עוד בעיה בעלילה...

Digi Lista

New member
עוד בעיה בעלילה...

בפרק "טאי חוזר הביתה" הוא מצלצל לאיזי,סורה ומאט כדי לבדוק אם גם הם בית,העניין הוא ששנייה אחרי זה הוא מספר לקארי על מאט החבר החדש שהוא הכיר במחנה הקיץ,מתי בדיוק הם הספיקו להחליף טלפונים באופן כזה שטאי ישר מצלצל למאט אפילו בלי שכתוב לו את המספר על דף(ולא היו להם דפים כשהם הגיעו לארץ דיג'ימון ותיקי המחנה נשארו במחנה או משהו כזה...)? לכן יש כאן בעיה ולנו יש דיון הזוי נוסף לפתח,אפשר להיות מקוריים ולהמציא שטויות גם אם התשובה האמיתית שונה לגמרי,העיקר שיהיהכאן קצת אקשן

lori4

New member
חזרת!!!

את נעלמת כל הזמן! בכל מקרה, שמעת על ספר טלפונים? הרי אנחנו יודעים שטאי הציג את הילדים בפרק הראשון, אז הוא יודע את שמות המשפחה שלהם. אבל זה באמת קצת מצחיק ועוד משהו מתי בדיוק מאט לימד אותו לבשל? פיספסתי משהו?. כל הפרק הזה היה מלא שאלות שנפתרות בסרט הראשון של דיג'ימון, ממש חיכיתי לפרק הזה ובשתי דקות האחרונות יס שמו פרסומת על חשבוננו ולא היה שידור חוזר!! גועלים!

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif

ירוחם ועומס עבודה אלה מכות רציניות,בחג גם היו אצלי אורחים אז בכלל לא היה לי זמן לנסות לכתוב כאן בתקווה שתפוז לא יתנתק כמו שהוא עשה לי הרבה זמן... טאי הציג את הילדים אבל לא ראיתי שהוא חיפש בספר טלפון,הוא חייג למאט במהירות הבזק...חוץ מיזה ספר טלפונים של משהו ביפן?זה בטח לוקח הרבה יותר מידיי זמן למצוא משהו
בפרקים שהם עושים ישיבה בפארק טאי הרי מכריז שהוא איבד את הספר טלפונים שלו ואז הם מגלים קצת פרטים על היכרותם בעבר(חלק לא משתלבים עם הסרט הראשון...),בכול מקרה גם אם טאי ומאט הכירו עוד לפני המחנה,הם היו חברים טובים?אני בספק... ולגביי מתי מאט לימד אותו לבשל...אולי בארץ דיג'ימון כשהם הכינו את הביצים שזה בערך האוכל היחיד שהכינו עד אז,לפחות לפי מה שראינו...אולי טאי ומאט שהו באיזה מקום במחנה והכינו לעצמם אוכל כי בדרך אוכל במקומות כאלה זוועתי...או שהיו ימי הכנה לפני המחנה קיץ ושם מאט לימד את טאי לבשל...כמה תיאוריות אפשר לפתח על זה
מה פתאום יס שמים פרסומות באמצע?

lori4

New member
שברת את התאוריה שלי לרסיסים

תודה! וכל זה לא מסביר איך הם מכירים, חוץ מזה שאנחנו בתור כאלה שראו את העונה הראשונה יודעים שהם גדלו באותה השכונה ומאט, טאי וסורה הלכו לאותו בית-ספר. טוב אז אולי הם באמת החליפו מספרי טלפון, לכי תדעי עם החבר'ה האלה, כלום לא מספרים לנו, כמו למשל איך מאט לימד את טאי לבשל? ימי הכנה? לא נראה לי, אולי מאט לא לימד את טאי לבשל?, שאלות, שאלות.... אני לא מסכימה שהפרקים שבהם מראים את הזיכרונות שלהם לא משתלבים על הסרט הראשון(הכוונה לפרק של ספרי הטלפונים ול"נקישה הסופית"), כי לכול אחד מהם יש זווית ראיה שונה, בסרט זה של טאי וקארי(נכון שזה מציק שאנחנו יודעים שהיא הדיג'יגורלית השמינית והם לא זה נורא מתסכל), ב"נקישה הסופית" זה יותר זווית של משקיף, אבל יש יותר התמקדות על שאר הילדים, ובפרק עם ספרי הטלפונים(איך קוראים לו?) זה זיכרונות.

Goggle Girl

New member
שטויות אמריקקיות

עד כמה שאני יודעת היחידים שהכירו לפני העונה הראשונה היו טאיצ'י וסורה וגם זה אני לא בטוחה.

lori4

New member
לא אמרתי....

שהם הכירו, אמרתי שהם גרו באותו המקום, ויכול להיות שמאט לא הכיר את טאי וסורה.

Digi Lista

New member
...

זאת רק השערה שלי אבל אולי מאט היה מתבודד(ואנחנו הרי יודעים שהוא מתבודד),הוא לא הכיר אותם כי הם לא ממש עניינו אותו למרות שטכנית הם היו בסביבתו,הם הרי מגלים גם שהם גרו באותו מקום בזמן שגריימון הגדול נלחם בציפור הירוקה(משהו כמו פורטמון,לא זוכרת כרגע)-הקטע מהסרט...וגם שהם למדו באותה שיכבה כשהם מדברים על הספר טלפונים במטרה לאתר את הדיג'יגורל השמיני... עכשיו נשאלת השאלה איך בדיוק טאי ידע כול כך מהר את הטלפון של מאט אם מאט החבר החדש שלו מהמחנה(הגיוני שהם הכירו אבל לא היו חברים...) ומתי מאט לימד אותו לבשל?

Digi Lista

New member
טאי וסורה הכירו נראה לי...

הרי מראים שסורה נזכרת שהם שיחקו יחד כדורגל...מצד שני הייתי בטוחה שגם טאי ואיזי הכירו לפני העונה הראשונה אבל בשלב מסויים מסתבר שלא יותר מידיי הכירו...

Digi Lista

New member
הבעיה היא שיש סתירה נוספת...

בעונה השנייה מראים שהדיג'יגורלים הותיקים באו להילחם-פרק/סרט שמעולם לא שודר באופן ממשי ואז אומנימון נוצר ע"י הקרבת הסמלים או משהו כזה ואילו בסרט השלישי החיבור שונה ואותי מטריד לדעת מתי זה קרה? לא זוכרת את השם של הפרק עם ספר הטלפונים אבל בטח יהיה בקרוב... יכול להיות שקורים דברים גם כשאין פרקים?כלומר זה ברור שכן אבל לפי זה כול חור בעלילה כמו ההיכרות ולימודי הבישול של טאי ומאט יכולים להפתר ב"כנראה שזה משהו שקרה בלי פרק",ממש חוכמה גדולה לעשות כזה דבר

star_female

New member
הסרט השלישי לא קשור...

לא צריך להתאמץ למצוא בו הגיון יותר מדי בקשר לשאר הסדרה. הוא "יקום חלופי" של העונה השנייה (אם תשימי לב, אין בדיוק איפה לתקוע אותו במהלך העונה השנייה כי הם נלחמים בקן כל הזמן בחלק הזה של הסדרה). האמריקאים שמו אותו ביחד עם שני הסרטים הראשונים בכוח, הוא ממש לא שייך לשם. הסרט הרביעי, לעומת זאת, מאוד שייך, וזה לא נראה כאילו האמריקאים מתכוונים להוציא אותו בכלל. (לא רווחי להם בטח, זה אפילו לא שעה). נו טוב, המקור הכי טוב. *_*

אמממ אולי בכוחות ...

על טביעיים?? חח סתם סתם.. האמת זה באמת מוזר.. אבל יכול להיות שהיה רשום לו את זה איפשהו...

למעלה