עוד הוכחה לכך

NP16

New member
התגעגעתי..מדהימים!!!!!!!!!../images/Emo47.gif תודה רבה.

noa1313

New member
באמת חיכיתי שמישהו כבר יעלה את הסרטון של זה

תודה רבה

frhx

New member
אם הם לא היו מפקששים כל כך הרבה...

יכול להיות שזה היה הגמר. בתאכלס, אני גם מבואס רצח שהם עפו, ומן הסתם שהם היו אמורים להגיע עד הסוף. אבל אם מסתכלים על כלל ההופעות לא היו להם הרבה הופעות ממש טובות (אני לא אומר שלג'ייסון, ברוק או ארצ'י היו אבל מהם (אולי חוץ מארצ'י) לא ציפיתי). אחרי האודישנים שלהם, אני לפחות ציפיתי לראות אותם מפציצים כל שבוע לפחות לפחות כמו דיוויד קוק... דרך אגב, קארלי המתלבשת הכי גרועה שאני מכיר, מה זה הדרעק הזה? ואיזה כיף לראות מייקל רגוע :)

LeAnnDylan

Well-known member
איך אני מתה על אנשים שרושמים "מפציצים כמו קוק

מידי שבוע..." זו רק דעתי הצנועה אז נא לא לרצוח אותי על זה- אם זכרוני אינו מטעני לפני הלו אנשים לא ממש שמו על דיוויד קוקו, הוא היה סתם עוד "רוקר" בעונה של "הילדים נגד הרוקרים" כמובן שהיו לו מעריצים עוד מהאודישן אם אני אהיה ספציפית היחידים שאני זוכרת שאהבו אותו עוד חפני הלו היו עדי ותמיר ואולי גם רחלי. מה שאומר בשפתי ששתי הביצועים של הטופ 24 והטופ 20 לא היו כאלה "שווי הערצה" אני לא ממש משוכנעת שאני בכלל זוכרת את הביצוע של הטופ 20 או שהוא שווה בכלל את תאי הזיכרון האלה אבל אני כן יכולה להגיד שהביצוע שלו בטופ 24 התגמד לצד הביצוע של ברוק באותו השבוע (ל-ד-ע-ת-י-) טופ 16 אני אתן לו את הכבוד שמגיע לו, הוא באמת היה מעולה, טופ 12 הדבר שעשה לו את "העבודה" וסגר לא את הענין היה ביצוע מעולה נוסף לאלינור ריגבי. אומנם לא מגיע לקרסוליים של הלו אבל עדין מספיק טוב כדי להשאיר מעריצים על הרגליים. הביצוע הבא כבר לא היה משנה לאף אחד או בשפתה של הפולה, הוא יכל לשיר את ספר הטלפונים וככה לדעתי נשמע דיי טריפר, סתם שיר שאם דיוויד היה שר בטופ 16 במקום הלו הוא עדין היה "עלום שם". בילי ג'ין מודה שבהתחלה לא אהבתי אבל גם היה גאוני עבור קוק. אחרי זה שבועיים איומים עם ביצועיים נוראיים. באמת. הציפור והתמימים הזה היו בין הביצועים הגרועים שהתוכנית ידעה ואני מוכנה להתערב שאם הוא היה שר את זה בטופ 24+20 אף אחד לא היה סופר אותו ויותר מזה. הוא לא היה זוכה להגיע בכלל לטופ 16 מהסיבה הפשוטה שהם לא היו טובים. הביצוע בשבוע מאירה קרי היה טוב אני אישית לא אהבתי אבל אני מקבלת את זה שהוא היה בין הביצועים הטובים שלו. ושוב מאז ירידה כל מה שהוא שר מאז במיוחד בשבוע של אנדרו לויד. אוי לוהים השינה שדפקתי תוך כדי. באמת מחריד. אז סיכום אישי שלי, מתוך 14 שירים 4 טובים איך זה בדיוק "להפציץ כל שבוע"? אומנם אתם יכולים להגיד ואני מכונה לקבל שהרמה של ארבעת הביצועים האלה טובה יותר לדוגמא מארבעת הביצועים הטובים של ג'ייסון אבל מבחינה של להפציץ כל שבוע אני לא חושבת שזה נכון לגביי קוק. ומעריצות קוק אולי לא יסכימו איתי כיהרי כל ביצוע של קוק הוא "מעלף" ו"מדהים" ו"מושלם" אבל אם תחשבו על זה בניכן לבין עצמכן; בכמה מכל הביצועים שלו הוא באמת הפציץ?

זה כל כך סובייקטיבי

שאני לא בטוחה שיש לי אפילו טעם להגיב. הרי את לא תשתכנעי שהוא "הפציץ כל שבוע" ואני לא אשתכנע שהוא היה בינוני ברוב הביצועים שלו. אבל מבחינתי - הביצועים של הטופ 20 והטופ 24 - נכון, לא שיא הברק. הוא אמנם לא היה גרוע, אבל הוא לא בלט, שמבחינתי בשלב הזה בדיעבד זה מעולה, כי יש המון דיבורים מטופשים על איך הוא היה TCO מהתחלה, והשבועיים האלה מוכיחים בעיני שהוא ממש לא היה. בקלות הוא יכל ללכת הביתה בטופ 20 אחרי הריב הקטן שלו עם סיימון. אבל מאז "הלו", מבחינתי הייתה לו הופעה אחת חלשה באמת, ושתי הופעות בינוניות עבורו (וטובות פלוס בהשוואה לאחרים), ואלה היו "Innocent", "Day Tripper" ו-"I'm Alive". זהו, בראייה שלי, בכל הופעה אחרת הוא הפציץ, הוא הפתיע, הוא נתן הופעות שהיו הטובות ביותר, או כמעט הטובות ביותר, של הלילה. אבל שוב - סובייקטיבי לחלוטין. הנקודה היא שהרף שלו מאוד מאוד גבוה ושופטים אותו ביחס לעצמו ולא ביחס לאחרים. קוק צריך להיות מעולה ברמות מטורפות כדי לא להיחשב "בינוני", בעוד שארצ'י יכול למלמל שתי שורות מהשיר שלו ועדיין לקבל את התגובה "מושלם". זה בסדר, אני לא דואגת, יש סיבה שקוק הפך לפרונט-ראנר השנה, יש סיבה שהוא מוכר כמו מטורף באייטונס. לא כולם יכולים להיות מעריצים.

LeAnnDylan

Well-known member
כמובן שהתכוונתי לכתוב "מאריה קארי" בלאט><

אני מאשימה את המחסור באצבע חיונית

frhx

New member
תיקון אז, מה שהתכוונתי...

זה שלקוק לא היה שבועות שהוא היה ממש גרוע, אלה בעקרון הוא די שמר על רמה ותדמית. והיו לו 4-5 שירים ממש טובים, בזמן שלארצ'י היה 1 ולעוד כמה היה 1-2, אז מבחינתי זה להפציץ ולשמור על המקום שלך. בזמן שלמייקל וקארלי היו כמה ביצועים ממש גרועים, והמאזן הכללי שלהם לא היה עד כדי כך טוב.

ברור שקוק לא "הפציץ" כל שבוע אבל

אבל אני חושבת שהוא בליגה אחרת שם מכל השאר- לא מבחינה ווקאלית בהכרח אלא מבחינה מוסיקלית. הוא היחיד שם שנכנס בעיניי לקטגוריה של מוסיקאי אמיתי- כזה שמוסיקה היא חלק ממנו ולא סתם נקרתה בדרכו כי מישהו אמר לו בגיל 11 שיש לו קול יפה או כלי לתהילה ופרסום. מחומרים קודמים שלו ששמעתי וראיתי, התרשמתי שהוא באמת במקום אחר מכל השאר ואני חושבת שגם שופטים אותו בצורה כזו! שמתי לב לזה בשבוע שעבר בשיר הראשון (I'm alive) שהוא שר. הביקורות היו יחסית צוננות וחשבתי שכל מתמודד אחר שהיה נותן את ההופעה הזו היה מקבל פידבקים מעולים... והעניין של "בכמה ביצועים הוא הפציץ" זה באמת עניין סובייקטיבי וגם עניין של טרמינולוגיה. הפציץ זה לא רק לתת בראש או לדפוק הופעה הסטרית. בעיבוד שהוא עשה למאירה קארי לדעתי הוא לגמרי "הפציץ" למרות שזו הייתה הופעה קטנה ומינורית.

ella e

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל פסיק!../images/Emo58.gif

נראה שהמוזיקה נורא חשובה לו ומאוד חשוב לו לזכות, לכן הוא ממש מתאמץ ורואים את זה עליו בכל דבר שהוא עושה (לא כמו ג'ייסון שנראה כאילו שם *** על כל התחרות).. ומסכימה בקשר לשיפוט- הם כאילו מצפים ממנו ליותר מכל המתמודדים, אז במקום להשוות אותו למתמודדים הם משווים אותו לעצמו ולמה שהוא מסוגל לעשות! ורנדי כ"כ עצבן אותי עם התגובה שלו לארצ'י! בא לי היה לזרוק ת'מחשבון (מבחן במתמ'
) על המסך! "at least there's one guy that hit the stage"?? מה זאת אומרת? קוק הפציץ בכל אחד מהשבועות של הטופ 12, וגם בשבועות שהוא היה פחות טוב שאר המתמודדים לא הגיעו לו לברך, ועכשיו אחרי שקרלי ומייקל הלכו הוא גם היחיד שמחזיק את התוכנית הזו. ארצ'י (שבאמת חיבבתי בהתחלה) ממש משעמם עם כל הבלדות סופר גלו האלו, אני פשוט לא מאמינה לכמות החנפנות והליקוקים האלה..

זה מה שרנדי אמר?

איזה שטויות.. לפעמים אני חושבת שהם סתם מקשקשים בשביל להפוך את התחרות לכמה שיותר אטרקטיבית ואמיתית.. כאילו להראות שזה anybodys game.... זה מהעניין של ה- Show כנראה.. ברור שקוק הוא זה שמחזיק תתחרות. ארצ'ולטה ילד מוכשר בטירוף, אבל יחד עם זאת שיעמומון!!!

l TearDrop l

New member
איך אני אוהבת שמוצאים בכל שרשור סיבה להפוך

את קוק לנושא. אם כבר כתבתי לפני רגע שלדעתי מייקל, קרלי וקוק היו צריכים להיות הפיינל 3, אז אני אגיב לזה בהתאם לסיבה שלי לגבי קוק. אני מסכימה איתך בהכל, חוץ מזה שכששופטים רק על פי כל הביצועים שלו בלייב, אצלי מתקבל שדיי טריפר הוא אחד הטובים. בילי ג'ין והרבה אחרים מרשימים בגלל העיבוד והגרסת אולפן. בביצועים בתוכנית הוא בכלל לא מדהים. דיי טריפר זה השיר היחיד שלו שהלייב לגמרי מתעלה בו על האולפן והוא גם ממש כיף ושונה משאר הביצועים שלו, אז אני לא מקבלת את זה שאם הוא היה מבצע את השיר הזה בשלב יותר מוקדם לפני הלו הוא היה נשאר עלום שם. חוץ מזה, מה שהעלה אותו רמה בצורה לא רשמית זה בחירת השירים ובעיקר העיבודים, שאין מה לעשות, כששאר המתמודדים לא עושים כלום כדי לפעול במובן הזה גם או לא מפציצים כל הזמן מכיוון אחר ברמה שמשכיחה את מה שהוא עושה, זה מבליט אותו גם ונעשה הרבה יותר קל להגיד "הוא הפציץ בביצוע". אני לא הייתי קוראת לזה ככה. הייתי אומרת שקוק הוא היחיד שמפציץ בעיבודים, בין הבודדים שמפציצים בגרסאות האולפן [ואלה ביחד עם הקול שלו נותנים לו מקום בפיינל 3 אצלי], אבל בביצועים עצמם אפשר להגיד שהוא הפציץ עד עכשיו רק אם משווים אותו ביחס למי שנשאר, ואז נשאר לך רק לעוף אחורה מהדף ההפתעה כשאתה מגלה שהוא ניצח בהשוואה. באופן כללי אני ממש מבינה את הרצון לצאת נגד קוק מדי פעם רק בגלל שכשכל כך הרבה אנשים דחוסים לו בתחת חייבים להיווצר כמה שיהדפו את כולם החוצה. ועכשיו בצורה יותר...מעודנת, אני באמת חושבת שההתלהבות האוטומטית הזו מכל ביצוע, מכל דבר שהוא עושה, מוציאה את החשק להצטרף ולפרגן לו. האובייקטיביות לגביו לעומת שלולית הריר האינסופית שהמעריצים שלו טובעים בה אחרי כל ביצוע יוצרות ביחד ניגוד שמוביל לא לחבב אותו במיוחד.

התלהבות אוטומטית? לא הייתי אומרת

אני מעריצת קוק מושבעת, ואני חשבתי שהביצוע הראשון שלו השבוע היה די גרוע, והביצוע השני היה די מפוספס. גם מעריצים יכולים להיות אובייקטיבים לפעמים, ודרך אגב, לדעתי אם יש משהו שיכול לפגוע בקוק בשלבים הסופיים זה דווקא העובדה שהמעריצים שלו מצפים ממנו לכל כך הרבה, שגם הופעות בינוניות מאכזבות אותם. זה לא מצב כמו עם המעריצים של ג'ייסון של "היי, הם מנסים להרוס לו אז נשאיר אותו דווקא", זה מצב שבו דווקא כן יש התייחסות לביצועים, וכן, לפעמים גם אכזבה. מה לעשות שבעיני מי שאוהבים אותו, דיוויד קוק באמת מדהים רוב הזמן? זה עניין של טעם, ולדעתי אם הוא לא היה באמת טוב, לא היה כזה קונצנזוס סביבו. אין עשן בלי אש.

l TearDrop l

New member
ראיתי לא מעט תגובות כאן

שהיו מין שילוב של התגוננות בשם קוק והצדקה של הביצוע גם כשהודו בהן שזה לא היה ביצוע טוב [לא זוכרת מתי]. וכן, היו מצבים שבהם כבר לא היה משנה מה קוק יעשה, הוא סוחף את הקהל אחריו כי היו לו כמה ביצועים טובים לפני כן ואת יכולה לצפות מראש את תגובות ה"קוקי D המדהים שלי@#@#1" גם כשזה היה אחד הביצועים החלשים [ושוב, ראיתי את זה כאן, לוא דווקא אצלך אבל מתוך הצפיה הזו אני מכוונת את הטענה]. אז נכון, זה הפייבוריט שלכם ואי אפשר לצפות ל אובייקטיביות של 100% כי אתם חושבים שהוא טוב וזה ילווה את הדיעה שלכם גם כשיש לו ביצוע פחות טוב ואתם מציינים את זה. מה שהבדיל את התגובות היחסית אובייקטיביות האלה הוא הליווי של ההתגוננות הזאת וההסבר מה היה לא בסדר כשזה חס וחלילה לוא דווקא מצביע עליו, כי איך זה אפשרי שתהיה תגובה רעה במלואה על קוק? אני לא יודעת מה עם המעריצים של ג'ייסון, אבל אני מתייחסת בעיקר לרוב אלה שראיתי שתומכים בקוק בפורום הזה. ה-ר-ו-ב או שלא טורחים לציין את זה שהפעם לא הלך לו כל כך טוב ומדגישים את השאר כי מה זה באמת חשוב פתאום, או מציינים את זה עם הצטדקות כזאת כאילו עשו עליו אמבוש ומשהו ימות בתוכם אם הם ידעו שהם שלחו תגובה לגבי ביצוע שלו שלא היתה חיובית לפחות בחלקה. אני מסכימה עם זה שהוא טוב. חוץ מזה שהוא טוב, באמת שהוא לא יכול להיות מעולה כל הזמן וכשקורה שיש נפילה ברמה אני בטוחה שזה לא יהיה נורא כל כך להפגין ביקורת או תגובה שונה מהרגיל שלא כוללת אינסוף הצדקות שגורמות לך להרגיש כאילו עברת שטיפת מוח ובעצם מה שלא היה בסדר בביצוע היה כל דבר חוץ מקוק, כי קוק הוא מושלם, אז כשחושבים על זה הביצוע בעצם היה ממש ממש טוב
. ביקורת בדיוק באותה צורה כמו לגבי כל מתמודד אחר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מסכימה עם ההודעה מתחתיי,

לפחות בפורום הזה יצא לי לפגוש לא מעט אוהדי קוק שמסוגלים להיות מאוד אובייקטיבים. גם לי אין בעיה להודות כשהופעה שלו לא מסתדרת לי, ועשיתי את זה לא מעט. אבל זכותי לחשוב שגם אם מתפספסת לו הופעה, הוא עדיין טוב ועדיין הפייבוריט שלי. אין פה אחד שינטוש את הפייבוריט המוחלט שלו אחרי הופעה לא ברורה אחת.

למעלה