עוד הודעה מנהלתית

עוד הודעה מנהלתית

משום מה במהלך היממה האחרונה הופיעו בפורום "קוראים סמויים", רובם חדשים במערכת, שמצאו לנכון להפסיק להיות סמויים דווקא עכשיו ולבוא בטענות ובביקורת. ציינתי לא אחת ולא שתיים שביקורת על גבי הפורום על אופן הניהול של הפורום או עלי אישית תימחק והמבקר יחסם, אך משום מה אותם קוראים סמויים בפורום בחרו להתעלם מכך. אני מזמינה את כל אותם סמויים וגם את הלא סמויים אם בא לכם, לקרוא את תקנון תפוז ואת הודעת המנהלת שהיא סוג של מיני תקנון ולהפנים אותו. אם דברים לא נראים לכם יש דרך להביע אותם, קללות וגידופים הם לא דרך מקובלת וגם כאמור ביקורת על גבי הפורום. מי שיפנה אלי במסרים בשפה נאותה אני אשמח להגיב לו ומי שלא מוכן לשמוע את דבריי מוזמן לפנות להנהלת הפורומים, זה חלק מתפקידם לקבל ביקורת של גולשים. ושוב למקרה שזה לא ברור עד כה, תגובות בסגנון דומה לאלו שהיו ונמחקו שכוללות קללות וביטויים של ילדים בגן לצד ביקורת כלשהי, גם אם עניינית (מה שלא היה עד עכשיו) ימחקו והמגיב יחסם. מי שכל כך רוצה להיחסם יכול פשוט לבקש ולא צריך להשפיל את עצמו כדי לגרום לזה.

הודעה אחרונה בנושא

כל ההודעות ששורשרו להודעה זו נמחקו היות שהדיון כולו נהיה חסר טעם. ההודעה הזו נועדה להבהיר ולחדד את הנהלים, מה שניסיתי לעשות בהודעה הקודמת שגררה גם היא תגובות לא ענייניות. כל הודעה נוספת בנושא וכל תגובה להודעה זו - ימחקו. שוב אני מזכירה שמי שרוצה לדון בנושא או לבקר את המהלכים שעשיתי מתבקש לעשות זאת במסר בלבד.

למעלה