עוד דעה של חייל...

עוד דעה של חייל...

במהללך השבוע יצא לי לעצור 5 מתאבדים פלשתינים בכפר מסוים באזור הבקעה. החמישה היו כמובן סכנה מידית למדינת ישראל ועצרנו אותם כנראה מממש בדקה ה90. אז אומנם את הפיגוע הנוכחי אולי מנענו אבל אני מבטיח לכם שלטווח ארוך לא עשינו כלום. האחים הקטנים והילדות הקטנות של אותם מתאבדים שפלים הפכו באותו לילה נוראי בשבילם, שחיילים דופקים פתאום על הדלת והאחים שלהם הולכים אל הלא נודע מבחינתם, לשונאי ישראל יותר מהאחים שלהם. אם כל הצער שבדבר בתפסית המחבלים האלה יצרנו את המתאבדים של השנים הבאות. המעגל הנוראי הזה, חייב להיפסק בואו ניפרד מהם כבר וכרגיל אני אסיים בבקשה שלי אליכם. תוציאו אותנו מהשטחים! והים במיוחד יאללה הפועל! נועם

Deathatred

New member
זה לא הצבא שיוצר את המחבלים

זה החינוך הפלשתיני שמבוסס על החינוך הנאצי בגרמניה של היטלר, כולל העתקת קטעים מספרי הלימוד הנאצים והפצת "מיין קאמפף" ברחבי הרשות. ההסתה שם גרועה כמעט כמו ההסתה הנאצית וכמעט כל תוכנית טלוויזיה ורדיו שם קוראת לילדים להתאבד ולהפוך לשהאידים. בסרט אחד, (שחקן שמשחק את) מוחמד א-דורה, שנרצח ע"י פלשתינים והרצח תועד במצלמה כדי להאשים את ישראל, קורא לילדים ללכת אחריו ולמות מות קדושים. מבחיל, לא? כאשר אתה נכנס לבית באמצע הלילה ועוצר מחבל מתאבד אתה עושה את הדבר הנכון. אם אבא שלהם היה מתפוצץ בהצלחה על יהודים, אתה חושב שהבנים שלו לא היו הולכים בדרכו?

yeshgvul

New member
שלום נועם. האם הצבעת למפלגה

שנמצאת בקואליציה כיום? שינוי ? אני מקווה שהצבעת מרצ. שינוי לא תוציא אותנו מהשטחים.

ricardo18

New member
דטהרטד, אני לא יודע איזו הסתה

אתה עובר בבית או במסגרות שבהן התחנכת, אבל כדי לומר בשיא הרצינות את מה שאמרת - "הפלשתינים רצחו את מוחמד א-דורה ותיעדו את הרצח במצלמה כדי להאשים את ישראל", אתה כנראה עובר מסכת דמוניזציה קשה ביותר של הפלשתינים. מי ייתן ותתנתק יום אחד מהשטויות שלך.

ricardo18

New member
מתוך חקירת פיקוד דרום שהבאת לפני:

"A comprehensive investigation conducted in the last weeks casts serious doubt that the boy was hit by IDF fire. It is quite plausible that the boy was hit by Palestinian bullets in the course of the exchange of fire that took place in the area" כפי שאתה בוודאי מבין. פיקוד דרום מעולם לא העז לרמוז אפילו, את שאמרת קודם לכן.

Deathatred

New member
קרא את החקירה של דוריאל

שם עולה שהירי בוצע חזיתית, כלומר מכיוון עמדת הצלם. שאל את עצמך מדוע דווקא ברגע הירי המצלמה יצאה מפוקוס. עוד שאל את עצמך מדוע האבא לא שם את הילד צמוד לחבית, הרי זה המקום הבטוח ביותר. ובכלל - מה הם עשו שם באמצע חילופי אש כבדים? בכל מקרה, ברור שהילד לא נהרג מירי חיילי צה"ל.

yeshgvul

New member
די, אני מתחנן דת' !!!

אל תמחזר חומרים. זה עלבון לתבונתם של האחרים. יש לך מספיק מקורות לטענותיך. אני חוזר: התחקיר של דוריאל ושותפו בוצע אחרי שהאתר נהרס, מתוך עידוד של יום טוב סמיה. קשה לקרוא לזה תחקיר עצמאי לחלוטין. אם תיתן למוחמד א דורה לנוח בשלום, אני מבטיח לא להזכיר אותו. יש הרבה מקרים אחרים שבהם ברור יותר מה קרה . מקרה בולט שנתקלתי בו לאחרונה : http://www.btselem.org/Hebrew/Testimonies/030107_Beating_of_Ziyad_a-Shalloudi_in_Hebron.asp

ricardo18

New member
סלח לי, אבל התחקיר של פיקוד דרום

יותר רציני בעיניי. מדוע האבא לא שם את מוחמד ליד החביות? נו באמת... אתה פשוט לא מצליח להריח שמץ של אנושיות בחיות הפלשתיניות, הא?

Deathatred

New member
נסה לענות על השאלה

ובאמת סליחה שאני לא מקבל את הרצחנות שלהם כמובן אליו. סליחה שאני כועס על זה שהם שולחים ילדים קטנים לבצע פיגועים ולהתעסק עם חומרי נפץ מסוכנים... בהקשר זה יצוינו דבריו של אבו מאזן, סגנו של יו"ר הרשות הפלסטינית, אשר התריע על שיטת ניצול הילדים ברצועת עזה ע"י גורמי טרור לביצוע פיגועים נגד ישראל. אבו מאזן חשף כי ארגוני הטרור הפלסטינים משלמים לילדים חמישה שקלים עבור כל מטען שהם משליכים לעבר כוחות צה"ל, חלק מהם נפגעו מהמטענים. להלן ציטוט מדבריו: "אני מתנגד גם לכך שילדים קטנים ייצאו למות. זהו דבר נורא. לפחות 40 ילדים ברפיח הפכו לגידמים לאחר שידיהם נגדעו בשל מטעני הצינור. הם קיבלו 5 שקלים כדי להשליך אותם. מי מוכן שדבר כזה יקרה לבנו או למשפחתו? לבסוף הייתה המולה רבה בעניין הילדים בני ה- 13 שנשלחו אל ההתנחלות. מדוע עושים זאת?" מצורפת תמונה של פלשתינים חמושים ומלפניהם - ילדים.

ricardo18

New member
אין ספק שבמקום בו הנכשלות הכלכלית

והאיום הבטחוני כה ממשיים - הפונדמנטליזם והימין יתפסו תאוצה ויעשו מה שאתה עושה כאן בארץ היהודים - אתה מקדש שעלי אדמה ואידאולוגיות שונות מעל חייהם של ילדים קטנים. אתה חלק מהם אינך מבין? אתה תומך במתנחלים, אשר גרים באמצע חברון עם ילדיהם הקטנים - ומוכנים להקריב אותם עבור התפיסות המשיחיות החמאסניקיות שלהם.

Deathatred

New member
סליחה

אבל ראית אי פעם הודים שולחים את הבנים שלהם לפוצץ מוקשים בגופם? לשפלות הפלשתינית אין תקדים אל מחוץ לעולם הערבי ואתה מתעקש להצדיק אותם ולומר: בגלל שממשלת ישראל שלחה אנשים להתיישב בשטחים לפלשתינים יש זכות לפוצץ לילדים שלהם את הידיים. מחר עם ערפאת יורה לאנשיו להתחיל לאנוס נשים - גם את תצדיק בגלל שקיימים מתנחלים? ברואנדה התרחש רצח עם נוראי? - אבל מה זה לעומת גוש עציון? סדאם טבח בכורדים בגזים? - גוש קטיף זה יותר חמור. וההשוואה שלך של המתנחלים לחמאסניקים היא בגדר הסתה והשמצה מכוערת ולא ראויה לתגובה. מעניין מתי המתונים של מרצ יגיעו (אתה יכול לזמן אותם מהפורום של הנוער), בודאות די גדולה הם יהיו יותר קרובים אלי מאשר אליך ואל הדע"מיסט.

ricardo18

New member
אז ככה, תנועת ההתנחלות היא

זרם הסירוב של התנועה הציונית - רק שלמתנחלים כרגע החיים הרבה יותר נוחים על פני המוות. אם העוני והנכשלות היו פושים בקרב ההתנחלויות העשירות גם בהם שם תנועת החמאס הציוני הייתה צוברת תאוצה. לפיך, מה ההבדל בין גולדשטיין, עמי פופר, אנשי המחתרת היהודית - לאנשי הג'יהאד האיסלאמי? ובפעם המאה מליון - ההתנחלויות לא מצדיקות לעולם אלימות - אבל הם גורם משמעותי בנידון.

ricardo18

New member
כלומר אינך רואה הקבלה ישירה בין

החמאס למחבלים הישראלים - גולדשיין, פופר, אנשי המחתרת היהודית ופעילי כ"ך? אם אינך רואה את הזהות ביניהם, אין לנו על מה לדבר, כי אתה פשוט רואה מציאות אחרת משלי. ימים טובים שיהיו לך, והדיאלוג יתחדש כשתוריד את המשקפיים הורודים שלך.

Deathatred

New member
החמאס מונה עשרות אלפיי פעילים

גולדשטיין ופופר הם בודדים. אם רוצח ספונטני אחד שקול עבורך לארגון טרור ענקי אז יש לה בעיה חמורה בחשבון. אם היית מגיש עבודה באוניברסיטה בה היית מסיק מעשרה אנשים על סמך 200,000 היית מקבל 0 עגול.

למעלה