עוד המלצות

R O C K O

New member
המלצת היום

שיר מדהים ולא כלכך ידוע שנקרא 'WE CAN MAKE THE MORNING' יצא באלבום ELVIS NOW מ-72' בכלל אחלה אלבום תהנו !!

girl happy man

New member
המלצות שלי להיום../images/Emo8.gif

שלום לכם\ן חברות וחברים! אלבומים נפלאים להאזנה: ELVIS IS BACK ! .אלבומו ה-1 ב-1960 עירוב סגנונות משובח ואלביס בקול מדהים בין השירים:"איזה לילה". "נערתו של חברי הטוב ביותר".אהיה בבית שוב".....ועוד... אלבום2 : SOMETHING FOR EVERYBODY 1961 אלבום פלטינה מעולה... צד 1 שירים קצביים וצד 2 שירים שקטים כך שיש"משהו לכל אחד" שימו לב לשיר מיוחד- GENTLY ...וגם לעטיפת האלבום ואלבום 3 :pOT LUCK (סיר המזל)1962 אלבום אהוב עלי במיוחד! עם יהלומים כמו:"נשקיני מהר , "שלך אני", "חשד","משהו עצוב"הנהדר! עד כאן תהנו והאזנה נפלאה ממני...ליאור

R O C K O

New member
עוד המלצה

לכל מי שמכיר את הקופסה המרובעת TODAY TOMORROW AND FOREVER בדיסק הרביעי יש ביצוע מחשמל לשיר SEE SEE RIDER מאוד מומלץ לכל המכורים לבוטלגים נדירים ההופעה LIVE IN GREENSBORO שהאיכות שלה מצויינת יחסית לבוטלגים זה נדיר תהנו

לא קשור להודעה למעלה...

אנחנו דור מסומם ועצלן, בלי מטרה, בלי אידיאלים שאין לו שום מושג מהחיים שלו. כולם הולכים עם הזרם, נשרכים אחרי תרבות עלובה של מיינסטרים אפור ושגרתי וכל מי שמעיז לחשוב על לשנות כיוון מיד דואגים להחזיר אותו כל כך חזק לקובייה שיש לו טראומות לכל החיים, והוא ילך ללמוד עריכת דין, ובגיל 27 כבר יהיה לו בית מאורגן ובורגני עם ילדה קטנה, כלב ומשכנתא. ואם אפשר אז גם שגרה מעיקה עד דמעות. חיים מושלמים? לא בדיוק. אם אתם מסכימים איתי, תמשיכו לקרוא, אם לא, אז כדאי שתחזרו כבר עכשיו לעולם שלכם, תחזרו לקובייה ותשכחו מכל מה שקראתם כרגע. עכשיו, זה מאוד נחמד לומר- "אני מורד כי אני שומע אביב גפן" אבל לצאת מהקובייה זה לא כזה פשוט... צריך קצת יותר מאשר להגיד "וואלה, אני שומע את הדורז ומחפף בלימודים וזה בטח אומר שאני מרדן ומיוחד." בולשיט. זה לא מספיק לחשוב שהדרך הזאת נכונה. צריך גם ללכת בה. המהפכה הבאה בפתח, השאלה היא מתי אתם מתכוונים להצטרף אליה. אם לא היום אז מחר. לכל אחד יש את הדרך שלו לתרום. אם אתה מוזיקאי- תביא את הרוקנרול אם אתה צייר- תביא את היופי אם אתה שחקן בוא כולך ותביא לנו שמחה וצבא לחיים וגם אם אין לך שום דרך מוגדרת, כל אחד שמצתרף למהפכה- תורם למהפכה. וזה ישתלם. הרעיון ההתחלתי זה להקים קומונה (אחת אמיתית, לא קומונה בתפוז) של אמנים (בעיקר, לא רק) שתנסה לקחת את הסיקסטיז כמו שהוא היה, לשפר אותו ולחיות ככה. בהמשך כולם יצטרפו. אז אם אתם מוזיקאים שחולים על כל הז'אנר של הסיקסטיז-סבנטיז, ואתם מתים לחיות את זה, ולעשות את המוזיקה הזו בלי שכל מיני תחנות רדיו מלוקקות יידחפו לכם לתחת ויגידו לכם בדיוק איזו מוזיקה אתם "צריכים" לעשות, זה המקום בשבילכם. יש עוד דרכים חוץ מהדרך שקיבעתם לעצמכם... free your mind המהפכה לא תבוא לבד, צריך לעזור לה לקום. גם שנות השישים הסוערות התחילו מהזרם הכי קטן. אל תגידו יום יבוא, תביאו את היום... לפרטים ברורים- אייסיקיו 343323238 או אימייל- [email protected] קים

ולכל מי

שאוסף כל פיסת מידע על המלך , מחר בערוץ "ARTE" בלווין בשעה 11:35 - פזמוני הזיכרון - 1967 סדרה המשרטטת את הנוף התרבותי והחברתי של המאה ה-20. בפרק זה בין היתר : נישואיו של אלביס.

girl happy man

New member
המלצת היום../images/Emo6.gif

היי חברות\ים מה שלומכן\ם? והיום הפינה הרומנטית...3 שירים נפלאים: Today,Tomorrow And Forever 1963 שיר רומנטי להפליא מהסרט-"ויוה לאס וגאס"...חבל שגם הוא לא מושמע ברדיו... שיר 2 Big Love,Big Heartache 1964 שיר נפלא מהסרט-"נווד הקרנבל"(ROUSTABOUT) שיר 3 שימו לב! זה באמת שיר מעניין!For The Millionth And The Last Time מ-1961 ...אלביס שר טנגו בקול ממיס!!! נפלא!!! השיר יצא באלבום:ELVIS FOR EVERYONE מ-1965 על העטיפה רואים את המלך עומד מאחורי דלפק של חנות תקליטים ןבמגף העליון כל אלבומיו שהגיעו למקום ה-1 זהו להפעם...האזנה בכיף!!! ושנה טובה ומתוקה עם צלילי המלך! שלכם\ן ליאור

מבקש ממך ומאחרים ללמוד לשרשר

אתם פותחים כל פעם הודעה חדשה של המלצות במקום לשרשר לכאן מבקש ממכם לא לפתוח הודעות חדשות אם יש הודעות דומות תודה

g a g a

New member
היתה כאן מישהי שחיפשה ראיונות

של ליסה מארי פרסלי. בבקשה. אני לא יודעת אם זה בגדר המלצה, פשוט לא רציתי לפתוח שרשור חדש :)

ושוב המלצה

על שני סרטים נוספים: יום ב' 13.9.2004 בשעה 20:35 - עליצות בלאס וגאס (VIVA LAS-VEGAS) עם אלביס פרסלי, נהג המירוצים לאקי ג`קסון מגיע ללאס וגאס להתחרות אך עליו למצוא מנוע חדש למכוניתו בטרם יוכל להתחרות ביריבו הגדול. וביום ה' 16.9.2004 בשעה 05:30 - דודנים מתנשקים (Kissin' Cousins) עם אלביס פרסלי, מחזמר על קצין חיל האוויר, שנשלח לאזור כפרי כדי לשכנע את המקומיים לאפשר לחיל האוויר לבנות בסיס על אדמתם. שני הסרטים יוקרנו בערוץ TCM בלווין(YES) שבוע נעים לכולם

הודעה חשובה : תיקון טעות

בהתחשב בלוח השידורים של הלווין (YES) כמובן,שעות הקרנות הסרטים הם משעה 7:00 בבוקר ועד 7:00 בבוקר של יום המחרת כלומר שמועדי הסרטים הרשומים בשעות כמו 5:15 ביום ראשון הכוונה היא בעצם לסוף השידורים של יום ראשון ובעצם מדובר כבר ביום שני לפנות בוקר. להבא אני אהיה אעדכן ביתר דיוק את מועדי השידורים.

סרטי השבוע

תוכלו להתעדכן לגבי סרטי השבוע עם אלביס פרסלי בלוח האירועים,חג סוכות שמח לכולם

היי רוקו

תודות לך חיפשתי ומצאתי את השיר We can make the morning, שמעתי והתאהבתי! שיר מדהים, אלביס מדהים, פשוט מדהים! חרשתי עליו כל-כך הרבה שהמערכת שלי העלתה עשן. תודה על ההמלצה המצוינת.

למעלה