עוד דבר

זה נובע רק מקנאה...

רק מקנאה של אנשים רעים.

ll Princess ll

New member
כנראה...

ממש לא יפה!!!!
אני קראתי המון דברים כל כך טיפשיים על התוכנית... אין בהם שום דבר הגיוני,סתם ממציאים "זבל" ,העירק להרוס!!! "שלא ימותו הקנאים- עדיף שיסבלו מהקנאה כל החיים"!!!! לילה טוב לכם ואני מאחלת לכוווולם שבוע טוב וכיפי!

ll Princess ll

New member
אוקיי

אבל בכל זאת, כל הלכלוך הזה סביב "כל לילה עם אסף הראל" פשוט לא נגמר!!!!!איזה מעצבן!!!תמיד כשיש משהו טוב מתחילים
ללכלך

too much tv

New member
אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיו כמה

קטעים בתוכנית שעשו כמה בלאגנים... והרבה אנשים מכירים את השם של התוכנית, רק מהעניינים האלה, למרות שהם בכלל לא רואים אותה. צריך לקוות לשני דברים: א-שבערוץ 10 יתנו לתוכנית צאנס אמיתי להתפתח ולהשתפר (ואין ספק שהיא עושה את זה, למרות שיש עוד מה לשפר) ב- שהצוות של התוכנית ינסה לקחת דברים יותר ב"רגוע" כדי להמנע מאלק "שערוריות" לכמה שבועות.

ll Princess ll

New member
באמת!

צריך "שהבלגן" ירגע קצת, אולי איזה שבוע ככה... קצת בלי ירידות חריפות על מישהו ספציפית כדי שלקנאים לא יהיה מה להגיד ואז לראות איך המצב מתקדם כי באמת הירידות האלה עלולות ליהיות מסוכנות! יש יותר מדי אנשים שפשוט מתים להורית את "כל לילה"
נווקה שהם לא יצליחו ! אמן!!!!

זונע

New member
אבל הירידות הקטנות האלה

זה מה שעושה את התוכנית. איפה חופש הביטוי?! סעמק.

too much tv

New member
יש מיליון דברים שביחד עושים את

התוכנית (בעיניי) . גם הירידות האלה הן חלק מזה אבל ממש לא רק זה. ואני ממש לא חושבת שהיא צריכה להתחיל להיות תוכנית חנפנית מלוקקת סטייל יאיר לפיד. אבל לטעמי, אם הם טיפה ירגיעו בקטע הזה בשבועות הקרובים וירדו קצת מהכותרות של העיתונים, זה רק יעשה להם טוב ויאפשר לקהל להתחיל להכיר את התוכנית באוירה יותר חיובית. זה הכל. אני די משוכנעת שכל הבאלגן התקשורתי הזה סביבם לא עושה לרייטינג טוב. (דרך אגב שים לב למשל לכותרת ש YNET דפקו לכתבה של אריאנה מלמד "ביי ביי אסף הראל". יש הרגשה שממש מחכים להם בפינה.)

זונע

New member
מממ...אולי

סתם מניאקים. מה עם אודטה?! אולי צריך באמת להפחית, אבל אי אפשר להתחיל להתחנף ולהיות נחמדים כל הזמן-זה גרוע.

למעלה