעה לכולם.../images/Emo77.gif

כבר כמה זמן שאני חושב, למה לא נקבל הנחות בכל מיני מקומות, רק בגלל שאנחנו מפורום אספנות. זה כבוד לא קטן, אז צריכים לתת לנו הנחות. מצד שני, איך ידעו שאנחנו מהפורום? אז פניתי להנהלת הפורומים בתפוז, והיום קיבלתי מהם ערימה גדולה של כרטיסי חבר. אני אכין אותם בימים הקרובים ואשלח לכל מי שיש לי כתובת שלו (אל תשלחו לי בינתיים - יש לי מרבית הכתובות, ומי שלא תהיה לי אשלח מסר). השלב הבא יהיה לסגור עם חנויות וסוחרים על הנחה, ולספר לכם לאן ללכת לבזבז כסף. כל מי שיש לו רעיון - מוזמן לשלוח פרטים - שם, טלפון ועם מי לדבר, אבל בבקשה רק במסרים, לא בפורום. ואגב, לא רק בחנויות של פריטי אספנות: הכוונה היא לחבור למה שעושים בפורומים אחרים, ולהנות מהנחות שמקבלים חברים שם. אני לא רואה סיבה למה שלא אקבל הנחה בחנות לציוד בישול, שבה אני מבזבז הרבה כסף, רק בגלל שאני חבר בפורום הזה ולא בפורום מתכונים, למשל. יאללה חברה, בואו נבזבז כסף!!!

meytar

New member
רעיון יפה אבל שתי שאלות:

1.לא צריך תמונת פספורט או משהו כזה? 2.לא צריך לשלם על הכרטיסי חבר/הנחות כסף? 3.לא תצטרך(בתור מנהל פורום) לשים פרסומות של אותן רשתות? (לא שזה מפריע לי...) מיתר...

תשובות:

1. - לא. 2. - לא ולא. 3. - אז מה? נפרסם אותם בעדינות, ככה בהודעה, וזה לא יפריע לנו ואולי יעזור להם. במצב של היום, כל עזרה לסוחרים המסכנים זו ברכה ומצווה.

למעלה