עוד בקשת עזרה....

עוד בקשת עזרה....

אני נשואה מזה כ15 שנים בגדתי למעשה אני בוגדת עדיין גיליתי סקס אחר ממש כמו השיר ואני מרגישה שאני פשוט מפספסת משהו חשוב בחיים מצד שני יש לי בעל טוב ילדים מתוקים בית, סדר ובטחון רק חסר לי חום , בעל שיאהב סקס שיאהב לחיות שישתוקק לחיים הוא בחור טוב , אבל קר , לא ממש רגיש ואולי פשוט הסתיימה לי האהבה אליו אין לי שום אופציות בחוץ ושואלת את עצמי האם יש זמן נכון להיפרד? [ האם זה צריך להיות עכשיו כשהילדים בני 12 ו 7 או שאם אחכה עוד כמה שנים יהיה להם ולי יותר קל? מה שמצחיק הוא שהמאהב ממש לא מספק - לא נפגשים הרבה ולא להרבה זמן משהו מאד מינורי ועם זאת עברתי כלכך הרבה שינו7יים בתפיסה בגללו/ בזכותו/ באשמתו / לא יודעת שאני לא יכולה נניח לאמץ תפיסה של למצוא מאהב אחר ...כמו שורדה היתה יועצת אולי במקרים של בעל שלא מספק,,.. רגשית מינית ועוד... חושבת על גירושין, מחשבת כספים , ויחד עם זאת פוחדת מזה , פוחדת מנזק לילדים, פוחדת מזה שזה פינוק מבחינתי דעתכם?

איזה פילוסוף אמר

שכל החיים אנו נאבקים להגיע אל המעמד ותרים אחרי האהבה נראה לי ממצה את כל בהבעיות ואת כל האפשרויות

seeyou

New member
נכון,הפילוסוף אמר אך התכוון....

שכל החיים אנו נאבקים להגיע אל....
המעמד בחברה נקבע על פי רמת הסקס. ובני אדם תרים אחרי בעיות . לפעמים סקס טוב מוביל אותנו לגן עדן ולפעמים לגיהינום.

להוקיר,להודות ולהעריך

דעתנו דווקא מאוד חשובה. כי הבחורה,לא יודעת מה היא רוצה. יש לה ילדים בריאים וחמודים-שהרבה נשים עקרות ורווקות היו מתחלפות איתה. יש לה בית חם -שהרבה מחוסרי בית היו מקנאים בה. יש לה בעל אוהב ומסור-שהרבה עריריות,גרושות,אלמנות וסתם בודדות.היו רוצות. יש לה פרנסה ועבודה לה ולבעלה-שהרבה מובטלים,עניים,וכאלה שירדו מנכסיהם היו רוצים להיות במקומה. יש לה סקס די טוב עם בעלה -אבל היא רוצה יותר. היא פשוט לוקחת את כל מה שקיבלה כדבר מובן מאליו.לא יודעת להעריך.ולהגיד כל בוקר שלוש פעמים ...תודה. היא הולכת להרוס לעצמה את החיים.מילא ,החיים שלה ! אבל היא הולכת להוריד את כולם איתה.בעל ,ילדים,סבים,סבתות. ובסוף היא תמצא את עצמה מחוסרת כל,ועוד תתגעגע למה שהיה לה.והמצחיק הוא- שהיא לבסוף תסכים להתפשר ולחיות עם בן זוג,בתנאים הרבה יותר קשים.

המון דברים נכונים אבל....

לא יכולה להתכחש לכך שאין לי חיי מין טובים עם בעלי כל השאר נכון - נכון מאד לא מתגרשת עכשיו אבל זה משהו שחושבת עליו מעריכה את כל הטוב יודעת שהוא רב אבל- הבגידה לא התחילה מכלום היא התחילה מחוסר הערכה, חוסר תשומת לב, התנשאות חוסר בחום, חוסר באהבה מצד הבעל וכשהיתה - היתה טובה החזירה לי כוחות ששכחתי שהיו לי לא יודעת אם את מסוגלת להבין אבל זה כך החזירה לי את ההערכה בעצמי, כאישה, כאדם משהו כזה וגם- הביאה אותי לאורגזמות ולתובנות נוספות

seeyou

New member
זמן נכון להיפרד?../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי סיפור קטן.. OLD LADY WISH A little old lady told a friend of mine the other day when they were standing in line together that all she had ever wanted to have in life was four animals. My friend who has a large dog and a big heart for strays said, "Oh really, what kind of animals did you want?" The little old lady said "A mink on my back, a Jaguar in the garage, a Tiger in bed, and a jackass to pay for all of it." אם את כותבת ש: אני נשואה מזה כ15 שנים בגדתי למעשה אני בוגדת עדיין גיליתי סקס אחר ממש כמו השיר ..." למה לשנות? גם עם בעל אחר הסקס בחוץ יהיה טוב יותר!!!! את חושבת שחמור אחר יקבל את דרך החיים שלך? כותבת בחורה-irisi : "הסטטיסטיקה אומרת והמחקרים מראים כי בד"כ נשים בוגדות בגלל סיבות מהותיות ולא בגלל הצורך בגיוון סיבה מהותית יכולה להיות חוסר אמיתי בחום, אהבה , פירגון, סקס ועוד אלה הם צרכים אמיתיים " אז מותר לך להמשיך בדרך שלך..

מלכוד 42

New member
לפרק משפחה?

נדמה לי שמצאת את שביל הזהב בחיים... בעל טוב, ילדים מתוקים, בית, סדר ובטחון. את החום והסקס את מוצאת עם המאהב. גם אם זה לא מספיק, זה יותר טוב ממה שיש למרבית האנשים... את יכולה להיות בטוחה, שכאשר המאהב יהפוך להיות בעל, יהיו בו חסרונות שתצטרכי למלא עם מישהו אחר...

kanb

New member
בהחלט מסובך

המצב הזה הוא אכן מסובך. יש ילדים מעורבים וזה אף פעם לא פשוט.המצב שאת מתארת הוא מצב בלתי אפשרי. בן אדם לא יכול להשאר כבול למישהו שהוא לא אוהב ולא טוב לו איתו רק בגלל הילדים. הילדים מחר מחרתיים יעזבו את הבית ומה אז? תישארי עם בעל שמשעמם אותך? ברור זה לא פשוט וברור שלפני כן את צריכה לברר עם עצמך האם זה באמת מה שאת רוצה, אולי כדאי לנסות ללכת לטיפול ולעשות את המירב כדי שזה יצליח - בתנאי כמובן שתעשי את זה מהלב. במידה ושום דבר לא הולך אז כדאי לפרק את החבילה

נערה אישה אין סיבה להתגרש. תהני

משנה העולמות. כמו שכתב מישהו לפני מצאת את האיזון הנכוןו. שמרי על איזון וסודיות. המשיכי לכבד את בעלך ולדאוג למשפחתך, ותהני ממעין הסקס שמצאת. לא ברור למה נראה לך שאת צריכה להתגרש?

תעשי מה שאת מרגישה. אל תשאלי

אף אחד. ואל תתחבאי מאחורי הסיסמה: לא מפרקים משפחה... אם צריך אזי גם משפחת ההפרק. מה עדיף שתחיי את חייך ריקה מתוכן, ריקה מתשוקות, יתומה מרגשות????

תני לזמן לעשות את שלו

כרגע הינך נמצאת במערבולת אחת גדולה והמון שאלות מציפות אותך עד שנדמה לך שאת הולכת לטבוע. עצתי לך להכנס לשקט, לתת לזמן לעשות לך סדר בראש, בחיים, בארועים. לאט לאט יעלו ויבואו בראשך ובמעשייך הדברים החשובים לך באמת ובתמים וכל הפרטים הבלתי ראויים יתמוססו להם כמו נוצה ברוח. אל תחליטי כלום בלחץ הזה!

s h o o s h a

New member
מותר או אסור

אלו שני מושגים שקבעה החברה אולם כל אחד יכול לפרש אותם כרצונו. מה שנראה מותר, נכון וראוי לאחד יכול להיות הכי אסור ולא נכון או ראוי לאחר. מה את רוצה? ההתלבטויות הן שלך והאופציות ידועות לך. מכאן, שכל החלטה שתקבלי תהיה שלך בלבד ותצטרכי להתמודד עם התוצאות. יש ויגָבו את צעדיך באשר יהיו ויש שיטענו כי טעית בדרכך והתנהלותך. אולם אם תהיי שלמה עם עצמך כל השאר יהפוך להיות חסר חשיבות בעליל. בהצלחה

תשקיעי בבית ובילדים - אחלה אורגזמה

את האורגזמות שלך והסקס המדהים עם המאהב.תשאירי בצד.ותסגרי אותם במוחך במגירת הזכרונות.ובכל פעם שתחשבי על הפספוס וההחמצה שאת חושבת שאת מרגישה,תסתכלי לילדים שלך בעיניים.ותשאלי את עצמך,האם בשביל סקס ואפילו המדהים ביותר ,אני מוכנה להפריד אותם מהאבא שלהם,האם הם צריכים לשלם, בשביל הזיון שמצאתי,את הכאב והיסורים של משפחה שמתפרקת.בכל פעם שאת, מתגעגעת לריגושון,תכנסי לפורום ,ילדים להורים גרושים,רק כדי שתביני מה מחכה לילדים שלך,באם תחליטי לעזוב בעל טוב,בית מסודר,בטחון וילדים מתוקים.ילדים להורים גרושים,סובלים מחרדות נטישה,מחוסר ביטחון כתוצאה מכך שהם עדים למלחמות המכוערות בין ההורים.זה קורע אותם.הם לא מאמינים בזוגיות,הם חשדניים ונושאים איתם צלקות לכל החיים.ואני שואלת אותך,זה שווה?הכל בגלל אורגזמות.תפסיקי לחפש את המושלם! אין יחסים מושלמים ! אחד טוב במיטה,אבל מעליב ומשפיל!.אחד נותן כבוד ,אבל עצלן.! תכנסי לפורום ,גרושים וגרושות.ותקראי על הבעיות הכלכליות שנשים מתמודדות על הבדידות שזוהי מנת חלקן,על הדייטים המאכזבים,על החיפוש הנואש אחרי בן זוג ואהבה.וגם אם יתמזל מזלך ומצאת,כמה קשה לחבר משפחה חדשה,עם הילדים שלו והילדים שלך,והאקסית שלו ,והאקס שלך .בלאגן אחד גדול. יחסית יש לך חיים נוחים.לפי מה שתארת.בעיני זה לא סיבה להתגרש. לסיום-אם את מחפשת אורגזמות.אז שבי לך בשקט בבית,תגדלי את הילדים שלך בכייף ותשקיעי במשפחה שלך.זה אחלה ,אורגזמה.תאמיני לי.

משפחה דבר חשוב...

ערך המשפחה הוא אחד מהערכים החשובים ביותר בשבילי יחד עם זאת אני גדלתי בבית שלם ועדיין אני מאד חשדנית מסכימה איתך לגבי המצב הכלכלי שהוא מהותי לכל החלטה בכל שלב ושהילדים הם הפרוייקט הכי חשוב שלנו בחיים לכן אני נשארת כרגע מדגישה את הכרגע

waldmanisrael

New member
שלום לך אני רוצה להוסיף דבר חשוב

לדעתי זה ממש לא הענין אים להיפרד אולא, והצורך לבגוד לא יחלוף ככה סתם.וכול פתרון יהיה מאולץ. לצערנו לא מלמדים אותנו איך ליצור זוגיות אמיתית,אים תעבדי על הדבר הזה שנקרא זוגיות יתחוללו דברים מדהימים. זוהי עבודה קלה וכיפית, מה שקשה זה להישאר ככה במקום. אל תשארי במקום,ככי על עצמך עבודה על הזוגיות
בהצלחה

למעלה