עוד דיון

dinara

New member
עוד דיון../images/Emo129.gif

מה לדעתכם לגבי השמועות שאמינם מעשן / מסניף / מזריק / בולע סמים??? אני לפחות מנסה לפתח דיונים שלא קשורים למנהלת (תנו קצת תמיכה)

nGRRRL

New member
רעיון מעולה *תמיכה*

אני חושבת שזה לא משפיע במיוחד על המעריצים שלו..... אני אישית לא מכירה אנשים שישתמשו בסמים רק בגלל שאמינם עושה את זה...

dinara

New member
גם..../images/Emo129.gif

אמינם אמר את אותו הדבר ושאם הוא היה על סמים הוא לא היה מגיע לאן שהוא הגיע היום - שזה מאוד נכון

keeeren

New member
מה קשור

אני קראתי באתר מעריצים רשמי שלו ששאלו אותו על הבעיות סמים האלה מה הוא רוצה להגיד על מה שאומרים עליו תמיד (אמרו שהוא מכור למשככי כאבים) אז הוא אמר שזה בכלל לא נכון ושזה סתם המצאה אבל שיש לו את בעיית ההרואין "הקטנה" ושהוא רוצה להפסיק עם הסמים! נו באמת מה אתם חיים באשליות רואים שהוא מכור חזק להרואין אתם לא רואים איך הוא נראה? ולא רק באתר הזה קראתי על בעיית ההרואין "הקטנה" שלו ושהוא רוצה להפסיק... קראתי עוד במלא אתרים את זה וגם בעיתונים אז אל תגידו סתם רואים שהוא מכור אבל מה שמנחם אותנו זה שהוא רוצה הפסיק כי הוא אומר שעכשיו כשהוא רואה שהוא מצליח הרבה יותר ממה שחשב שיצליח אז הוא יכול להדרדר הרבה יותר כי יש לו כסף והצלחה וזה אז הוא רוצה להפסיק ופסייקו כמה שאני תומכת בך כמנהל אל תתנפל עליי ותגיד אתם לא יודעים כמו שאתה עושה כל הזמן אם אתה רוצה להיות מנהל תרסן את ההתנהגות שלך מעכשיו קרן

dinara

New member
קודם כל ..../images/Emo129.gif

אני פתחתי את הדיון על הזה על אמינם, ואת (אני לא יודעת אם שמת לב) מסיתה אותו שוב לנושא של המנהלת. חוץ מזה אני קראתי בעיתון שהוא אומר שהוא לא על סמים. ציתות של העיתון: "אמינם יוצא בימים אלה נגד כל השמועות שהוא מסומם לא קטן ...." וציתות של אמינם: "...אני לא מתבייש להגיד שאם הייתי עדיין על סמים, לא הייתי מגיע לרבע ממה שיש לי"

keeeren

New member
קודם כל..........

זה בכלל לא נכון אני לא מסיתה שום נושא בשירשור אני פשוט לא רציתי שפסייכו יתנפל עם הדעות שלו כי הן שונות משלי! אני קראתי אחרת בהרבה מקומות אז תאמיני במה שאת רוצה ואני אאמין במה שאני רוצה! תודה כאן נגמר הדיון...

Altryne

New member
זה לא קשור להודאה!!!!!!!

אני מקפיץ!!!!!!! מ ק פ י ץ לא נראה לי שזה יעבוד אני מקפיץ מקפיץ!!!!!

Friends G i r l

New member
אני גם קראתי ש...

הוא אומר שהוא לא מכור לסמים אבל ברור שהוא לא יודה בכך זה יכול לגרום לו להשלכות חמורות! ואני לא חושבת שסמים צריכים להשפיע על המוסיקה שלו אחרי הכל הדיסק הכי טוב שיצא לנירוונה (למי שמתמצא) יצא כשקורט היה בשיא ה"HIGH" שלו! יכול להיות שזאת הסיבה שהמוסיקה שלו משתפרת מי יודע מה שבטוח אני מקווה שזה לא יהיה האלבום האחרון שלו והוא לא יגמור כמו קורט......

dinara

New member
אולי ההפך..../images/Emo129.gif

דווקה יכול להיות שהעובדה שעכיו הוא צלול הדיסקים שלו כאלה טובים. ונירוונה זה משהוא אחר וזה לא יהיה כל כך נכון להשוות אותו לאמינם

Friends G i r l

New member
הלללוו??../images/Emo60.gif

אומרים לך שהוא מכור חזק להרואין אז יכול להיות שהוא צלול?! ולמה לא להשוות? זאת מוסיקה אחרי הכל לא? והשראה היא אותו הדבר בכל הסגנונות - רוק היפ הופ וכו'...

Altryne

New member
שמעת את נירוונה?

המוסיקה שלהם נשמעת טוב רק כשאתה HIGH אז כנראה היא נכתבת הכי טוב גם באותו מצב ואילו בראפ צריך לחשוב על כל דבר על המטאפורות על חרוזים יש הבדל גדול מאד!

Friends G i r l

New member
ברור!!../images/Emo60.gif

ודיברתי על השראה שבאה מה HIGH .......והשראה צריך בכל הסגנונות.... לפי דעתי עד כמה שאני אוהבת ראפ אין פה ממש מוסיקה מה הקטע זה רק חרוזים רוק זה הרבה יותר עמוק והרבה יותר קשה לכתוב אותו! ו- מה?! המוסיקה שלהם טובה רק שהם ב-HIGH?! יש לך מזל שאתה לא בפורום נירוונה או פורום רוק עכשיו אחרת מזמן לא היית איתנו

ilbe182ebli

New member
חחחחחחחח

אבל הוא צודק.. יש הבדל בין נירוונה לאמינם, ובין ראפ ורוק!

Friends G i r l

New member
זה מה שאמרתי....

ברור שיש הבדל אני אפילו לא משווה את אמינם לנירוונה עם כל הכבוד אני לא חושבת שאחד מהם היה מכנה ראפ מוסיקה אבל זה כבר טעם אישי... דיברתי על ההשראה והשראה בכל דבר מוסיקה אומנות כתיבה וכו'... הכל זה השראה! תתפלאו אבל מסמים מקבלים הרבה יצירתיות....

אליהו ד

New member
אגב-בקשר לסמי הזייה וכו'

מכשפים,למשל,משתמשים בסמי הזייה על מנת להגביר את יכולתם להשתמש בכח הרצון שלהם,כדי לשנות מציאויות..

M ShadY

New member
בדיוק אני קוראת ספר על נרקומנית

(אני כרסטיאנה פ.- מומלץ!) בכל מקרה, למדתי מהספר כמה דברים חדשים על הרואין: 1. משתמשים במזרק חד-פעמי (כנ"ל למחט) אם אמינם ישתמש בו הרבה פעמים יש מצב שהוא יקבל צהבת. אולי אמינם מסניף אז הוא לא יכול לקבל צהבת. 2. אם הוא נכנס עמוק עמוק לזה, אז הוא חייב לצרוך פעמיים בערך ביום. ואם לא- ההשפעה של הסם עוברת ואז הוא במצב "טורקי" (תרנגול הודו) והוא מרגיש כאבים חזקים והראייה שלו משתבשת- זה מצב של כמה ימים. 3. אם הוא ממשיך עם ההרואין והוא תלוי בו מבחינה גופנית (יעני, במצב טורקי מתי שהוא מנסה להפסיק) במשך הזמן הוא ימות. 4. יש כל מיני סוגי הירואין, ויש סוגי הירואין מאוד מסוכנים, אבל מאוד משפיעים. אם הוא שם יותר מידי, זהו, גמרנו. 5. אם ההוראין מסונן מידי, או מלוכלך מידי, יש גם מצב שהוא ימות. 6. יש תרופות גמילה מיוחדת, ומשככי כאבים נגד המצב טורקי, אז אל תחשבו שאם הוא עמוק בזה, הוא ישר מזריק שהוא מגיע לטורקי. 7. אמינם הוא בסביבות ה-30 וקשה לו להגמל כמו בני עשרה למשל, זה יהיה הרבה יותר כואב לו. מפחיד אותכם?! אני בטוחה שאת אמינם יותר. חוצמזה שאמינם אמר ממזמן שיש לו בעיית הרואין קטנה. רוצים הוכחה שהוא נגמל?: שכמסוממים אי אפשר להופיע, ובקיץ היו לאמינם מעל 50 הופעות. חוצמזה ששנתיים אמינם לא מעשן בשביל היילי אז לא נראה לי הגיוני כ"כ... מה שכן בתקופת הגירושין הוא לקחת גלולות "ויקס" (ידועות כההירואין החוקי). אבל עכשיו יש לו את קים, היילי, נתן, עושר הצלחה, כולם אוהבים אותו, מיליון פרסים... למה לו לקחת סמים?!

Friends G i r l

New member
לא יודעת תשאלי כל...

מפורסם כל כוכבי הרוק למיהם שבסופו של דבר מתו מהסמים! סמים זה לא דבר הגיוני אז אל תחפשי הגיון אתה יכול לקבל את כל הולם ועדין זה לא יספיק לך! ואני לא שמעתי שאפשר להסניף הרואין ככה שסביר להניח שהוא מזריק... ובטח שאפשר להופיע כשאתה מסומם! זה פשוט לא תהיה אותה ההופעה היא יכולה אפילו להיות טובה יותר תתפלאי! הוא לא מנגן או משהו כזה סה"כ שר ככה שעם זה לא צריכה להיות בעיה כמובן תלוי במינון שהוא לוקח כי יכול להיות שהוא יותר מידי מעורפל בשביל אפילו לעמוד על הרגליים הכל תלוי....

ilbe182ebli

New member
לוידעת.. אני עדיין חושבת שהוא לא

כי אז גם היו רואים את זה עליו.. על קורט כן ראו למשל.. לא היה קשה במיוחד לפספס אצלו
אוי אני בדיוק שומעת ליט'יום :) שיר פצצה

Friends G i r l

New member
אני חולה על השיר הזה! ../images/Emo60.gif

לא סתם שמתי אותו בחתימה
כן ברור שעל קורט ראו את זה הוא היה בתוך הסמים ממש חזק אצל אמינם נראה לי זה רק תקופות... אי אפשר לדעת אנחנו לא חיים לו בתוך הג´וינט או המזרק במקרה שלו

למעלה