עוד המשך לסיפור שלי

עוד המשך לסיפור שלי

השרשור הקודם כבר בדף שלוש הם עלו במדרגות, עם כל עליה הגמד הרגיש דקירה קלה בבטן, אבל הוא פחד ולא צייץ. שהגיעו למעלה ראו את הקוסם, איש מגודל עם זקן ארוך וגלימה בצבע סגול, יושב ליד שולחן וכותב. בחדר היה רק שולחן כתיבה ועליו קסת דיו,אבל היו לפחות עשר דלתות בצדדים. "ידעתי שתבואו" נשמע קולו,הוא היה שונה מהקול ששמעו למטה "במוקדם או במאוחר, אבל תבואו" זה נשמע כאילו הוא מדבר אל עצמו יותר מאליהם. "איך ידעת" שאל גיריק בזלזול, הקוסם הטה את ידו לכיוון הפה של גיריק והפה נסתם. גיריק עוד ניסה לפתוח אותו אבל לא הצליח "סוף סוף מישהו סתם לו את הפה" אמר דיק בהקלה. "תיזהר לפני שאני יסתום גם את הפה שלך" אמר הקוסם לדיק, "תיכנסו לדלת הירוקה אני מיד בא." דיק קיירה וגיריק שביינתים נפתח לו הפה החלו ללכת,שותקים, לדלת הירוקה. הם נכנסו ולהפתעתם, ליד שולחן זהה לקודם, ישב דיריל שוב. גיריק פתח את הפה כדי לשאול אבל נזכר בפעם הקודמת. "שבו" הוא אמר בנועם ונופף בידו, בחדר הופיעו שלוש כיסאות. "אני יסביר לכם את מה שקרה" הוא אמר "זה סיפור ארוך." סיפור מגן היהלומים שהאלים בראו את העולם, היה אל אחד שהתנגד לבניה הוא היה האל הכי רע שמו היה "מיריקואוס". אחרי שנברא העולם, הוא רצה להשמיד אותו ואת כל היצורים עליו, לכן כל האלים האחרים כלאו אותו בתוך אבן הנראת כמגן דוד, וכדי שלא יוכל לשבור את הכלא שיבצו בו את ששת יהלומי היסוד : הרוח, המים, האש, האדמה, הקסם , הלחימה. האלים החביאו את זה באיזשהו מקום בעולם שאיש לא ידע. במשך השנים כל מיני חבורות הרפתקנים וחמדנים הגיעו למקום, חלקם לקחו מן היהלומים, עד שלא נשארו עוד יהלומים בכלא. האל, שהיה חלש אחרי שנכלא ל500,000,000 שנים, לא הצליח לשבור את הכלא בעצמו. לכן, הוא שיכנע איש אחר שישבור את הכלא בשבילו. האיש השתכנע ושבר את הכלא, והאל השתחרר. עכשיו הוא רוצה להשמיד את העולם והוא מגייס עוזרים, הוא גייס את חברתכם. נראה לי, שלא תצליחו להציל את סינדי, אני חושב שהוא כבר הפך אותה למשהו נורא.אבל, אולי תוכלו להציל את העולם, כל מה שאתם צריכים לעשות הוא למצוא את ששת היהלומים ואת שני חצאי הכלא ולאחד אותם.

למעלה