עוד בריחה מהסידרה vison museum עולה לאט
3 3 שרונית New member 4/4/07 #3 היי מקס, חיברתי אוזניות, יש לי ספר אדום, והפאלם בתוך המתקן, יש לי גם קורא בר קוד.....
מ מקס6 New member 4/4/07 #4 איפה שחיברת את האוזניות ,,,, תדליקי את המכשיר ותקליקי " באי" ואז תקבלי דיקס בפתח למטה
מ מקס6 New member 4/4/07 #6 אם הנחת את הברקוד במקום אז,,,, את הדיסק תניחי שם ובצד שמאל למטה תקבלי פלפון
L Lady in red2 New member 4/4/07 #14 פתחתי את הדלת ../images/Emo58.gif עם המפתח מהמברג ועכשיו יש לי כבר המון זמן מסך של Now Loading וזה עוד אחרי כל הטעינה הארוכה של ההתחלה...
פתחתי את הדלת ../images/Emo58.gif עם המפתח מהמברג ועכשיו יש לי כבר המון זמן מסך של Now Loading וזה עוד אחרי כל הטעינה הארוכה של ההתחלה...
L Lady in red2 New member 4/4/07 #15 ועכשיו זה התקדם והתמונה קפאה ../images/Emo4.gif משחק מעולה עם גרפיקה מצויינת, אבל איטי ודי בעייתי.
מ מקס6 New member 4/4/07 #16 היי זה לא אמור להיות הרבה זמן,,,,, ואת צריכה לעשות את זה פעמיים עד שהחדר יהיה מסודר בצורה אחרת ,,,,ופה אני תקוע
היי זה לא אמור להיות הרבה זמן,,,,, ואת צריכה לעשות את זה פעמיים עד שהחדר יהיה מסודר בצורה אחרת ,,,,ופה אני תקוע
L Lady in red2 New member 4/4/07 #17 ../images/Emo58.gif אחרי שסוף סוף הסצינה עם כפפות האגרוף הסתיימה, הגעתי לקטע שנמצאים בשקע שנוצר ברצפה. אתה צריך להתקרב לפתח שאותו פתחת מקודם ברצפה. יש שם פתח קטן שנעול ע"י 2 ברגים ואותו פותחים עם המברג. עכשיו יש לי שוב מסך של טעינה. מתסכל.
../images/Emo58.gif אחרי שסוף סוף הסצינה עם כפפות האגרוף הסתיימה, הגעתי לקטע שנמצאים בשקע שנוצר ברצפה. אתה צריך להתקרב לפתח שאותו פתחת מקודם ברצפה. יש שם פתח קטן שנעול ע"י 2 ברגים ואותו פותחים עם המברג. עכשיו יש לי שוב מסך של טעינה. מתסכל.
מ מקס6 New member 4/4/07 #18 את השלבים שאת מתארת עברתי מזמן עכשיו את אמורה לקבל חדר מסודר בצורה אחרת ,,,,וזהו ניתקעתי
L Lady in red2 New member 4/4/07 #19 אמורה ../images/Emo8.gif גם אחרי טעינות מחדש של המשחק אני כל פעם נתקעת במסך אחר... נראה לי שאני מוותרת בינתיים. בהצלחה
אמורה ../images/Emo8.gif גם אחרי טעינות מחדש של המשחק אני כל פעם נתקעת במסך אחר... נראה לי שאני מוותרת בינתיים. בהצלחה
מ מקס6 New member 4/4/07 #20 בספר האדום ,,,,,, יש את קוד של הפלפון ,,,, תגדילי את הספר כשהו פתוח ותסמני את הפלפון ותקליקי על הברקוד
בספר האדום ,,,,,, יש את קוד של הפלפון ,,,, תגדילי את הספר כשהו פתוח ותסמני את הפלפון ותקליקי על הברקוד