עוד דבר:

שוב: חדל דיבורים../images/Emo70.gifהגיע עת לעשות../images/Emo70.gif

השלום והברכה לכווולם/ן: בשבועות האחרונים אנו עדים לתופעה מחרידה: מחרי המלפפונים (וכם גם בעתיד של העגבניות) עולים מעלה מעלה במעלי "הר המחירים לצרכן". נכון להיום, מחירם הסיטונאי של המלפפונים הוא לא אחר מאשר: 8 שקלים חדשים. 8 שקלים
מכאן נובע שמחירם בשוקים ובמרכולים הוא: 10-15 ש"ח(זאת ראיתי במו עיני
). לטענת החקלאים (בעצם הפטרונים של התילאנדים) היא שמחיר זה נובע משום המכירה בהפסד בחודשים הקודמים לכך. מה זה מעניין אותנו (ועוד יותר את העניים)
לידיעתכם: המחיר הזה הוא לאחר שבחודשים האחרונים החקלאים השמידו טונות (
) של מלפפונים, עגבניות חלס וכדומה. טונות
. מה
הם לא יכלו לספק את זה לבתי תמחוי למשל
לגני ילדים
לבתי-חולים
זו ממש שערוריה
תפקידו של משרד החקלאות או של איגוד החקלאים או של "מועצת הירקות" להנהיג מחיר מינימום בשוק שימנע דברים שכאלו. מה
לא למדנו לקח מארה"ב
אין לנו מה לרחם על החקלאים (מבקש סליחה מאורון...)
1. הם כבר לא מייצגים את הציונות כי כבר אף אחד לא ייקח מהם את האדמה. 2. הם ממילא לא עוזרים למשק משום שהם גם ככה מעסיקים עובדים זרים הן בהתנחלויות, הן במושבות, הן בערים, הן בקיבוצים ובטח ובטח שבמושבים
עבודה עברית אמרתם
3. מסבסדים להם את המים בעשרות אחוזים. הם מקבלים את המים כמעט בחינם
הם משלמים אגורות בודדות עבור כל קוב "מסכן" של מים... 4. הם משמידים תוצרת שיכלה לעזור ולסייע להמון אנשים וכדומה. זה מספיק כדי לצאת לשטח
לא מספיק שהם לא תורמים לחברה הישראלית אלא רק נתרמים על-ידה, הם גם מעיזים לצפצף על אותה חברה ישראלית שכה דואגת להם יומם ולילה ועונה לקול יללותיהם בדרך של סיבסודיות ועוד סיבסודיות ועוד סיבסודיות. הם ירקו לנו בפרצוף
חייבים להשיב מלחמה
לכן, כוווולנו ניפגש בשעה 16:00 ביום ראשון ה-12 בנובמבר, 2004. כט' כסלו, תשס"ה. בשוק הכרמל בתל-אביב במחאה על המחירים הנוראים וכפויי הטובה שהחקלאים "מעניקים" לחברה הישראלית על טוב פראיירותה (מלשון פראייר...)
שריינו את יום זה
נתתני פה התראה מספיק טובה ומוקדמת
וזיכרו:פראייר- מי שלא בא
תחי מדינת ישראל
נ.ב סליחה על שאני מטריד אתכם ביתר אקטיביזם....

עוד דבר:

שלום, בשבוע שעבר פורסמה הודעה של "עוד צרכן" בעלת הכותרת:"הציבור לא בוחר יח"ד. מה עושים?". אז אני אומר לכם/ן מה עושים: עושים
דיבורים זה טוב ויפה אך הכי חשובה היא העשייה
עלינו להגיע למצב בו אין אפילו לא ישראלי אחד
שלא ראה פעולה בשטח של יח"ד. אני חוזר: אף לא אחד
אני חוזר: מה עושים
עושים
פחות לדבר-יותר לעשות
פחות לדבר-יותר לעשות
פחות לדבר-יותר לעשות
להזכירכם: באנו לנוער יח"ד להשפיע ולהוביל לכן אני קורא לנוער:צאו להפגנות
ארגנו הפגנות (אני אישית אעשה כל שביכולתי כדי להגיע)
והשפיעו השפיעו ושוב פעם השפיעו
אנו קורא להנהגה:תתחילו לזוז
ישיבת הנהגה כל שבועיים תורמת הרבה הרבה פחות מהפגנה בשטח אפילו כל חודש
אתם ההנהגה
הנהיגו אותנו
מי עוצר בידיכם
לעשות, לעשות ושוב פעם ל-ע-ש-ו-ת
ועכשיו קצת מילים גסות: מרץ מרץ מרץ. לנהוג במרץ כולנווו ביחד
תחי מדינת ישראל

אל תחיו באשליות

אתם לא עניתם להודעה שלי שבוע שעבר, ואתם לא עונים להודעה הזו פשוט משום שאין לכם כח. אתם מרגישים שאתם ממלאים את חובתכם האישית וזה מספיק. יוזמה של קמפיין סזיפי, מתמשך, דורשני מפחיד אותכם מאוד. איפה נוער יחד(בעצם נוער מרצ) הישן והטוב?? אותו נוער שבזכותו מרצ הייתה אחת מארבע המפלגות הכי מדוברות, ביחד עם הליכוד, העבודה וש"ס???? חדל דיבורים!!!!!!! הגיע זמן לעשיה!!!!!!!! התנדבו יחד איתי לצוות שיתכנן את הקמפיין הכי מסיבי שהנוער ראה בשנים האחרונות!!!!!! בואו להפוך את יחד למלגה הכי מושמצת אצל הימין והכי אידיאולוגית אצל השמאל!!!!!!!!! אנו צריכים להביא למצב שבו יחד היא חלק מהשיח הציבורי אצל כולם!!!!!!!! אחרי בערך שנה שיחד קיימת, אני עדיין צריך להסביר לכולם מה זה יחד כי הם פשוט לא שמעו עלינו!

eviv

New member
להזכירך מרצ הביעה התנגדות

לממשלה ולא נמנעה בהצעות אי אמון.

בבקשה על תתפל לקטנות

(גם אם הם קטנות מאוד גדולות) חשוב לנו לגרום למפלגה שלנו להיות רלבנטית גם אם היא עצמה מפלגה של נעבכים, אנחנו נעצב אותה, ולא להפך.

eviv

New member
אני יביא דוגמה קטנה...

אני מרגיש מאוד לא נכון לפעול בתור נוער יחד נגד התקציב. אני מרגיש מגוחך מצד אחד לייצג גוף שמתנגד לתקציב אך מצד שני תומך בממשלה אשר הגישה אותו. או מרגיש מגוחך ללכת בתור נוער יחד מול ועידה העשוקים במחאה על הקשר בין הון לשלטון ועל לחץ של בעלי הון ועניין על חברי כנסת ואישי ציבור אחרים. כאשר המפלגה או הגוף שהלוגו שלו מתנוסס על חולצתי תומך בממשלה שנוהגת כך. שלא תבין לא נכון אני בעד להשפיע מבפנים, אבל עד שהמפלגה לא תיהיה נורמאלית לא אפעל בשמה בנושאים מסויימים.

למעלה