עוד בעיה........

a_duck

New member
עוד בעיה........

אני ניסיתי להיכנס לפורום היו דרך התוכנה NETSCAPE 6 שהיא הרבה יותר יפה וטובה מאקספלורר...ואקפלורר בחיים לא יגיעו לרמה שלהם... ולא יכולתי לפתוח הודעות...כשאני שם את העכבר על הודעה ולוחץ זה לא פותח אותה זה מסמן את הכותרת שלה...כאילו זה לא מזהה את זה כלינק... בטח הרוב לא שמו לב לזה כי הרבה אנשים משתמשים באקספלורר כי יש חברה עלובה בשם מייקרוסופט שעושים הכל בשביל שלא ישתמשו בNETSCAPE הם אפילו שינו את הצורה של WINDOWS שיראה כמו אקספלורר כדי שאנשים יתרגלו לצורה הזאת ויכנסו דרך החרא הזה לאינטרנט ול דרך תוכנות אחרות כמו NETSCAPE או OPERA...

זה מכיוון שנטסקייפ לא תומך בשיטה

הזאת של פתיחת ההודעות באותו עמוד. על מנת לראות את הפורום דרך נטסקייפ יש ללחוץ למעלה איפה שכתוב "לפתיחת ההודעות בעמוד נפרד".

הפורומים של תפוז תומכים

באקספלורר. ידוע לנו שיש בעיה בגלישה בדפדנים אחרים, ואולם בשלב זה לא נוכל ליצור גירסה התומכת לחלוטין בנטסקייפ או באופרה. אנו מתנצלים על אי הנוחות.

הנהלה, יש לי בעיה...

לפעמים, (לא תמיד!!!) אני לא מצליח לפתוח חלונות של סמיילים לנושא או להודעה או לפתוח קבצים שמוצמדים להודעה: אני לוחץ, החלון נפתח לעשירית שניה ואז נסגר בקול פיצוץ קטן... ממש מוזר. אולי אתם יודעים מה זה?!?!?!?! בתודה מראש.

כן, באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש?

חלונות? נכון... רגע, זה של מייקרוסופט, לא? הייתכן שלמרות שנאתך אליהם, ולמרות שהם חברה עלובה, אתה עדיין משתמש במוצרים שלהם? כן... אז לפני שאתה מדבר שטויות צבועות, תחשוב פעמיים. עד שלא תעבור ללינוקס או משהו כזה, אין לך בכלל מה לפתוח את הפה.

למעלה