עוד הודעה מצערתתת =( כנסו לקישור
ד דנדוש חולה על מאיוש New member 2/1/05 #5 דיקוש נשמה שמו את זה כבר אבל לא נורא העיקר הכוונה... מה המסנג'ר שלך?? אני רוצה לדבר איתך... --
ד דיקוש חולה על מאיה New member 3/1/05 #10 תני לי את המסנג'ר שלך כי אני לא קיבלת שום אישור להוסיף אותך לרשימה שלי אז אני אוסיף אותך ואת תאשרי אותי לרשימה שלך.. !!
תני לי את המסנג'ר שלך כי אני לא קיבלת שום אישור להוסיף אותך לרשימה שלי אז אני אוסיף אותך ואת תאשרי אותי לרשימה שלך.. !!
ד דנדוש חולה על מאיוש New member 3/1/05 #16 אני חושבת שכל מה שהכתב אמר זה נכון!! כולם נתפלים למאיה וגבסו!!! לא שמתם לב? ממש הכתב הזה צודק והם מצליחים... מאוד..... אז דיי להציק!!
אני חושבת שכל מה שהכתב אמר זה נכון!! כולם נתפלים למאיה וגבסו!!! לא שמתם לב? ממש הכתב הזה צודק והם מצליחים... מאוד..... אז דיי להציק!!
K k a b o o k New member 3/1/05 #20 כמה דברי טעם ואמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני פשוט מצדיע לכתב שכתב את הכתבה כל כך נכון.. איך בשנה הקרובה כולם התרכזו רק בחזה של מאיה- והמציאו שהוא סיליקון.., במקום להסתכל על הקול המושלם שלה , היחס המדהים , האופי , וכן.. גם היופי הרב ששופע ממנה , מאיה כל כך ייחודית, כל כך מושלמת.. אחת שקשה להשתוות אליה
כמה דברי טעם ואמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני פשוט מצדיע לכתב שכתב את הכתבה כל כך נכון.. איך בשנה הקרובה כולם התרכזו רק בחזה של מאיה- והמציאו שהוא סיליקון.., במקום להסתכל על הקול המושלם שלה , היחס המדהים , האופי , וכן.. גם היופי הרב ששופע ממנה , מאיה כל כך ייחודית, כל כך מושלמת.. אחת שקשה להשתוות אליה
ח חן חולה על מאיה New member 3/1/05 #21 גם אני.... כי הקנאה אוכלת אותם וקשה להם לקבל שהיא מצליחה בזכות עצמה
ח חן חולה על מאיה New member 3/1/05 #15 כנראה ממש מעמם לאנשים האלה... ואין להם מה לעשות איזה קנאיםםםםםם לכל מקום דוחפים את האף הגדול שלהם
K k a b o o k New member 3/1/05 #18 אני מאוד מקווה שימצאו.. לזה פתרון מהיר כמה שיותר, כי בכללי- ההפסד הגדול הוא שלהם הדבר הטוב היחיד שיצא מכל זה.. שבכתבה בעיתון יש תמונה מושלמת של מאיה
אני מאוד מקווה שימצאו.. לזה פתרון מהיר כמה שיותר, כי בכללי- ההפסד הגדול הוא שלהם הדבר הטוב היחיד שיצא מכל זה.. שבכתבה בעיתון יש תמונה מושלמת של מאיה