עוד דוגמא

• פותח הנושא pivi
  • פורסם בתאריך

zarnuk

New member
למה?

למה כולכם ממשיכים לעשות דגמים בעיצוב הזה. העיצוב מגיע מארה"ב ומקור הצורה היא צלב! ניגוד רציני לשים צלב ומגן דוד אותו סמל. אף אחד לא יאשר סמל כזה, נו באמת, הם רוצים משהו ישראלי לא נוצרי.

pivi

New member
זה התצורה שבחרתם

אני יכול לעצב תג בכל תצורה שתרצו רק תחליטו מה אתם רוצים.

ESU Boscorelli

New member
הצלב יפה מאוד...

ואין טעם להיכנס לדת בבולשיט הזה ואם לא צלב אז הסימן הזה בצורת עיגול הוא גם יפה....

IאביעדI

New member
מה זה אין טעם להכנס לדת?

להזכיר לך שזה גוף צבורי במדינת ישראל, המדינה היהודית. אתה לא יכול לייצג את מכבי האש עם צלב.

אתה בסדר!!!!!1

אתה מייצג מדינה של יהודים לא של נוצרים גם עם הצורה הזאת יותר יפה. אין מה לעשות נתגבר ואני בתור צופה לא מתכוון להסתובב עם תג שמסמל את הנצרות

ESU Boscorelli

New member
אתה לא מוכן להסתובב?

אז תישאר בבית... אפשר לחשוב שבגלל צורה אתם עושים כזה עניין... אתם מתרגשים יותר מדיי...

IאביעדI

New member
מתרגשים יותר מדי?

אני לא חושב שיש אחד בתחנה שלנו (הרצליה) שילך עם כזה דבר. תשאר אתה בבית. ואל תשכח שאתה חי במדינה יהודית.

ESU Boscorelli

New member
אני לא ישאר בבית...

לי אל תדאג כי מה שיביאו יתקבל בברכה... אנשים עושים מהדת סיפור יותר מדי גדול

IאביעדI

New member
אם אתה אומר

כנראה שאתה גם יודע. נראה לך שבמדינה יהודית סמל של גוף צבורי יהיה צלב?

ESU Boscorelli

New member
תבין..

זה לא בדיוק צלב... ת'אמת אני לא ידעתי שזה צלב עד שלשום שאמרתי לי זה יותר נראה כמו תלתן או משהו כזה... לא רואים שם צלב בבירור... וגם אמרתי... אם לא הצלב אז יש את הסמל הזה בקצוות עגולים בנראה יפה... אבל דוגרי זה רעיון נחמד... לעצב סמל בצורת מגן דוד...

טוב אז תקשיב...

אנחנו גוף ציבורי ובגוף ציבורי של מדינת ישראל הסמל שייצג אותה יהיה צלב. מצתער אבל ברגע שהסמל שלנו יהיה צלב אני לא משנה מי יגיד לי ללכת איתו אני לא ילך וזה לא קשור עם אתה מאמין ביהדות או לא אתה מייצג גוף מסויים אז תייצג אותו בכבוד.

zarnuk

New member
תבין...

הסמל עם הקצוות העגולים זה אותו דבר, זה גם צלב. לסמל קוראים The Maltese Cross ומשתמשים בו בכל מיני מקומות בארה"ב (צב"א, כבאות, מד"א וכו'). זה לא בערך צלב, זה צלב שאמור להיות צלב כדי לסמל את הדת שלהם.

אלברטרג

New member
זה בכלל לא צלב,תלמדו היסטוריה

שלום לכל הצופים ובעיקר לרמת גנים,פיני גם אותך לא שכחתי מה קורה אח שלי?,אני שמח לראות את ההתלהבות כאן של הצופים אבל מטריד אותי הויכוח המיותר על הצלב, הסמל זה הוא לא צלב אומנם הוא דומה אבל הוא מסמל את כוחות ההצלה והרפואה בתקופה הצלבנית בגלל זה בכל העולם כוחות החרום וההצלה הולכים איתו גם אצלנו בתחנה בזמנו התחיל הויכוח אולם בסופו של דבר עשינו משהו דומה שיצא יפה לפי דעתי ,אבנר אתה מוזמן להציג אותו כאן,בכל מקרה במדים החדשים כשיהיו יהיה תג ארצי לכולם ולא בצורה של צלב,אז אתם יכולים להרגע וסליחה שהתערבתי,שיהיה לכולכם חג שמח יהודי וכשר

BlackSheep

New member
אולי תציירו על מפיות ולא להשתמש

בתוכנות מחשב יצא יותר יפה אם תציירו ותעצבו את זה על נייר ולא על מחשב

ESU Boscorelli

New member
צודק...

אבל למה מפיות? יש נייר מדפסת...

למעלה