עוד בשורות טובות

orion48

New member
עוד בשורות טובות

כולכם בוודאי שמעתם על הספר הנפלא של אמיר גוטפרוינד "בשבילה גיבורים עפים". מעבר לסיפור המקסים על העיר חיפה ותושביה בשנות החמישים והשישים, לנו היה ענין מיוחד בספר הזה מאחר ומחברו מזכיר את מייק בראנט פעמים רבות לכל אורכו. בימים אלו החל הבמאי אבי נשר הזכור לטוב מהסרט "הלהקה" ועוד סרטים רבים וטובים, לצלם בחיפה את הסרט "שיעור באהבה" על פי הספר הנהדר הזה. אני מקווה שהבמאי ימצא לנכון להזכיר את מייק גם בסרט וכמובן להשמע בו את המוסיקה הנפלאה שלו. אז יש לנו למה לצפות. שלכם ארנון

daliat1

New member
חדשות נפלאות../images/Emo70.gif תודה ארנון ../images/Emo140.gif נקווה מאוד

שאכן אבי נשר ימצא לנכון להזכיר את מייק בסרטו החדש

מיכל שמ

New member
בדיוק עכשיו היתה על כך כתבה בחדשות ערוץ 2

יש למה לצפות למרות שכמו שנראה לי מהכתבה הם התרכזו יותר בשנות החמישים .... נקווה שיזכירו את מייק ואולי אף יותר מזה .... יש למה לצפות
תודה ארנון , ותמשיך לעדכן אותנו בדברים כאלו משמחים . אני יכולה להעיד על כך שהספר "בשבילה גיבורים עפים" הוא ספר נפלא , ונהניתי מאד לקרוא אותו , קראתי אותו בחופשתי באוגוסט בתורכיה , וגם חדוה , חברת הפורום , קראה אותו ונהנתה ואף שיתפה אותנו בחלקים נבחרים ממנו.

daliat1

New member
הדי תודה ../images/Emo140.gif קליפ המחווה למייק מוכר לנו

mikamike

New member
"בשבילה גיבורים עפים"- אמיר גוטפרוינד ../images/Emo141.gif

סופסוף ... בשעה טובה.. התחלתי לקרוא את הספר עם 667 העמודים! אני מקווה שהוא יהיה מרתק ומעניין כמו שכתבתם... כשאסיים לקרוא את הספר אספר לכם איך היה.. שיהיה לכם המשך לילה נפלא... מיקה.

mikamike

New member
דליושקה ../images/Emo140.gif

היי דליוש.. אני מזמינה שיר בפינת הנוסטלגיה השבוע של להקת - THE SWEET ושם השיר Co-Co שיר מדהיםםם... ממליצה בחום רב לחבר'ה שישמעו ביום שישי ! אפשר?! תודה מראש! שיהיה המשך ערב מקסים.. צ'או במבינה..

למעלה