עוד דיון

M ShadY

New member
להסניף=להריח

שמעי, אני קוראת ספר אמיתי של עדות של ילדה נרקומנית. והבנתי שהיא ממש מנותקת ומרגישה אדישה שהיא על הירואין, שוכחת מי היא וכו', זו תופעת לוואי של ההירואין. וסביר להניח שאם אמינם היה עכשיו משתמש בסמים, לא רק שהוא היה כבר מת, הוא היה ממזמן לא נותן הופעות כמו שצריך ולא מתפקד טוב בראיונות ומסיבות עיתונאים. וזה ברור שזה היה דולף לתקשורת, וכמה שיותר מהר. אני בטוחה שאמינם לא לוקח הירואין, ואין גם סיבה שהוא ייקח, יש לו חיים כ"כ מושלמים.

M ShadY

New member
ועוד הוכחה שהוא לא לוקח הירואין

כשיש השפעה של הירואין אין חשק לשכב. אהם... מריה קארי... אהם... בריטני מרפי...

I Loe EMINEM

New member
למה את חושבת שדוקא עכשיו כשהוא

מחליט לנסות לשפר את הקשר שלו עם קים והיילי הוא יחליט ללכת ולהרוס את הכול עם סמים?? למה לו?

Friends G i r l

New member
תגידו לי ../images/Emo60.gif

אתם חיים בעולם מושלם וורוד?! מי אמר שצריך סיבה כדי לעשן סמים?! יכו ללהיות שהוא התחיל לפני שהוא התחיל את כל תהליך השיקום והוא השתמש בו בתקופות ולא בתדירות גבוהה.... ויכול להיות שהוא לא לוקח בכלל הרואין אלא סם אחר ויכול להיות ויכול להיות ויכול להיות.... כמו שאמרתי אנחנו לא מכירים אותו בכלל ולא יודעים איזה סיבות יהיו לו לקחת סמים! ותהילה לפעמים גובה מחיר גבוה וקשה להתמודד איתה ויש כאלה שבורחים אל הסמים! ואני גם קראתי ספר על ילד שלוקח הרואין והוא היה מתפקד והכל עד שהוא היה מגיע לתופעה איך קראת לה? שהוא זקוק לסם.... וכל הקטע עם בריטני מרפי הוא שטות ושמועה אחת ענקית היא יוצאת בכלל עם איך קוראים לו זה מ "אחי איפה האוטו שלי".....

M ShadY

New member
קוראים לתופעה טורקי (תרנגול הודו)

מה שרציתי להגיד בספר הזה, שהוא לימד אותי הרבה דברים חדשים, ורציתי שתהיו מודעים ל"הירואין". בכל מקרה, אני מודעת לזה שאני לא מכירה את אמינם אבל לפי הנסיבות וההגיון זה שקוף שהוא לא לוקח.

dinara

New member
מה ז'תומרת זה שקוף../images/Emo129.gif

אי אפשר ליקבוע אם בנאדם הוא על סמים לפי המראה!!!!!

M ShadY

New member
ייווווו... את בכוונה עושה?

אמרתי לפי הנסיבות וההגיון!!!!!!! איזה קשת קליטה...

שמועות בעעעעעע

שמועות זה סתם כדי להכניס עוד קצת כסף לעיתונים אה וסחתיין על הדיוניום :)))) יותר מעניין מהויכוחים על המנהלת

M ShadY

New member
פחחחחחחחחח

תתעדכני- אמינם הודה לראשונה שהוא יצא עם מריה ובריטני מרפי אמרה שהם יצאו.

Altryne

New member
שימו לב!

אמינם ובריטני מרפי יצאו? חחח אז היא קצת כזה יוצאת עם כולם ראיתי בגיא פינס שיש לה סרט just married והיא יוצאת עם אשטון קאצ'ר שמשחק איתה ושהיה לה סרט לפני 8 מייל והיא יצאה עם הכוכב הראשי לא אומר לכם משהו?

M ShadY

New member
אני בת

תעברי על השירים סופרמן וווין דה מיוזיק סטופ, מוזכר שמה השם מריה... המממ... מעניין איזו מריה חוצמזה שזה כ"כ שקוף שהשיר קלואן של מריה נכנב ב"אהבה" לאמינם. ו... זו ממש לא שמועה, אמינם אמר בעצו שהוא ומריה יצאו.

לא הבנת אותי...

אני דיברתי על השמועה שהוא עדיין עם הסמים... לא על זה שהוא יצאה עם מריה קארי... כולם יודעים שהם יצאו!!! הם אפילו הודו בזה...

M ShadY

New member
אה, אופס

בתפוז לא כותבים על מה התגובה אז מתבלבלים, סורי אני אישית חושבת שהוא לא על סמים, מה שכן הוא בטח הזריק כמה פעמים בתקופת הגירושין והפסיק בשביל היילי

למעלה