עוד בעיה

עוד בעיה

וסליחה שאני מציפה לאחרונה
. רע בבית שלי. רע פה בכלליות, ובעיקר רע לי. אני לא אפרט, כי זה לא המקום. אני רוצה לצאת מפה כמה שיותר מהר, והתחלתי לארגן את הכל, ודיברתי עם היועצת של ביה"ס כדי שתעזור לי. היא ביררה לגבי פנימיות ומחר היא תסביר לי את האופציות. הבעיה היא, שכל התהליך הזה הוא די ארוך, ולפעמים נורא קשה לי, ואני רוצה לעזוב באותו הרגע. אני לא עושה את זה, לרוב, כי אין לי לאן. סופי השבוע הכי גרועים מבחינתי, כי אני בבית כל היום עם ההורים, ואו שהם מוצאים סיבות להתעצבן עלי, או שהם מוצאים סיבות להתעצבן על דברים אחרים (במשך השבוע זה פחות נורא, כי אני מנסה לא להיות בבית הרבה). היום, למשל, אבא החליט שהוא מבטל לי את הכל (כלומר, בלט ושיעורי נהיגה), כי הייתי עסוקה, ולא יכולתי בשניה שהתחשק לו לצרוח עלי לבוא ולשעשע את אחותי (שהייתה בסדר גמור מול הטלוויזיה). אני לא מבינה, במקום לצעוק עלי, הוא לא יכול היה לבוא ולשעשע אותה בעצמו? זה לא שהוא היה עסוק במשהו, הוא סתם אכל, ואחר כך חזר למיטה. ואז הוא התחיל לצעוק ולהתפרע על זה שאני אף פעם לא מתפנה להיות עם אחותי (ושוב, נעזוב את העובדה שאני יושבת איתה ועוזרת לה הרבה יותר ממנו), ובכל הזמן הזה הוא כביכול דאג לאחותי, כשבעצם הוא סתם מילא את הבית בצעקות, ואפילו לא התייחס לעובדה שהצעקות מפריעות גם לה. בקיצור, הוא החליט להתפרץ עלי סתם כי התחשק לו, ובלי סיבה ממשית. בית מחסה זו לא אופציה, כי אני יודעת שאני במצב טוב יחסית. יש בני נוער עם בעיות הרבה יותר חמורות, וחייבים לשמור להם מקום בבתי מחסה. עיצות לגבי מה לעשות בינתיים? והמון תודה
.

האגס 1

New member
הציפי נא בכיף...

נשמע כאילו אין לך על מה להתנצל - לא על "מעשייך" בפורום ולא על מעשייך בבית. לפי התיאור שלך זה נשמע כאילו אבא שלך מחפש סיבות לפיצוצים, והבעיה היא לא אחותך. לדאבוני אין לי עצות אופרטיביות יותר ממה שחשבת עליו, אבל על הפתרון של פנימיה צריך לחשוב מבחינת כל ההיבטים שלו - אבל על כך אולי היועצת יכולה לדעת יותר. בעיקרון זה נשמע רעיון לא רע.

../images/Emo24.gif תודה.

על הרעיון של הפנימיה חשבתי כבר הרבה זמן, והוא בהחלט נראה לי יותר אידאלי מהבית.

mm130

New member
../images/Emo24.gif

העניין עם זה שללכת לבית מחסה זה לא רעיון טוב לטובת ילדים ש'צריכים את זה' לא צריך להוות שיקול. גם מבחינה מעשית וגם מבחינתך.

בטח שכן.

כל אחד יכול להגיד שרע לו, אבל זה יהיה טפשי אם כולם יחליטו "לברוח"...

mm130

New member
יש המון מיטות פנויות בבתי מחסה.

זה באמת לא צריך להיות שיקול. מצד שני, ללכת לבית מחסה זה לא נחמד בכלל.

לא נכון

בכל מקום יש מספר מוגבל. ולפי מה שראיתי, יש בערך 20 מקומות, במקרה הטוב.

מוּסקט

New member
את עושה נכון

וגם נכון להיות בבית כשקשה - כאשר מה שאת מזכירה לעצמך כל העת הוא שאת עושה את מה שצריך לצאת משם. צמצמי נוכחות. גם בראש. כלומר כל מה שאומרים לך - תזכירי לעצמך שהוא זמני.

גנגי

New member
לא יודעת איך לעזור לך,

אבל בחיי שאני שולחת לך חיבוק. תמשיכי להיכנס לכל הפורומים שאני פוגשת אותך בהם, ובואי גם קצת לאח"לה, נשתדל לעשות לך קצת מצברוח טוב. שמרי על עצמך מאוד.

../images/Emo24.gif

תודה רבה... אני נכנסת מדי פעם לאח"לה, אבל אף פעם אין לי משהו שנון לכתוב שם
...

למעלה