עוד הפעם...

עוד הפעם...

שאלתי חבר שלי שקורא קצת בטארוט על אופן שאילת השאלות בטארוט. הוא אמר לי שהגישה שלי לקלפים אינה נכונה ושלא צריך לשאול את השאלה ישירות, אלא משהו בסגנון "האם יש משהו שאני מתעלם ממנו שגורם ל-", ודברים הדומים לזה. האם זה נכון? בכל מקרה, היום ניסיתי את דרך השאלה הזו. יש איזה ידיד טוב שלי שאני מרגישה שהיחיסים איתו לא-משהו בזמן האחרון. שאלתי "האם יש איזה גורם שאני מתעלמת ממנו שגורם ליחסים בינינו להתדרדר?". משום מה, יצא לי קלף האוהבים :\ למרות שאנחנו בכלל בכלל בכלל לא זוג >< מה זה אמור להביע? (חה, אני מסתכלת לעצמי בקלפים לפני שאני בכלל יודעת לפרש אותם. זה די פתטי בעיניי)

רשף כשף

New member
השאלה היא החלק הכי חשוב

כדאי שתשאלי את השאלה עליה הקלפים יוכלו לתת את התשובה המדוייקת ביותר. לדוגמה: אם אני רוצה לדעת מה לעשות בכדי לקדם את חיי הזוגיים, אני אשאל: "מה לעשות בכדי לקדם את חיי הזוגיים?" ולא- "מה יהיה בתחום הזוגיות?" (שהיא שאלה כללית יותר). אני לא ממליצה על שאלות כן/לא כי לדעתי הן נותנות תשובה מאוד שטחית- כן, או לא. וזהו. את התשובה מקבלים בהתאם לשאלה, הקלפים הם יועצים וכדאי לשמוע מה יש להם לומר. עוד דבר הוא שכדאי לפרוס על מי ששואל ולא על מישהו אחר (חבר/אח/אמא...) כי הקלפים בד"כ מדברים על עולמו של השואל.

תיכנסי למאמרי הפורום וקראי על קלף

האוהבים וכך תוכלי ללמוד שלמרות שאינכם זוג, הקלף בהחלט יכול להסביר לך מדוע היחסים ביניכם הם כאלו ולא אחרים.

למעלה