בדיוק אני קוראת ספר על נרקומנית
(אני כרסטיאנה פ.- מומלץ!) בכל מקרה, למדתי מהספר כמה דברים חדשים על הרואין: 1. משתמשים במזרק חד-פעמי (כנ"ל למחט) אם אמינם ישתמש בו הרבה פעמים יש מצב שהוא יקבל צהבת. אולי אמינם מסניף אז הוא לא יכול לקבל צהבת. 2. אם הוא נכנס עמוק עמוק לזה, אז הוא חייב לצרוך פעמיים בערך ביום. ואם לא- ההשפעה של הסם עוברת ואז הוא במצב "טורקי" (תרנגול הודו) והוא מרגיש כאבים חזקים והראייה שלו משתבשת- זה מצב של כמה ימים. 3. אם הוא ממשיך עם ההרואין והוא תלוי בו מבחינה גופנית (יעני, במצב טורקי מתי שהוא מנסה להפסיק) במשך הזמן הוא ימות. 4. יש כל מיני סוגי הירואין, ויש סוגי הירואין מאוד מסוכנים, אבל מאוד משפיעים. אם הוא שם יותר מידי, זהו, גמרנו. 5. אם ההוראין מסונן מידי, או מלוכלך מידי, יש גם מצב שהוא ימות. 6. יש תרופות גמילה מיוחדת, ומשככי כאבים נגד המצב טורקי, אז אל תחשבו שאם הוא עמוק בזה, הוא ישר מזריק שהוא מגיע לטורקי. 7. אמינם הוא בסביבות ה-30 וקשה לו להגמל כמו בני עשרה למשל, זה יהיה הרבה יותר כואב לו. מפחיד אותכם?! אני בטוחה שאת אמינם יותר. חוצמזה שאמינם אמר ממזמן שיש לו בעיית הרואין קטנה. רוצים הוכחה שהוא נגמל?: שכמסוממים אי אפשר להופיע, ובקיץ היו לאמינם מעל 50 הופעות. חוצמזה ששנתיים אמינם לא מעשן בשביל היילי אז לא נראה לי הגיוני כ"כ... מה שכן בתקופת הגירושין הוא לקחת גלולות "ויקס" (ידועות כההירואין החוקי). אבל עכשיו יש לו את קים, היילי, נתן, עושר הצלחה, כולם אוהבים אותו, מיליון פרסים... למה לו לקחת סמים?!