עוד דבר...

עוד דבר...

מישהו גר באיזור הצפון? כלומר אם הוא גר בערים: עפולה, טבריה, נצרת וכו... והאם מישהו מכיר חנות מיסטיקה שאפשר לקנות שמה מצרכים כמו: צמחים, פיגיונות?? אשמח לקבל תשובה במהרה... מכם:תום.

RainBird

New member
אני גר בטבריה! ואני יודע מאיפה אפשר להשיג דברים כמו שציינת אז אנא כתוב לי בפרטי. ארדן

אותה שאילה..

יש משיהו שיודע עם יש חנות איפה אפשר לקנות דברים לכישוף באיקר צמחים באזור חולון -ת"א (אדיף חולון) נ.ב יש את "חמש" אבל אין שם צמחים )=

witch13

New member
אני יודעת שיש חנות בחולון

בשם "חמש", ברחוב שנקר, ליד מרפאת שיניים מכבי. בת"א.. שכחתי את השם..

dopey_wizard

New member
נפל לכם המוח? אין מקוריות?

אתם לא יכולים לחשוב קצת? מי לעזעזל קונה צמחים בחנויות מיסטיקה? יש 3 מקומות טובים להשיג צמחים: סופרסל\ היפר נטו וכו´.. (תבלינים, ירקות) או משתלות להשגה של צמחים... או שדופקים מאיזה מקום (גינה, פרדס וכו´...)

ואני גר בעמק יזרעאל!

אודה לך מאוד אם תוכל לפרסם את כתובת ושם החנות, כדי שגם אחרים יוכלו להנות ממידע זה. תודה מראש, רובין עוטה המגבת.

poly2

New member
הקפצצצצצצצצצצה

יש בחיפה חנות נחמדה מאוד בגרנד קניון בשם "בראשית". יש שם כמעט הכל מקריסטלים דרך ספרים ועד שמנים. אבל אני לא בטוח לגבי צמחים ועשבים. שווה ביקור

RainBird

New member
אם אתה מדבר על החנות בגראנד קניון אז המקום נורא! מצועצע, לא תכליתי וכנשכנסי פנימה פשוט חטפתי כאב ראש רק בגלל האנרגיות השליליות. בקיצור : לא כדאי. ארדן

Dia Leoghann

New member
המקום הטוב ביותר להשיג צמחים

הוא בשוק.... בדוכני תבלינים ובדוכנים של צמחים וירקות. השוק של קריית שמונה טוב לדברים האלה. גם על השוק של צפת שמעתי לטובה. בשוק של טבריה ועפולה לא הייתי. השוק בבית שאן (ליזרעאלים...) סביר אם לא מחפשים דברים נדירים מידי. בעכו הייתי לפני כמה שנים והופתעתי לטובה - בעיקר בחנויות של הערבים בעיר העתיקה (אם לא מתפתים לכנאפה כל הזמן אפשר לצאת משם עם בוכטה של צמחים ותבלינים). השוק באילת מעפאן.... אבל אפשר למצוא הרבה תבלינים, לא צמחים. בברכת אור ואמת, Dia Leoghann

למעלה