עוד הופעות!!

New Z

New member
עוד הופעות!!

למי שלא מעודכן- ב24/8 יש הופעה של סינרגיה בבארבי בתל אביב וב 30/8 יש בבינימינה במועדון אינדיקה וכמה שורות לסיום- מי יזהה ראשון? "יש אנשים שלא מוצאים אף פעם ויש גם מקומות שאין כבר טעם ולפעמים זה שם, גם אם זה לא מושלם גם אם קשה לראות, קשה לראות.. כשאת צוחקת אני חיי כשאת בוכה עצוב מידי אני פותח תידיים לחבק אותך כי זה האושר בעינייך שמקרב אותי עלייך כי זה הטעם שנשאר מלחבק אותך.." איזה שיר איייייייייייייייייייייי

סינטטית

New member
מאיפה הבאת את זה ? ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

והשיר זה לחבק אותך

New Z

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד !

לא שזה היה קשה :) הבאתי את זה מאתר הבמה.. עוד בוחן.. "עכשיו, אתה קצת מעורבב ולא מוצא מפלט אחד לתפוס ביד, אבל אם זה קל, אתה לא מסוגל ולא צריך לחשוב יותר- אתה צריך למשוך יותר.." מה את אומרת? באמת חרשת על הדיסק?

סינטטית

New member
ממשיכים לרוץ ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

אותי אתה בוחן?!! אותי?! חחחחח אתה כנראה לא מכיר אותי מספיק טוב בשביל לדעת שב-סינרגיה אין עליי
וזה עוד שירים, זה הנושא הקל :] רוצה שאני אבחן אותך? P:

New Z

New member
אני אשמח, רק פרט אחד שולי..

אני בת.. ואת מוזמנת לבחון.. .."מסמנת שיש עוד סיכוי לתקווה.." ? גם קל :)

סינטטית

New member
הא, סורי.. ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

זה מכוכב... והמ, עזבי אין לי כוח לחשוב על שאלות.. חח

סינטטית

New member
גמני ! ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

וגם בבנימינה :] וחיפה..וM הדרך :] בקיצור אני בכולם אם מישו בא תבואו להגיד שלום

מה בנימינה?!

איך את מגיע לחורים האלה? אני גרופ מושבע של שייגעצ, אם זה הופעה מחוץ לאזור הבמרכז(ת"א, ראשון, ר"ג,חולון) אני לא הולך...וכל מה שבמרז אני תמיד הולך...

ס ט י י ק

New member
למה לא בנימינה? קח רכבת מאיפה

שאתה גר ותרד בתחנה בבימינה האינדיקה זה בדיוק איפה שהרכבת! אבל קשה למצוא את זה..אני מצאתי כי שמעתי תופים

סינטטית

New member
חחח...../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

טוב לפחות אם אני לא אמצא אז יש למי להתקשר

סינטטית

New member
תבואי בכ"ז ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

כולה בי"ס...וזה גם ימים ראשונים לא כזה קריטי.. :]

ס ט י י ק

New member
הלוואי...

חבל שאמא לא חושבת ככה היא לא נותנת לי ללכת להופעות יותר באמצע שבוע שיש בצפר בגלל איזה משו שעשיתי פעם

סינטטית

New member
בקשר להופעה בבנימינה ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

שלחתי לעירון הודעה בקשר לזה, הוא אמר שהם לא יודעים מכלום. ז"א, זה רשום והלהקה לא יודעת מזה.... מוזר, אולי רק שואפים להביא אותם:X אבל יש מצב שיהיה בכל זאת, הם לא יודעים על זה כלום חח

למעלה