עוד הודעה של "נמאס לי"

y a l d a 1 7

New member
עוד הודעה של "נמאס לי"

אני כזאת פתאטית שבמקום להתקדם עם השנים, אני פשוט חוזרת אחורה לא מאמינה שאני חוזרת לכתוב פה... לא מאמינה שאני חוזרת לדיכאון הנוראי הזה שאין לי חשק לחיות בכלל ואין חשק, ואין עוד יותר טעם לקום מחר בבוקר מצחיק כבר כמה שנים אני כותבת את אותן ההודעות וחוזרת על אותו המלל.. כמו שבכל פעם שאני מתעמלת, ועושה את אותה ההליכה, אותו המסלול- אני מסתכלת על עצמי ורואה כמה שנים אני דורכת באותו המקום. השנים חולפות, וכל פעם אותו המסלול, אותה הדרך... לא הולכת לשום מקום! מצחיק להזכר בעצמי בגיל 13 ולהבין ששום דבר לא השתנה! מצחיק איך אני מסתכלת על אנשים נורמלים שיוצאים ומבלים בכזאת קנאה וכולם יבואו ויגידו לי - אלה השנים הכי יפות שלך... ואני רק אבכה לעצמי כמה זה נורא שכך. שמכאן זה רק ילך ויעשה עוד יותר גרוע. וכן אני אמשיך לבזבז את כל החיים שלי... כמו שבזבזתי גיל התבגרות שלא היה לי, וכמו שבזבזתי הרבה דברים - כן אני עם האופי הדפוק והמחורבן הזה שלי!!! אולי זה פשוט הגורל שלי?! אני יכולה לתהות עוד מלא זמן למה זה מגיע לי ואני מנסה ומנסה ומנסה... ופשוט בהרגשה ששום דבר לא הולך לי! פשוט בחיים כנראה לי יהיה לי טוב. נמאס, כן נמאס!

למעלה