עוד דבר

snirliat

New member
עוד דבר

לגבי האתר היפני יש אפשרות שזה יהיה כתוב באנגלית אם כן תשלחו לי בבקשה קישור תודה
 

snirliat

New member
לא יודעת

אולי תשלח לי את הקישורים למה שיש לך וככה גם אני יגלה עוד אתרים שלא הכרתי תודה
 

גילה או

New member
באתר של יובל יש רשימה של קישורים.

בינהם גם אתרים ביפנית. צרפתי גם אתר שאמור לתרגם מיפנית לא שיש לי מושג איך להישתמש בו אבל אולי תנסי ותצליחי.
 

snirliat

New member
תודה למרות ש

לא הבנתי את האתר הראשון ששלחת אבל תודה א לההתיחסות
 

גילה או

New member
בבקשה,כמו שהצתדקתי מראש באמת

אין לי מושג איך לתרגם עם האתר ההוא.הבן שלי ישמח לאפשרות לתרגם יפנית (וגם קוריאנית)מכל האתרי פוקימון,דיגימוןוכדומה. אגב יש את האתר היפני למתחילים אומנם אבל הוא ממש חמוד כי יש בו הוראות וסרטונים .ברבועים הלבנים בצד שמאל יש הרבה דגמים(פשוטים יחסית)כשניכנסים לדגם יש 2 אופציות .אחת מהאליפסות מראה סרטון של קיפול.רעיון ממש מוצלח.
 

snirliat

New member
וואו

תודה זה אתר מגניב במיוחד כשיש סרטונים שמדגימים תודה.
 
איך לתרגם ב-RIKAI

האתר שמתרגם מיפנית לאנגלית לא מסובך. ראשית צריך לכתוב את כתובת האתר שרוצים לתרגם בתיבה הלבנה שכתוב בה "http://" שנית צריך ללחוץ על הכפתור GO. האתר מגיע ביפנית וכשמעבירים את המצביע על הטקסט ביפנית מקבלים תרגום לאנגלית. נ.ב. אם תראו את המילה DETECTIVE תדעו שמדובר בטנטידן.
 

גילה או

New member
ניסיתי עם 2 אתרים ואני מקבלת תמונה

של ארנב עם פנקיק על הראש. יובל אתה יודע למה?
 

yepeled

New member
תרגום ב RIKAI

השפה היפנית בנויה אלפי מסימנים שכל אחד או שנים הם מילה, וכשישים אותיות שמהם כתובות רוב המילים השכיחות. ה RIKAI מתרגם את הסימנים (היותר נדירים) אבל לא את המילים (השכיחות) הוא טוב למתחילים ללמוד שיודעים את המילים אבל לא את הסמנים. אני מחפש מתרגם שיתרגם גם את המילים.
 
למעלה