עוד הפעם! [סכמ"ש]

CameronLine

New member
עוד הפעם! [סכמ"ש]

כבר אחרי חצות משמע כבר יום ראשון! יאללה ב(י)לגן! השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: קניתי: הייתי ב: ביליתי עם: קראתי: צפיתי ב: שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: גרם לי גאווה: כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]:

CameronLine

New member
אני ראשון אני ראשון D:

השבוע היה: וואו שיגעון קרה לי משהו טוב: נפגשתי עם גאיה D: קרה לי משהו רע: סיימתי בצפר :{ זה טוב או רע? :{ קניתי: שמלה ונעליים וינטג' מהממים ב580 ש"ח |ששורק| הייתי ב: תל אביב! ביליתי עם: גאיה D: קראתי: עדיין אותו דבר, אבל אני כבר בסוף צפיתי ב: דוקטור הו! מה לחכות עד ספטמבר?! מה?! שיר שנתקע לי בראש: Forever young עשיתי משהו משמעותי: סיימתי בצפר!!!! גרם לי גאווה: השכבה שלי, ובעיקר החבר'ה מתאטרון ששאלו מלא שאלות מדהימות על המגדר שלי כל השבוע חכיתי ל: סופשבוע! השבוע אני מצפה ל: לסיים עם אזרחות! ומצעד הגאווה בחיפה D: בסופשבוע אני: העמדתי פנים שאני לומד P: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...702583977_100001014471504_590091_194733_n.jpg

אוהדאדם

New member
כבר? ו'או, השבוע עובר מהר כשנהנים...

יש סצינה מדהימה בסרט Love and Other Drugs שהגיבורה הולכת לכנס, פגישה, של חולי פרקינסון והיא יוצאת מהפגישה ואומרת/צועקת "יש עוד אנשים עם פרקינסון! מי היה מאמין? זה מדהים!", וככה בדיוק מרגישים אחרי פגישה עם... אנשים אחרים כמוך... טוב, לא צריך להרחיב לגבי זה. אבל זה נפלא. השבוע הייתה לי עוד יומולדת, וקיבלתי מתנות מדהימות ואחיות שלי כתבו לי שיר ושרו אותי. It was bloody awesome.

למעלה