זה כל כך סובייקטיבי
שאני לא בטוחה שיש לי אפילו טעם להגיב. הרי את לא תשתכנעי שהוא "הפציץ כל שבוע" ואני לא אשתכנע שהוא היה בינוני ברוב הביצועים שלו. אבל מבחינתי - הביצועים של הטופ 20 והטופ 24 - נכון, לא שיא הברק. הוא אמנם לא היה גרוע, אבל הוא לא בלט, שמבחינתי בשלב הזה בדיעבד זה מעולה, כי יש המון דיבורים מטופשים על איך הוא היה TCO מהתחלה, והשבועיים האלה מוכיחים בעיני שהוא ממש לא היה. בקלות הוא יכל ללכת הביתה בטופ 20 אחרי הריב הקטן שלו עם סיימון. אבל מאז "הלו", מבחינתי הייתה לו הופעה אחת חלשה באמת, ושתי הופעות בינוניות עבורו (וטובות פלוס בהשוואה לאחרים), ואלה היו "Innocent", "Day Tripper" ו-"I'm Alive". זהו, בראייה שלי, בכל הופעה אחרת הוא הפציץ, הוא הפתיע, הוא נתן הופעות שהיו הטובות ביותר, או כמעט הטובות ביותר, של הלילה. אבל שוב - סובייקטיבי לחלוטין. הנקודה היא שהרף שלו מאוד מאוד גבוה ושופטים אותו ביחס לעצמו ולא ביחס לאחרים. קוק צריך להיות מעולה ברמות מטורפות כדי לא להיחשב "בינוני", בעוד שארצ'י יכול למלמל שתי שורות מהשיר שלו ועדיין לקבל את התגובה "מושלם". זה בסדר, אני לא דואגת, יש סיבה שקוק הפך לפרונט-ראנר השנה, יש סיבה שהוא מוכר כמו מטורף באייטונס. לא כולם יכולים להיות מעריצים.