עוד בעיה...

ronnyorbach

New member
עוד בעיה...

אני חסר מעצורים! קודם כל אני מתנצל בפני כל המשתתפים בפורום על זה שהעליתי כל-כך הרבה בעיות בכל-כך קצת זמן. אני יודע שזה מבלבל. גם אותי זה בילבל. עוד מעט אני הולך לישון ובבוקר אני אולי אהיה יותר מאופס. תגידו, הנהלה-חביבה-שלא-עונה-לשום הודעה-בפורום-שהיא מנהלת-או-לפחות-לא-עונה-להודעות-שלי, מתי הרשימה של חברי הפורום מתעדכנת? האם אני מתקדם כלפי מעלה גם כשאני מגיב, או רק כשאני כותב הודעה ראשונה? מסיבה שגם אני לא מבין נורא חשוב לי להיות כמה שיותר למעלה ברשימה, אולי בשביל שכולם יראו שאני פעיל כאן... חוצמזה, זה לא הגיוני שאני בערך היחיד שכותב כאן כבר כמעט שעה ואני עדיין במקום 37! (התקדמתי מ40, מעניין מה יקרה אחרי ההודעה זאת...) אני מקווה שהנהלת הפורומים תמצא לעצמה זמן (לא הרבה, בערך 5 שעות...) כדי להגיב על כל ההודעות שלי מהשעה האחרונה, ועל ההודעות של הגולשים כאן בכלל, ותמצא לנכון להכניס לשימוש מיידי את כל הרעיונות, השיפורים, הביטולים, והפורומים שאני מציע יועלו מיד לאתר תפוז. ברור???
... נ.ב. על הפורומים שאני מציע - בהודעה הבאה...

שלומית@

New member
טוב, אני מתנדבת להסביר הפעם...

פורום זה לא צ´ט. בפורום כותבים הודעה ומחכים בסבלנות לתגובה, שלא חייבת לבוא מייד. היא יכולה לבוא תוך 10 דקות, או תוך שעתיים, או אפילו אחרי יום שלם! (או יומיים...) ההודעה הכי מוקדמת שכתבת כאן היא בסה"כ מלפני כשעתיים. שום נושא כאן זה לא עניין של חיים ומוות שחייבים להגיב עליו עכשיו. במיוחד אם אתה מציע כל כך הרבה רעיונות ומעלה הרבה טענות, שמן הסתם לוקח זמן לבדוק אותן ולהחליט מה לעשות איתן (בהנחה שאתה רוצה שיתיחסו לטענותייך ברצינות). לפחות ממה שאני רואה, הנהלת הפורומים מבקרת כאן, קוראת ומגיבה ברצינות רבה להודעות לפחות פעם ביום. זה בהחלט הוגן. ושים לב שאנחנו כאן הרבה אחרי שעות העבודה המקובלות, ומן הסתם יש דברים שאי אפשר לענות עליהם כרגע. אז אני מציעה לך שתהיה קצת סבלני, דבר בנימוס (כשמדברים לא בנימוס יש פחות סיכוי שיתיחסו אליך ברצינות) - ותחזור מחר ואולי אפילו מחרתיים לראות כיצד הגיבו להודעותייך. לילה טוב!

תשובה-

הרשימה מסודרת לפי הפעילות של המשתתפים בחודש האחרון. מה שאומר, שהרשימה מתעדכנת רק כאשר משתמש אחד עוקף משתמש אחר, ולא כל פרק זמן קבוע. יום נעים ולהתראות.

רשימת הפורומים

מתעדכנת מידי יום, וכוללת את מאה הגולשים שהשאירו הכי הרבה הודעות בפוררום בשלושים הימים האחרונים. מקומך ברשימה ישתנה בהתאם למספר ההודעות שאתה משגר, ומספר ההודעות שמשגרים אחרים.

למעלה