עוד בעיה..

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
עוד בעיה..

יש כלב שמסתובב בשכונה שלי כבר בשנה-שנתיים האחרונות לפחות! הוא בא לבית הספר שלי וישן בחנייה של הבניין. חשבתי שלא מטפלים בו אבל נוטף ממנו ריח של חומר נגד פרעושים ולאחרונה ראיתי אותו עם הלווין הזה ששמים להם על הראש כדי שלא יגרדו את האוזניים. הרבה אנשים מלטפים אותו, אך לא ממש צפיתי ממישהו ברחוב שמאכיל אותו. הוא לא רזה, הוא נראה בסדר חיצונית. אני חושבת שהזנב שלו גם לא מוטה כלפי מטה. אין לי מושג מי הבעלים שלו, אם יש לו. האם כדאי לקרוא לצער בעלי חיים? או להמשיך לתת לו לחיות ככה ברחובות? בצער בעלי חיים ידוע שהורגים חיות לאחר שבוע בערך. האם החיים שלו מספיק גרועים שעדיף לו למות? בבקשה עזרו לי..

be_roo

New member
אין ספק שיש לו בעלים

טיפול נגד טפילים ואותו "לווין" מראה שמישהו דואג לו, רק חבל שאותו מישהו עושה חצי עבודה ולא חושב על הסכנה הכרוכה בלתת לכלב להסתובב חופשי כל היום. לא חסרים אנשים שעושים זאת וחושבים שבכך הם מעניקים חופש טבעי לכלבם. רק מאוחר יותר הם מגלים שזה חופש להדרס, חופש להיות מותקף ע"י כלבים אחרים, חופש להתפס ע"י פקחים וכו'.

WTR

New member
אז מה לעשות?

להתלונן? לחפש את בעליו איכשהו? להסגיר אותו לצער בעלי חיים? והטיפולים שהוא עבר לדעתי לא מעידים על כך שיש לו בעלים.. יכול להיות שכמה אנשים רחמניים החליטו לקחת אותו לויטרינר אי אפשר לדעת..

lilithmm

New member
לדעתי מדובר בכלב מסתובב ששיך

למישהו באזור שטוב לו שהכלב מטייל את עצמו. מה יעזור לך למצוא את הבעלים? להסגיר אותו לצב"ח יגמר רע מאוד עבור הכלב. אנא השאירי אותו במקום. אם את באמת רוצה לעזור לו, קחי אותו לויטרינר לבדיקת שבב. אם אין שבב תנסי למצוא לו בית טוב ואחראי יותר. בהצלחה

למעלה