עוד דבר בעיניין

MC ROEE

New member
עוד דבר בעיניין

חבר שלי יצר שיר ראפ שיצא אחלה יחסית לפעם ראשונה אני אבקש ממנו לפרסם אותו אבל השיר עצמו חבל על הזמן גזעני ונגד הערבים מצד אחד אני חושב שוואי זה אחלה יצא לו דווקא(זה לא מדהים אבל יצא לא משהו נחמד ממש לפעם ראשונה) ומצד שני אני חושב שזה חרא של שיר בגלל הגזענות כן כן כמו TN אני צריך דעות שלכם איך לשפוט את השיר

(OG (gimel

New member
ומזתומרת כמו TN?

לא שמעתי בשירים של TN אף מסר גזעני, נהפוכו.

double M

New member
טי אן גיזען??

האמירה הזו מראה על כזו בורות!! או שלא שמעת שיר של טי אן בחיים או ששמעת ולא הבנת על מה הוא מדבר. אני מעולם לא שמעתי בשיר של טי אן מסר גיזעני אלא להפך

MC ROEE

New member
או קי אז הגזמתי

בסדר לא גזען אבל אני הבנתי שהוא שר נגד יהודים אותו הדבר בשיר של חבר שלי יש לו שורות נגד ערבים

MC ROEE

New member
ועוד דבר

אני מודה שלא שמעתי את טי אן מלבד פעם אחת במטקת הזהב(אל תשאלו) אבל כן הייתי וראיתי את כל ההודעות בפורום של IOL ז"ל אותו היום שהתווכחו על השירים שלו ועל כמה הוא טוב מצטער אם יש לך בעיה אם הסקתי מסקנות לא נכונות כלפו

Made in ISRAEL

New member
לא לא ו... המ.... לא!

אני מראש לא מוכנה להקשיב לשום שיר שיש בו מסרים גזעניים! אני גם חושבת ששירים מסוג כזה לא מגיע ליוצר שיפרסמו בכלל... FUCK DA WORLD MICHAL

double M

New member
מיכל....

היום ראיתי שמסתובבים אצלנו סטיקרים בבית ספר עם הכיתוב: Made in ISRAEL אז את רוצה שאני אביא לך אחד למסיבה הבאה בג´י??

sivani

New member
כל הגזענות הזאת! בשביל מה זה טוב?!

אני לא מוכנה לשמוע שירים כאלה. זה מגעיל אותי

למעלה